Der Kleine Prinz

M/S Der Kleine Prinz

M/S Der Kleine Prinz ★★★★


Det 4-stjernede flodkrydstogtskib M/S Der Kleine Prinz er vores base på turen gennem smukke landskaber og hyggelige byer langs Donau

M/S Der Kleine Prinz er bygget i 1992 og er 93,34 meter langt og 11,18 meter bredt. Skibet har 45 kahytter og plads til 90 passagerer.

(NB: Skibet blev totalrenoveret i vinteren 2016-2017, hvor både kahytter og fællesområder blev nyindrettet)

Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud kan vi roligt lade blive hjemme.

Faciliteter: Restaurant, en hyggelig salon/bar, hvor underholdningen foregår, reception, elevator (kører ikke op til soldæk) og stort soldæk med solstole og rygeområde. Gratis wi-fi i baren, når forbindelsen tillader det. I receptionen kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. I receptionen udleveres også kort over anløbsbyerne efter behov, samt Audiovox lydsystem, som anvendes af rejselederen på udflugterne. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser. 

Kahytter: Alle kahytter er rummelige udvendige dobbeltkahytter på ca. 16 m2 med panoramavindue. Den øverste del af vinduet (ca. 20 cm) kan åbnes. Der er 2 enkeltstående senge, garderobe, nyt aircondition-system, radio, TV og sikkerhedsboks. Alle kahytter har eget badeværelse med toilet, brusebad, sæbe, shampoo og hårtørrer. Elektricitet: 220 V. Kahytterne rengøres hver dag og der tæppes af inden sengetid. 

Forplejning: Der er døgnet rundt gratis adgang til kaffe, te og vand samt frisk frugt.

Vi spiser i skibets restaurant, hvorfra vi kan nyde udsigten gennem panoramavinduerne. Pensionen begynder med aftensmad på krydstogtets første dag og slutter med morgenmad på krydstogtets sidste dag. Pensionen inkluderer morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg og bacon m.m., 4-retters frokostbestående af salatbuffet, suppe, hovedret og dessert, eftermiddagste/kaffe med småkager samt 5-retters middag bestående af salatbuffet, forret, suppe, hovedret og dessert. Der stilles snacks frem i baren hen på aftenen. 

Drikkevarer: Drikkevarer kan købes til rimelige priser. Vin og vand på flasker, som ikke drikkes op, kan gemmes til næste måltid.

 

Billeder af M/S Der Kleine PrinzRejser der inkluderer M/S Der Kleine Prinz

Krydstogter
Krydstogt på Donau 11 dage, 7 lande & 5 hovedstæder
Krydstogter
Krydstogt på Donau 11 dage, 7 lande & 5 hovedstæder