Der kleine Prinz

Det hyggelige skib M/S Der Kleine Prinz er bygget i 1992 og er 93,34 meter langt og 11,18 meter bredt. Skibet har 45 kahytter og plads til 90 passagerer.

Faciliteter: Panoramarestaurant, en hyggelig salon/bar, reception, elevator (kører ikke op til soldæk) og stort soldæk med solstole og rygeområde. Gratis wi-fi i baren, når forbindelsen tillader det. I receptionen kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. I receptionen udleveres også kort over anløbsbyerne efter behov, samt Audiovox lydsystem, som anvendes på udflugterne. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser.

Forplejning: Der er døgnet rundt gratis adgang til kaffe, te og vand samt frisk frugt. Vi spiser i skibets restaurant, hvorfra vi kan nyde udsigten gennem panoramavinduerne. Pensionen begynder med aftensmad på krydstogtets første dag og slutter med morgenmad på krydstogtets sidste dag. Pensionen inkluderer morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg og bacon m.m., 4-retters frokostbestående af salatbuffet, suppe, hovedret og dessert, eftermiddagste/kaffe med småkager samt 5-retters middag bestående af salatbuffet, forret, suppe, hovedret og dessert. Der stilles snacks frem i baren hen på aftenen. 

Drikkevarer: Drikkevarer kan købes til rimelige priser. Vin og vand på flasker, som ikke drikkes op, kan gemmes til næste måltid.

Tøj: Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud kan du roligt lade blive hjemme.

Kahytter

Der Kleine Prinz

Kahyt på hoveddæk/øvre dæk

Kahytter: Alle kahytter er rummelige udvendige dobbeltkahytter på ca. 16 m2 med panoramavindue. Den øverste del af vinduet (ca. 20 cm) kan åbnes. Der er 2 enkeltstående senge, garderobe, nyt aircondition-system, radio, TV og sikkerhedsboks. Alle kahytter har eget badeværelse med toilet, brusebad, sæbe, shampoo og hårtørrer. Elektricitet: 220 V. Kahytterne rengøres hver dag og der tæppes af inden sengetid. 

Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse