Om Best Travel

Karina

Karina Beermann, Grupperejser

Karina arbejder i vores gruppeafdeling hvor vi sammensætter specialrejser efter gruppernes egne ønsker. Karina har været hos Best Travel siden 2013, hvor vi hentede hende fra DTF Travel - et andet rejsebureau i Stena Line Travel Group koncernen, hvor hun også arbejde med salg til individuelle og til grupper.

Karina er naturmenneske med stort "N", måske fordi hun egentlig er opvokset i vores naboland Sverige. Hun har nu boet i Danmark de seneste 30 år, men naturligt nok er rigtig mange ferier gået til Sverige hvor de bl.a. har besøgt familie og venner og ellers også har udforsket landet. Andre bjergrige lande som Norge og Østrig har også været hyppigt besøgte destinationer, men hjertet er nu tabt et sted i Sverige...

Herhjemme bliver også naturen vægtet højt, hvor fritiden går med lange gåture og at passe og ride på familiens 2 heste. Så er det godt med masser af plads, og det er der heldigvis nok af når man bor på et nedlagt landbrug.

Karina laver grupperejser til alle Best Travels destinationer, men skulle I overveje en grupperejse til Sverige, er Karina selvfølgelig den helt rigtige at snakke med!


Rune

Rune Thomassen
Direktør

Jens F.

Jens Fonsbøl
Salgs- og marketingchef

Inger

Inger Sophie Andersen
Marketingkoordinator

Steffen

Steffen Nørhave
Marketingkoordinator

Henrik

Henrik Kusk Christiansen
Produktchef Italien

Louise

Louise Thrige Andersen
Teamleader (Barsel)

Signe

Signe Overgaard
Produktionsassistent

Line

Line Geraae
Produktionsassistent

Alice

Alice Froulund
Produktionsassistent

Randi

Randi Sørensen
Rejsekonsulent

Jette

Jette Frier
Rejsekonsulent

Kristina

Kristina Kirkegaard
Grupperejser

Jens L.

Jens Linneboe
Grupperejser

Mette

Mette Arildsen
Økonomi