Rune Thomassen, direktør

Rune Thomassen

Rune Thomassen har været ansat i Best Travel siden 2008, først som Product Manager og siden 1/6 2013 også som direktør. Rune har som Product Manager ansvaret for indkøb og aftaler med vores leverandører - bl.a. hoteller, flyselskaber, destinationsselskaber og krydstogtrederier, og som direktør skal han sørge for, at alting kører som det skal, og at vi alle har det godt.

Som barn rejste Rune meget sammen med sine forældre, og allerede efter gymnasiet startede han sin karriere i rejsebranchen som busguide. Senere blev Rune rejseguide, og har bl.a. været destinationschef på Gran Canaria, Tenerife og Kreta.

De erfaringer som Rune høstede her, har han kombineret med en HD i afsætning, et par år på et reklamebureau, en række år hos Thinggaard Rejser, og desuden har han boet i både London og Paris. Det er en baggrund, der har givet Rune en hel masse erfaringer, han - og vi andre på bureauet - trækker på hver dag.

Som dreng gik Runes ferier ofte til Sydeuropa, bl.a. til ItalienSpanien og Grækenland sammen med familien, og lige nu er det krydstogter, der er det foretrukne, når Rune rejser sammen med sin hustru og sine egne 3 børn. Når børnene bliver hjemme, går turen oftest til en storby - Oslo, Stockholm, Tallinn, Helsinki, Skt. Petersborg, Berlin, Hamburg, Prag, Bruxelles, Amsterdam, Venedig, Milano, Rom, Barcelona, Athen, Boston og New York (der konkurrerer med Paris om at være Runes yndlingsby) er allerede besøgt, og naturligvis besøger Rune jævnligt London og Paris for at se, hvad der sker i hans to 'hjembyer'.

I kraft af sit job rejser Rune en del og sammenlagt regner han med at have besøgt mere end 20 lande - heriblandt Norge, Sverige, Canada, Portugal, USA, Tyskland, Italien, Kroatien, Spanien, Frankrig, Tjekkiet, Østrig, Egypten, Grækenland, Mexico,  Singapore og Thailand.

Rune er én af de største fortalere for at tage børn med på krydstogt, og hans egne har indtil nu oplevet Østersøen, Skt. Petersborg og de vidunderlige fjorde på det norske vestland. Et andet børnevenligt mål som Rune og familien besøger hver vinter er de Kanariske Øer - her er den 16. rejse allerede bestilt! Derudover regner Rune med at holde ferie i Middelhavsområdet - igen - i den nærmeste fremtid. En tur i bil rundt i det vestlige USA med hele familien gav blod på tanden, og Rune har siden rejst en del i USA.

< Tilbage

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse