Randi

Randi Sørensen

Randi startede som rejsekonsulent hos Best Travel i 2010, og har siden kastet sin kærlighed på især krydstogterne. Derfor er det primært Randi som laver individuelle pakkeløsninger til de af vores gæster, som ønsker et krydstogt vi ikke lige har stående på de forreste hylder i butikken.

Randi har stor erfaring fra både hotel- og rejsebranche, og den nyder både vores gæster og vi andre godt af hver dag. Service er et andet nøgleord, når det gælder Randi, der mener at 'kun det bedste er godt nok for vores gæster' - og det er vi ganske godt tilfreds med! Hvis du mailer os, er Randi også én af dem, der hurtigt og effektivt giver dig svar på dine spørgsmål.

Randi er uddannet indenfor hotelbranchen og har serviceret tusindvis af gæster fra forskellige hotelreceptioner, inden hun i 1995 blev ansat som rejsekonsulent i vores søsterbureau DTF travel, hvor hun blev, indtil det lykkedes os at lokke hende til Best Travel.

En rejse består af dusinvis af aftaler og små detaljer, der skal gå op i en højere enhed for at give vores gæster den bedste oplevelse, og Randi er ekspert i at få alt på plads og alle oplysninger lagt ind i vores bookingsystemer, så rejserne kan afvikles til topkarakterer.

Randi har selv holdt ferie i Danmark utallige gange både som barn og sammen med sine egne børn. Derudover er Randi mest til solferier/oplevelsesrejser, men hun har også taget hul på skioplevelserne med en skiferie i Norge. Sammen med sin mand og børn har Randi ofte været på kør selv ferie og campingture til TysklandItalien og Kroatien, men der har også stået charterrejser til Rhodos, Kreta, Spanien eller Tyrkiet på programmet mange gange, og i de senere år er Randi blevet glad for at tage på krydstogt med MSC Cruises, som Best Travel er agent for.

Best Travel er specialister i at skræddersy rejser til hele Europa, hvilket kræver stor viden af vores medarbejdere, og det passer Randi perfekt, at vi opfordrer alle til at rejse ud og opleve på egen hånd så ofte som muligt. I den nærmeste fremtid satser Randi, der allerede har besøgt London, Berlin, Dublin og Belfast, på at opleve flere af Europas storbyer, og så drømmer hun om at rejse til New York og Florida i USA og om at opleve Thailand.

< tilbage

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse