Om Best Travel

Kristina

Kristina Kirkegaard, Grupperejser

Kristina 'sælger oplevelser' og er en stærk tilhænger af filosofien 'at rejse er at leve'. Sammen med Karina, Jens L. og Henrik har hun ansvar for at arrangere Best Travels grupperejser til bl.a. Ældresagen, diverse foreninger og klubber samt firmaer.

Kristina startede hos os i 2006, hvor hun de første år bl.a. arbejdede med salg af individuelle rejser og assisterede i vores produktionsafdeling. Hendes rejselyst med besøg så forskellige steder som Australien og Schweiz har givet hende den perfekte baggrund for at sammensætte vores spændende rejser.

Kristina er uddannet på Det danske Turistakademi og arbejdede i den forbindelse både på turistkontor og i Jesperhus Blomsterpark, og siden var hun 5 år i hotelbranchen. Parret med rejseoplevelser fra bl.a. Zimbabwe og New York giver det Kristina en fin 'all round' baggrund for det, hun beskæftiger sig med hos os i dag.

Kristina kommer fra Limfjordsøen Mors, hvor hendes forældre havde en mohairgedefarm. Her lærte Kristina i en tidlig alder, hvordan man skaber oplevelser, og hvor vigtig god service er, for at kunderne vender tilbage. Hver sommer var der gang i gårdbutik, rundvisninger, modeshows og café, og i dag er service og oplevelser nøgleord for Kristina.

To backpacker jordomrejser med stop i bl.a. Sydafrika, New Zealand, Indonesien, Mexico, Galapagos, Peru og Brasilien har været blandt de store oplevelser i Kristinas rejseliv, men hun er også glad for at rejse i Europa, hvor hun bl.a. har holdt ferie i Frankrig, Tjekkiet og Italien. Tunesien og Cypern er også blevet afprøvet med positivt resultat.

Spanien har en helt speciel plads i Kristinas hjerte, og hun rejser dertil så ofte, hun har mulighed for det. Her er det landskaberne, byerne og ikke mindst maden, hun er vild med.

Kristina er 'hestepige' og drømmer om igen at få hest, men foreløbig er familien med mand og 2 mindre børn i centrum, når hun holder fri. Der bliver også ind imellem tid til nogle gode cykel- og traveture, og så planlægger hun gerne nye rejseoplevelser med familien og glæder sig over at kunne give sine børn nogle skønne ferieminder med i deres bagage. Familiens næste rejsemål bliver sandsynligvis Thailand eller Egypten, og så har Kristina en drøm om en dag sammen med sin familie at vende tilbage til New Zealand - et land hun aldrig glemmer.


Rune

Rune Thomassen
Direktør

Jens F.

Jens Fonsbøl
Salgs- og marketingchef

Inger

Inger Sophie Andersen
Marketingkoordinator

Steffen

Steffen Nørhave
Marketingkoordinator

Henrik

Henrik Kusk Christiansen
Produktchef Italien

Louise

Louise Thrige Andersen
Teamleader (Barsel)

Signe

Signe Overgaard
Produktionsassistent

Line

Line Geraae
Produktionsassistent

Alice

Alice Froulund
Produktionsassistent

Randi

Randi Sørensen
Rejsekonsulent

Jette

Jette Frier
Rejsekonsulent

Karina

Karina Beermann
Grupperejser

Jens L.

Jens Linneboe
Grupperejser

Mette

Mette Arildsen
Økonomi