Om Best Travel

Inger

Inger Sophie Bressay Andersen, Marketingkoordinator

Inger er god til at jonglere... Hun har i hvert fald altid rigtig mange bolde i luften og et imponerende overblik. Mister vi andre tråden en smule, så kan vi jo altid lige spørge Inger.

Inger sidder primært sammen med Jens og står for markedsføringen af Best Travel. Men samtidig er hun bindeled på tværs af vores afdelinger og har derfor fingeren på pulsen med næsten alt hvad der rører sig i Best Travel. 

Inger er vokset op i Nordjylland, men har familie i Portugal, så her har hun også tilbragt en del tid - primært på den skønne Algarvekyst, men også med besøg i Lissabon, Alentejo, Madeira, Azorerne og den tidligere koloni Kap Verde. Inger startede sin karriere som skiløber da hun lige var fyldt 3 og har siden slidt pisterne tynde i både Norge, Sverige, Østrig og Frankrig. Udlængslen har også bragt Inger til England hvor hun har boet ad flere omgange, til Færøerne, på rundrejse i Peru samt til mange steder i Spanien og Italien. Storbyoplevelser mangler heller ikke på rejse-CV'et, som bl.a. tæller New York, London, Rom, Milano, Amsterdam, Edinburgh, Dublin, Berlin, Madrid og Barcelona. 

Senest har Inger samlet erfaringer som kommer både kolleger og Best Travels gæster til gode på krydstogter på floderne Rhinen og Donau samt med MSC Cruises.    

 


Rune

Rune Thomassen
Bureauchef

Jens F.

Jens Fonsbøl
Salgs- og marketingchef

Steffen

Steffen Nørhave
Marketingkoordinator

Henrik

Henrik Kusk Christiansen
Produktchef Italien

Louise

Louise Thrige Andersen
Teamleader (Barsel)

Signe

Signe Overgaard
Produktionsassistent

Line

Line Geraae
Produktionsassistent

Alice

Alice Froulund
Produktionsassistent

Randi

Randi Sørensen
Rejsekonsulent

Jette

Jette Frier
Rejsekonsulent

Kristina

Kristina Kirkegaard
Grupperejser

Karina

Karina Beermann
Grupperejser

Jens L.

Jens Linneboe
Grupperejser

Mette

Mette Arildsen
Økonomi