Stena Line og Best Travels kontor i Frederikshavn Stena Line og Best Travels kontor i Frederikshavn

Medarbejdere hos Best Travel

no profile - mand

Jens Linneboe startede som rejsekonsulent i Best Travel i 2014, med fokus på grupperejser på sjælland. Du kan også møde ham på flere af vores rejser, da han ligeledes agerer fast rejseleder på flere af Best Travels rejsemål.

Jens er opvokset på en præstegård på midtsjælland og blev i barndommen "trukket" rundt af forældrene til diverse kulturelle oplevelser og kirkebesøg, forskellige steder i Europa. Mest klart huskes en tur til øst Europa før murens fald.

Efter gymnasietiden tog Jens på et års studieophold i Vancouver, Canada. Her blev det, udover undervisning til storslåede naturoplevelser, skønt skiløb mv. Efter en læreruddannelse blev det til en sæson som rejseleder for Thinggaard rejser og de efterfølgende år som fast medarbejder på DSB`s skitog: "skiløberen" og sidenhen "togchef" på "skiekspressen" drevet af Danski. Og igennem de senere år, har weekender og ferier også budt på arbejde, da Jens har fungeret som rejseleder for diverse rejsebureauer.

Jens har 3 børn som han gladelig tager med på både fly og bilferier rundt om i Europa. Børnene slipper dog for nogle af de kirkebesøg, som Jens var "tvunget" til i sin barndom.

Jens har i 15 år arbejdet som speciallærer på en specialskole for autister og ADHD, men har nu valgt at kaste sin fulde opmærksomhed på rejsebranchen hos Best Travel.

> tilbage til alle medarbejdere

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse