M/S Thurgau Rhône

M/S Thurgau

M/S Thurgau ★★★★


M/S Thurgau er 110 meter langt og 11,4 m. bredt og har 69 kahytter og 7 suiter med plads til i alt 152 passagerer. Skibet er elegant indrettet in art nouveau-stil.

Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Faciliteter: Reception, lounge/bar, restaurant og en lille butik med souvenirs og personlige fornødenheder. Spa med boblebad, sauna og dampbad. På soldækket, som er delvis overdækket, er der borde & stole samt solsenge og boblebad. 

Kahytter: Skibet kahytter er  ca. 14 m2 med eget bad og toilet og hårtørrer. Kahytten er indrettet med garderobe, aircondition, telefon (kun intern), TV, minibar og sikkerhedsboks. Der gøres rent i kahytterne dagligt og tæppes af før sengetid.     

Kahytter og minisuiter på dæk 1 har vinduer, som ikke kan åbnes.

Deluxe-kahytter og minisuiter på dæk 2 og 3 har fransk altan. 

Måltider og drikkevarer:  Pensionen begynder med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad på den sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad. Morgenmaden serveres som buffet. Til frokost anrettes en mindre buffet med salat, suppe samt en lun ret - eller man kan få serveret 3-retter ved bordet. Om aftenen er der bordservering med 3-5 retter, hvor der kan vælges mellem kød, fisk eller vegetar. Om eftermiddagen er der kaffe/te og hen på aftenen sættes snacks frem i baren. 

Billeder af M/S Thurgau