Stena Line og Best Travels kontor i Frederikshavn Stena Line og Best Travels kontor i Frederikshavn

Medarbejdere hos Best Travel

no profile - kvinde

Louise har færdigjort sin uddannelse og sin tid som elev her hos Best Travel, og er nu ansat som teamleader i produktionsafdelingen, hvor hun har kontakt til samarbejdspartnere, hoteller og rederier.

Louises passion for at rejse har på mange måder været en del af hele hendes opvækst – da hun var 2 år flyttede hele familien til Tete i Mozambique i Afrika, hvor hendes far arbejdede som udsendt for Danida. Selvom denne oplevelse desværre ikke står klar erindringen, så bliver stadig delt historier og minder om livet i Afrika, når familien er samlet.

Derudover har Louise besøgt destinationer som Sverige, Norge, Tyskland, England, Tenerife, Rhodos, ItalienFrankrig, Grækenland og Tyrkiet. Hun har også været bosat et lille år i Dublin, hvor hun fik benene slået væk under sig af den smukke natur og det dejligste folkefærd. I Dublin arbejdede hun indenfor detailbranchen, som gav hende lysten til at tage uddannelsen som salgsassistent. Før Best Travel er det derfor blevet til 8 år indenfor detailbranchen. Så skal vi andre have et fif om tøj, så er det Louise vi går til!

Men prioriteter ændrer sig, horisonter udvider sig og Louise skulle prøve noget nyt! Derfor har hun nu kastet sin kærlighed på at sælge rejser, mens hun samtidig er igang med uddannelsen som kontorassistent. For som Louise siger: ”Af alt hvad man kan sælge i verden her, hvad kunne være bedre end at sælge fantastiske oplevelser for livet?”. Og det kan vi andre jo kun nikke genkendende til.

> tilbage til alle medarbejdere

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse