Om Best Travel

Alice

Alice Froulund, produktionsassistent

Alice startede hos Best Travel i januar 2019 som en forstærkning af vores travle produktionsafdeling. Alice har foruden en uddannelse som serviceøkonom med speciale i turisme omfattende erfaring fra rejsebranchen med sig i bagagen.  

I "civil" har Alice bl.a. rejst i Norge, Sverige, Tyskland, Tyrkiet, Frankrig, Spanien og Irland. Rejselysten førte hende i retning af rejsebranchen og efter et ophold på guideskole på Gran Canaria har Alice igen været vidt omkring - jobbet har bl.a. ført hende til kulturrige rejsemål som Israel, Tunesien, Cypern samt Jordan og Egypten, hvor hun har været destinationschef. 

Med sin solide erfaring ude fra rejsemålene kender Alice alt til vigtigheden af at være omhyggelig med detaljerne i produktionen og afviklingen af rejser. Det kommer Best Travels gæster til gode når hun nu er med til at sikre, at alt omkring transport, indkvartering og oplevelser på rejsen er klappet og klart. 

Fra Egypten, hvor Alice bl.a. har været krydstogtguide på Nilen, har hun foruden gode minder importeret fine souvenirs til det nordjyske: To siamesiske katte og en ægtemand! 

Alice har allerede planlagt sin første rejse med Best Travel - turen går til Kroatien hvor hun glæder sig til at opleve de smukke historiske byer Split og Dubrovik samt et skønt mini-cruise i den kroatiske skærgård.


Rune

Rune Thomassen
Direktør

Jens F.

Jens Fonsbøl
Salgs- og marketingchef

Inger

Inger Sophie Andersen
Marketingkoordinator

Steffen

Steffen Nørhave
Marketingkoordinator

Henrik

Henrik Kusk Christiansen
Produktchef Italien

Louise

Louise Thrige Andersen
Teamleader (Barsel)

Signe

Signe Overgaard
Produktionsassistent

Line

Line Geraae
Produktionsassistent

Randi

Randi Sørensen
Rejsekonsulent

Jette

Jette Frier
Rejsekonsulent

Kristina

Kristina Kirkegaard
Grupperejser

Karina

Karina Beermann
Grupperejser

Jens L.

Jens Linneboe
Grupperejser

Mette

Mette Arildsen
Økonomi