M/S Der kleine Prinz

Det 4-stjernede flodkrydstogtskib M/S Der kleine Prinz er vores base på turen gennem smukke landskaber og hyggelige byer langs Donau. Der kleine Prinz er bygget i 1992 og er 93,34 meter langt og 11,18 meter bredt. Skibet blev totalrenoveret i vinteren 2016-2017, hvor både kahytter og fællesområder blev nyindrettet. Det har 45 kahytter og har plads til 90 passagerer. Måltiderne nyder vi i panoramarestauranten, hvor de ledsages af udsigten til de skiftende landskaber langs floden. Efter middagen kan man nyde en kop kaffe eller en drink i den hyggelige bar.

Faciliteter 
Panoramarestaurant, en hyggelig salon/bar, reception, elevator (kører ikke op til soldæk) og stort soldæk med solstole og rygeområde. Gratis wi-fi i baren, når forbindelsen tillader det. I receptionen kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. I receptionen udleveres også kort over anløbsbyerne efter behov, samt Audiovox lydsystem, som anvendes på udflugterne. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser.

Måltider
Der er døgnet rundt gratis adgang til kaffe, te og vand samt frisk frugt. Vi spiser i skibets restaurant, hvorfra vi kan nyde udsigten gennem panoramavinduerne. Pensionen begynder med aftensmad på krydstogtets første dag og slutter med morgenmad på krydstogtets sidste dag. Måltiderne ombord inkluderer morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg og bacon m.m., 4-retters frokostbestående af salatbuffet, suppe, hovedret og dessert, eftermiddagste/kaffe med småkager samt 5-retters middag bestående af salatbuffet, forret, suppe, hovedret og dessert. Måltiderne er fastlagt på bestemte tidspunkter, som oplyses ombord. Der stilles snacks frem i baren hen på aftenen.

Drikkevarer
Eventuelle inkluderede eller tilkøbte drikkevarer fremgår af billetten. Øvrige drikkevarer kan købes til rimelige priser. En flaske vin, som ikke drikkes op, kan gemmes til næste måltid. Vi anbefaler vand på flaske, frem for vand fra hanen. Vand kan også købes i land - bemærk, at drikkevarer, som ikke er købt ombord, kun må indtages i kahytten. 

Kahytter
Cabin 01

Kahyt på hoveddæk/øvre dæk

Alle kahytter er rummelige udvendige dobbeltkahytter på ca. 16 m2 med panoramavindue. Den øverste del af vinduet (ca. 20 cm) kan åbnes. Der er 2 enkeltstående senge, garderobe, nyt aircondition-system, radio, TV og sikkerhedsboks. Alle kahytter har eget badeværelse med toilet, brusebad, sæbe, shampoo og hårtørrer. Elektricitet: 220 V. Kahytterne rengøres hver dag og der tæppes af inden sengetid.

Se stort billede
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
Der Kleine Prinz
EXTERIOR 17
EXTERIOR 09
EXTERIOR 29 (1)
EXTERIOR 24

Bagage
For at lette fordelingen af bagage til kahytterne ved ankomsten til skibet bedes du sørge for, at din kuffert er forsynet med navnemærke med for- og efternavn.

Påklædning
Atmosfæren ombord er afslappet og det anbefales at medbringe behageligt tøj og godt fodtøj til udflugter i land, samt en varm jakke eller trøje til kølige aftener. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). Vær opmærksom på, at det ikke er velset at bære shorts eller kort nederdel ved besøg i kirker på udflugterne.

Cruise Manager og lokalguider
Skibet har egen Cruise Manager, som supplerer Best Travels rejseleder, arrangerer underholdning ombord etc. På visse udflugter og transfers er der lokalguider, som taler tysk/engelsk. Best Travels danske rejseleder oversætter efter behov.

Service-fee og drikkepenge
Obligatorisk service-fee til besætningen tilkommer pr. rejsedeltager, og afregnes lokalt og kontant. Det konkrete beløb fremgår af din billet. Rejselederen informerer herom og indsamler beløbet ombord. Det er desuden god skik også at give de lokale guider og chauffører drikkepenge.

Strømstyrke
Der benyttes 220 volt på skibet. Der er ikke behov for adapter, medbring evt. forlængerledning. Strygejern er ikke tilladt af hensyn til brandsikkerheden.

Telefon og Internet
Der er kun internt telefonnet ombord. Mobiltelefoner kan benyttes. I nødstilfælde, kontakt rejselederen. Gratis wi-fi i fællesområder, når forbindelsen tillader.

Rygning
Det er kun tilladt at ryge på skibets soldæk. Vær også opmærksom på, at mange lande har indført rygeforbud på offentlige steder. Rygning er ikke tilladt i bussen.

Sprog
Der er dansk rejseleder med på alle ture. En del af besætningen taler desuden oftest også engelsk og/eller tysk.

Udflugter
Udflugterne er beskrevet i programmet, som findes på Best Travels hjemmeside www.besttravel.dk. Udflugtsbusserne er generelt af pæn standard, i nogle tilfælde lever de dog ikke op til danske bussers standard. Bemærk, at har man tilkøbt fast plads i bussen gælder dette på de inkluderede udflugter, men ikke på evt. tilkøbsudflugter, da vi ikke disponerer over egen bus på disse. Tilkøbsudflugter kan afvikles på engelsk, da de gennemføres i selskab med skibets øvrige gæster.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse