Kristina Kirkegaard

Kristina Kirkegaard

Kristina 'sælger oplevelser' og er en stærk tilhænger af filosofien 'at rejse er at leve'. Kristina arrangerer mange af Best Travels grupperejser til bl.a. Ældresagen, diverse foreninger og klubber samt firmaer.

Kristina har været hos os i Best Travel siden 2006, hvor hun de første år bl.a. arbejdede med salg af individuelle rejser og assisterede i vores produktionsafdeling. Sidenhen har Kristina mere og mere fået ansvaret i forhold til vores grupperejser, hvor grupperne især kan nyde godt af hendes naturlige omsorgs- og servicegen.

Hendes rejselyst har gennem tiden bragt hende vidt omkring. To backpacker jordomrejser med stop i bl.a. Sydafrika, New Zealand, Indonesien, Mexico, Galapagos, Peru og Brasilien har været blandt de store oplevelser i Kristinas rejseliv, men hun er også glad for at rejse i Europa, hvor hun især elsker Spanien, men bl.a. også har holdt ferie i Frankrig, Tjekkiet, Bulgarien, Tyskland og Italien. Tunesien og Cypern er også blevet afprøvet med positivt resultat. Samtidig er hun også ivrig for at udforske Best Travels egne destinationer, og er derfor jævnligt med på vores rejser. Faktisk kan det være svært lige at bevare overblikket:

”…f.eks. flodkrydstogterne - en fantastisk rejseform med det "flydende hotel værelse", hvor man hver dag kommer i land til nye oplevelser. Jeg har også været med til Amalfikysten, Toscana, Malta, Sicilien, Portugal, Kroatien… og på krydstogt med MSC Cruises… er lige hvad jeg kan huske”, lyder det med et rejselystent smil. På ønskelisten står nu Grækenlands-rundrejsen, Comosøen, Irland og Skotland.

Kristina kommer fra Limfjordsøen Mors, hvor hendes forældre havde en mohairgedefarm. Her lærte hun i en tidlig alder, hvordan man skaber oplevelser, og hvor vigtig god service er, for at kunderne vender tilbage. Hver sommer var der gang i gårdbutik, rundvisninger, modeshows og café, og i dag er service og oplevelser nøgleord for hende.

Kristina er 'hestepige' og drømmer om igen at få hest, men foreløbig er familien med mand og 2 børn i centrum, når hun holder fri. Der bliver også brugt tid på dans, træning og yoga samt gode cykel- og traveture. Hun planlægger også gerne nye rejseoplevelser med familien og glæder sig over at kunne give sine børn nogle skønne ferieminder med i deres bagage. Et af familiens næste rejsemål bliver sandsynligvis Thailand, og så har hun en drøm om en dag sammen med sin familie at vende tilbage til New Zealand - et land hun aldrig glemmer.

Kristina er uddannet på Det danske Turistakademi og arbejdede i den forbindelse både på Morsø Turistkontor og i Jesperhus Blomsterpark. Siden er det også blevet til 5 år i hotelbranchen, bl.a. som receptionistchef. Sammen med de mange rejseoplevelser, har det givet Kristina en fantastisk indsigt i at sammensætte og skabe de gode oplevelser for vores gæster.

< tilbage

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse