Om Best Travel

Jens F.

Jens Fonsbøl, Salgs- og marketingchef

Jens startede i 2006 som webmaster hos Best Travel. Siden har vi fået brug for hans evner på mange andre områder, og han har nu som salgs- og marketingchef hele det overordnede ansvar for at udbrede kendskabet til vores store udvalg af rejser vidt og bredt i Norden.

Jens er vokset op i en campingfamilie, og han har turneret Europa tyndt med både telt, autocamper og campingvogn. Rejserne foregik utraditionelt for tiden efter devisen, at 'vi tager derhen, hvor de andre turister ikke er'.

Jens har bl.a. oplevet snevejr i Madrid, været på kør selv-ferie til Nordkapp, kørt rundt i Østeuropa kort efter murens fald og oplevet at familien måtte opgive at køre gennem det daværende Jugoslavien, mens der var borgerkrig.

Nu er det så Jens' egne børn, der bliver eksperimenteret ferier med, og ud over camping, har den også stået på skiferier, krydstogter og storbyferier for både børn og voksne.

Jens er opvokset flere forskellige steder i Grønland. Som studerende i Danmark vendte han derfor tilbage til Grønland hver sommer, og her tog han sine første spæde skridt ind i rejsebranchen som guide for et lokalt rejsebureau i Sydgrønland.

Ud af en forrygende kombination af et hovedfag i musik og en kandidateksamen i IT/Multimedier har Jens skabt sig en kreativ hverdag, hvor han f.eks. stadig holder fast i sin grønlandske baggrund ved at være korleder for det grønlandske kor i Aalborg. Musikken hører vi ikke så meget til her på kontoret, hvor Jens har ansvaret for annonceringen af vores rejser, hvad enten det er online via hjemmesider m.m. eller gennem aviser og magasiner.

Med sit tekniske flair er Jens også ansvarlig for drift og videreudvikling af vores bookingsystem, og skulle en computer strejke, er det også Jens, vi andre hiver fat i med det samme.


Rune

Rune Thomassen
Bureauchef

Inger

Inger Sophie Andersen
Marketingkoordinator

Steffen

Steffen Nørhave
Marketingkoordinator

Henrik

Henrik Kusk Christiansen
Produktchef Italien

Louise

Louise Thrige Andersen
Teamleader (Barsel)

Signe

Signe Overgaard
Produktionsassistent

Line

Line Geraae
Produktionsassistent

Alice

Alice Froulund
Produktionsassistent

Randi

Randi Sørensen
Rejsekonsulent

Jette

Jette Frier
Rejsekonsulent

Kristina

Kristina Kirkegaard
Grupperejser

Karina

Karina Beermann
Grupperejser

Jens L.

Jens Linneboe
Grupperejser

Mette

Mette Arildsen
Økonomi