M/S Viva Voyage

Viva Voyage er et skønt og komfortabelt skib, som danner den perfekte ramme om vore krydstogter på de franske floder. I de eksklusive rammer ombord, føler man sat hensat til fransk luksus og forkælelse når det er allerbedst! Skibet er 110 meter langt og knap 12 meter bredt og har, med sine 76 kahytter, plads til 153 passagerer.

Skibet råder over kahytter beliggende på 3 dæk - Hoveddækket (Smaragd-dæk), Mellemdækket (Rubin-dæk) og Øvre Dæk (Diamant-dæk). Restauranten er placeret mellem hoveddækket og mellemdækket – mens loungen og receptionen er placeret mellem mellemdækket og øvre dæk.

Bemærk, at på dette skib er både drikkevarer og drikkepenge inkluderet i rejsens pris! Der gøres rent i kahytterne dagligt og tæppes af før sengetid.

Faciliteter 
Reception, souvenirshop, panormalounge, bar og restaurant. Herudover et mindre wellness-område med sauna og dampbad. På soldækket findes både liggestole og boblebad, hvorfra man kan nyde udsigten. Der er elevator (kører ikke helt ned til hoveddækket – og kører ikke til soldækket) Der er gratis Wi-Fi ombord – men bemærk, at forbindelsen kan være af svingende kvalitet. Skibet råder endvidere over et mindre antal cykler, som kan benyttes  ved anløb.

Måltider og drikkevarer er inkluderet
Pensionen begynder med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad på den sidste dag. Om morgenen nyder vi den store morgenbuffet med både kolde og varme rette og naturligvis et stort udvalg af frisk bagværk.  Både frokost og middag serveres ved bordet og består af 3-4 retter, hvor man hver dag kan vælge mellem nye retter. Om eftermiddagen er der (afhængig af programmet) kaffe/te med lidt tilbehør og nogle eftermiddage ligefrem en Afternoon Tea servering med flere kager, boller og sandwiches.

Følgende drikkevarer er inkluderet ombord: 
Vand, kaffe, te, juice, sodavand, fadøl, husets vine (mousserende, hvid, rosé og rød) samt et udvalg af drinks og spiritus. Ligeledes fyldes minibaren i din kahyt op med vand, øl og sodavand uden beregning!

Bagage
For at lette fordelingen af bagage til kahytterne ved ankomsten til skibet, bedes du sørge for, at din kuffert er forsynet med navnemærke med for- og efternavn.

Påklædning
Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Cruise Manager og lokalguider
Skibet har egen Cruise Manager, som supplerer Best Travels rejseleder, arrangerer underholdning ombord etc. På visse udflugter og transfers er der lokalguider, som taler tysk/engelsk. Best Travels danske rejseleder oversætter efter behov.

Service-fee og drikkepenge
Obligatorisk service-fee til besætningen er inkluderet i rejsens pris. Det er dog desuden god skik også at give de lokale guider og chauffører drikkepenge.

Strømstyrke
Der benyttes 220 volt og der er ikke behov for adapter. Medbring evt. forlængerledning. Strygejern må ikke medtages af hensyn til brandsikkerheden.

Telefon og Internet
Der er kun internt telefonnet ombord. Mobiltelefoner kan benyttes. I nødstilfælde, kontakt rejselederen. Internetcafé samt gratis wi-fi overalt på skibet, når forbindelsen tillader det.

Rygning
Rygning er ikke tilladt i kahytterne og indendørs på skibet. Det er kun tilladt at ryge i et begrænset område af skibets soldæk. Vær også opmærksom på, at mange lande har indført rygeforbud på attraktioner og offentlige steder. Rygning er ikke tilladt i bussen.

Sprog
Der er dansk rejseleder ombord. Cruise Manager og servicepersonalet taler desuden oftest også engelsk og/eller tysk.

Udflugter
Udflugterne er beskrevet i programmet, som findes på Best Travels hjemmeside www.besttravel.dk. Udflugtsbusserne er generelt af pæn standard. I nogle tilfælde lever de dog ikke op til danske bussers standard.

Hoveddæk Vindue

Kahyt på hoveddæk med vinduer

Kahytter på hoveddæk (Smaragd-dæk) er ca. 14m2, alle udvendige med eget bad/toilet og hårtørrer. I kahytten er der 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab. Der forefindes mini-bar (gratis opfyldning af vand, øl og sodavand). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Vinduer kan ikke åbnes.

Elevatoren kører ikke helt ned til disse kahytter – men til restaurantdækket. Herfra er der 6 trin ned til kahytterne på hoveddæk.

Se stort billede
Kahyt med fransk altan

Kahyt på mellem- og øvre dæk

Kahytter på både mellemdæk (Rubin-dæk) og  øvre dæk (Diamant-dæk) er på  ca. 14m2 i størrelse og har alle fransk altan med skydedøre, som kan åbnes. I kahytten er der dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab samt naturligvis bad/toilet og hårtørrer. Der forefindes mini-bar (gratis opfyldning af vand, øl og sodavand). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks.

Se stort billede
Juniorsuite

Juniorsuiter på mellem- og øvre dæk

Juniorsuiterne på både mellemdæk (Rubin-dæk) og øvre dæk (Diamant-dæk) er på ca. 17m2 i størrelse og har alle fransk altan med skydedøre, som kan åbnes.

Juniorsuiterne ligger placeret længst fremme kahytsgangen. I juniorsuiten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab samt naturligvis bad/toilet og hårtørrer. Der forefindes mini-bar (gratis opfyldning af vand, øl og sodavand). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks.

Se stort billede
Viva Voyage
VOY 10 1
VOY 13 1
VOY 14 1
VOY 15 1
VOY 16 1
VOY 17 1
VOY 18 1
VOY 19 1
VOY 20 1
VOY 22 1
VOY 5 1
VOY 6 1
VOY 7 1
Wellness-område med sauna og spa

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse