M/S Douro Spirit

Det flotte flodkrydstogtskib Douro Spirit er en sand dronning af Douro med sine lyse, rummelige og elegante saloner og afslappede atmosfære.

Skibet, som er bygget i 2011, er den perfekte ramme om et krydstogt i det smukke landskab på Douro-floden i det nordlige Portugal. Skibet er 78 meter langt og 11,4 meter bredt og har plads til 122 passagerer. I restauranten bydes der på lækre måltider inspireret af det lokale køkken, og bagefter er baren det perfekte mødested til en snak over et glas portvin. I Panoramic Lounge spilles op til dans, og soldækket med swimmingpool er perfekt til en slentretur eller en afslappet stund, mens udsigten nydes.

Faciliteter om bord: Douro Spirit har reception, butik med souvenirs og basale fornødenheder, elevator (ej til soldæk) restaurant, bar/louge, soldæk med swimmingpool, fitness-rum og mulighed for massage (tillæg). Gratis wi-fi (svingende kvalitet). Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). 

Forplejning: Morgenmad og frokost serveres som buffet. Aftensmaden er som regel bordservering bestående af forret, suppe, hovedret og dessert. Der spises på faste tidspunkter, som fremgår af dagsprogrammet, som udleveres hver aften. Til frokost er der inkluderet vand/sodavand og til aftensmaden vand, sodavand, hvid- og rødvin eller øl. 

Kahytter
Deluxe Middle Front

Kahyt m. fransk altan

Kahytten er ca. 15 m2 med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, sikkerhedsboks og aircondition. Alle kahytter har franske altaner, hvortil dørene kan åbnes. I enekahytter på mellemdæk går ruderne dog ikke helt ned til gulvet.  

Se stort billede
Deluxe Cabin
Deluxe Middle Front
Bath
Massage
Lounge
Reception
Fitness Room
Pool
Restaurant

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse