M/S Charles Dickens

Velkommen på dette lækre 5-stjernede skib, som blandt andet frister med soldæk med boblebad og fransk altan i de fleste kahytter. Skibet er 110 meter lang og 11,5 meter bredt og tilbyder god plads for sine 150 passagerer. Skibet er bygget i 2015.

Faciliteter
Reception, elevator mellem mellemdæk og øvre dæk, lille bibliotek, bar, fitnessrum og sauna samt wi-fi, når forbindelsen tillader det. Øverst på skibet findes et skønt møbleret, og delvist overdækket soldæk, hvorfra vi kan nyde de smukke landskaber vi passerer.

Måltider
Pensionen begynder med aftensmad første dag og slutter med morgenmad sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer tidlig morgenkaffe med wienerbrød, morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg og bacon. Frokosten serveres som buffet med salatbar og suppe til forret - herefter serveres hovedret samt dessert ved bordet. 4-retters middag med bordservering bestående af forret, suppe, hovedret (fisk/kød/vegetar) og ost/dessert. Der er bydes på kaffe/te efter frokosten og middagen. Afhængigt af dagens program, bydes der også enten på eftermiddagskaffe med kage eller en "midnatssnack". Der spises på faste tidspunkter, som fremgår af dagsprogrammet, der udleveres hver aften.

De lækre måltider serveres i skibets restaurant, hvor man kan nyde udsigten til landskaberne langs floden gennem store panoramavinduer. Efter middagen er der hyggelig stemning og musikalsk underholdning i baren.

Drikkevarer
Eventuelle inkluderede eller tilkøbte drikkevarer fremgår af billetten. Øvrige drikkevarer kan købes til rimelige priser. En flaske vin, som ikke drikkes op, kan gemmes til næste måltid. Vi anbefaler vand på flaske, frem for vand fra hanen. Vand kan også købes i land - bemærk, at drikkevarer, som ikke er købt ombord, kun må indtages i kahytten. Der er fri adgang til kaffeautomat døgnet rundt – og der vil gratis være en flaske vand i kahytten hver dag.

Indkvartering
Charles Dickens Cabin 3

Kahyt på hoveddæk m. vinduer

Kahytter på hoveddæk er ca. 14 m2, alle udvendige med eget bad og toilet og hårtørrer. I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab, skrivebord med stol. Der forefindes mini-bar (mod betaling). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Vinduer kan ikke åbnes.

Se stort billede
Middle Upper

Kahyt på mellemdæk/øvre dæk m. fransk altan

Kahytter på mellemdæk/øvre dæk m. fransk altan er ca. 15m2, alle udvendige med eget bad og toilet og hårtørrer. I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab, skrivebord med stol. Der forefindes mini-bar (mod betaling). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Skydedøre kan åbnes.

Se stort billede
Charles Dickens Bathroom 2
Charles Dickens Lounge (Bar) 1
Charles Dickens Lounge 1
Charles Dickens Lounge 2
Charles Dickens Restaurant 1
Charles Dickens Restaurant 3
Charles Dickens Putting Green And Chess 1
Charles Dickens Sun Deck 2
Charles Dickens Sun Deck 1
Charles Dickens Hot Tub 1

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse