Monarch Princess / River Governess

Monarch Princess og River Governess er to helt identiske søsterskibe bygget i 2009/2010 - men siden renoveret hver eneste vinter, således de fremstår virkelig flotte og af høj standard. Skibene udgør den perfekte base for et spændende krydstogt på Donau.

De 4 dæk er optimalt udnyttet til elegante og komfortable fællesområder og velindrettede kahytter. Skibene er 110 m. lange og 11,45 m. bredde og har 65/67 kahytter samt 2/4 suiter. Modsat mange andre skibe, så er alle kahytter på både mellemdæk og øvre dæk på begge skibe udstyret med fransk altan!

Faciliteter: Reception, lounge, panoramasalon, restaurant, kaffe/te-station, elevator (mellem alle indvendige dæk), lille fitnessrum, internetcafé samt gratis wi-fi overalt på skibet når forbindelsen tillader det. På soldækket, som er delvis overdækket, er der solstole, jacuzzi (kun sommer) og en lille bar, som er åben i henhold til vejret og udflugtsprogrammet. Under sejladsen vil der blive opslået nyheder om dagens program, menukort, spisetider m.m. Det er ikke tilladt at ryge ombord, undtagen på soldækket ved de opstillede askebægere.

Forplejning: Vi spiser i skibets panoramarestaurant. Pensionen begynder med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad på den sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg, bacon m.m., 4-retters frokost med en kombination af buffet og bordservering samt 4-retters middag. Kaffe/te efter måltiderne er inkluderet og serveres i panoramasalonen. Kaffe/te samt frisk frugt er frit tilgængelig fra skibets kaffe/te-station.

Tøj: Atmosfæren ombord er afslappet og det anbefales at medbringe behageligt tøj og godt fodtøj til udflugter i land, samt en varm jakke eller trøje til kølige aftener. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser.

 

Dæksplanen herunder er fra Monarch Princess - på River Governess findes der yderligere 2 suiter på øvre dæk.

Kahytter
Kahyt på hoveddæk m. vinduer

Kahyt på hoveddæk m. vinduer

Skibets rummelige kahytter er ca. 16m2, alle udvendige med eget bad og toilet og hårtørrer. I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab, skrivebord med stol. Der forefindes mini-bar (mod betaling). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Vinduer kan ikke åbnes.

Se stort billede
Kahyt på øvre dæk/mellemdæk m. fransk altan

Kahyt på øvre dæk/mellemdæk m. fransk altan

Skibets rummelige kahytter er ca. 16m2, alle udvendige med eget bad og toilet og hårtørrer. I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab, skrivebord med stol. Der forefindes mini-bar (mod betaling). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Skydedøre kan åbnes.

Se stort billede
Suite på øvre dæk m. fransk altan m. glasskydedøre

Suite på øvre dæk m. fransk altan m. glasskydedøre

Suiterne er ca. 24 m2 med sofagruppe samt badekåbe og tøfler. Derudover eget bad og toilet og hårtørrer. I suiten er der dobbeltseng, et rummeligt klædeskab, skrivebord med stol. Der forefindes mini-bar (mod betaling). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Skydedøre kan åbnes.

Se stort billede
Spisning
Bar
Bar2
Library
Lounge
Reception
Sundeck
Welcome
Monarch Princess

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse