Jens Fonsboel (1)

Jens Fonsbøl

Jens startede i 2006 som webmaster hos Best Travel. Siden har vi fået brug for hans evner på mange andre områder, og han har nu som salgs- og marketingchef hele det overordnede ansvar for at udbrede kendskabet til vores store udvalg af rejser vidt og bredt i Norden.

Jens er vokset op i en campingfamilie, og han har turneret Europa tyndt med både telt, autocamper og campingvogn. Rejserne foregik utraditionelt for tiden efter devisen, at 'vi tager derhen, hvor de andre turister ikke er'.

Jens har bl.a. oplevet snevejr i Madrid, været på kør selv-ferie til Nordkapp, kørt rundt i Østeuropa kort efter murens fald og oplevet at familien måtte opgive at køre gennem det daværende Jugoslavien, mens der var borgerkrig.

Nu er det så Jens' egne børn, der bliver eksperimenteret ferier med, og ud over camping, har den også stået på skiferier, krydstogter og storbyferier for både børn og voksne.

Jens er opvokset flere forskellige steder i Grønland. Som studerende i Danmark vendte han derfor tilbage til Grønland hver sommer, og her tog han sine første spæde skridt ind i rejsebranchen som guide for et lokalt rejsebureau i Sydgrønland.

Ud af en forrygende kombination af et hovedfag i musik og en kandidateksamen i IT/Multimedier har Jens skabt sig en kreativ hverdag, hvor han f.eks. stadig holder fast i sin grønlandske baggrund ved at være korleder for det grønlandske kor i Aalborg. Musikken hører vi ikke så meget til her på kontoret, hvor Jens har ansvaret for annonceringen af vores rejser, hvad enten det er online via hjemmesider m.m. eller gennem aviser og magasiner.

Med sit tekniske flair er Jens også ansvarlig for drift og videreudvikling af vores bookingsystem, og skulle en computer strejke, er det også Jens, vi andre hiver fat i med det samme.

< tilbage

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse