Stena Line og Best Travels kontor i Frederikshavn Stena Line og Best Travels kontor i Frederikshavn

Medarbejdere hos Best Travel

no profile - kvinde

Kristina 'sælger oplevelser' og er en stærk tilhænger af filosofien 'at rejse er at leve'. Sammen med Karina, Jens L. og Henrik har hun ansvar for at arrangere Best Travels grupperejser til bl.a. Ældresagen, diverse foreninger og klubber samt firmaer.

Kristina startede hos os i 2006, hvor hun de første år bl.a. arbejdede med salg af individuelle rejser og assisterede i vores produktionsafdeling. Hendes rejselyst med besøg så forskellige steder som Australien og Schweiz har givet hende den perfekte baggrund for at sammensætte vores spændende rejser.

Kristina er uddannet på Det danske Turistakademi og arbejdede i den forbindelse både på turistkontor og i Jesperhus Blomsterpark, og siden var hun 5 år i hotelbranchen. Parret med rejseoplevelser fra bl.a. Zimbabwe og New York giver det Kristina en fin 'all round' baggrund for det, hun beskæftiger sig med hos os i dag.

Kristina kommer fra Limfjordsøen Mors, hvor hendes forældre havde en mohairgedefarm. Her lærte Kristina i en tidlig alder, hvordan man skaber oplevelser, og hvor vigtig god service er, for at kunderne vender tilbage. Hver sommer var der gang i gårdbutik, rundvisninger, modeshows og café, og i dag er service og oplevelser nøgleord for Kristina.

To backpacker jordomrejser med stop i bl.a. Sydafrika, New Zealand, Indonesien, Mexico, Galapagos, Peru og Brasilien har været blandt de store oplevelser i Kristinas rejseliv, men hun er også glad for at rejse i Europa, hvor hun bl.a. har holdt ferie i FrankrigTjekkiet og Italien. Tunesien og Cypern er også blevet afprøvet med positivt resultat.

Spanien har en helt speciel plads i Kristinas hjerte, og hun rejser dertil så ofte, hun har mulighed for det. Her er det landskaberne, byerne og ikke mindst maden, hun er vild med.

Kristina er 'hestepige' og drømmer om igen at få hest, men foreløbig er familien med mand og 2 mindre børn i centrum, når hun holder fri. Der bliver også ind imellem tid til nogle gode cykel- og traveture, og så planlægger hun gerne nye rejseoplevelser med familien og glæder sig over at kunne give sine børn nogle skønne ferieminder med i deres bagage. Familiens næste rejsemål bliver sandsynligvis Thailand eller Egypten, og så har Kristina en drøm om en dag sammen med sin familie at vende tilbage til New Zealand - et land hun aldrig glemmer.

> tilbage til alle medarbejdere

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse