Douro Serenity / Douro Splendour

Douro Serenity / Douro Splendour ★★★★+


På de splinternye identiske flodkrydstogtskibe Douro Serenity fra 2017 og Douro Splendour fra 2018, er et krydstogt på Douro-floden en oplevelse i særklasse! De luksuriøse skibe er med deres elegante fællesarealer og rummelige og komfortable kahytter den perfekte ramme om et krydstogt i det smukke landskab på Douro-floden i det nordlige Portugal

I den flotte restaurant med store panoramavinduer byder skibets køkken på lækre måltider og lokale vine. Bagefter er baren det perfekte mødested til en snak over et glas portvin. På soldækket kan man en afslappet stund med udsigt til vinmarkerne eller tage sig en svalende dukkert i skibets pool.  

Faciliteter: Douro Serenity og Douro Splendour har 60 kahytter og plads til 120 passagerer. Ombord er der reception, butik med souvenirs og basale fornødenheder, elevator (mellem nedre-, hoved- og øvre dæk) restaurant, bar, soldæk med swimmingpool, fitness-rum. Adgang trådløs internetforbindelse (svingende kvalitet), €5 pr. dag. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). 

Kahytter: Med eget bad og toilet, hårtørrer, TV, skabsplads og aircondition.

  • Kahytter på nedre dæk er 14 m2 og har panoramavindue, der ikke kan åbnes.
  • Kahytter på hoved- og øvre dæk er 15 m2 og har en type fransk altan, hvor den øverste halvdel af vinduet kan åbnes ned, så man kan sidde i de komfortable møbler og nyde udsigten og den friske luft.
  • Juniorsuiter på øvre dæk er 22m2 og har vinduer fra loft til gulv. I den indvendige altan kan vinduet åbnes halvvejs ned, så man kan nyde udsigten og den friske luft.    

Forplejning: Der spises på faste tidspunkter, som fremgår af dagsprogrammet. Stor morgenmadsbuffet. Frokostbuffet med salatbord og 2 varme retter. Aftensmaden er som regel bordservering med forret, suppe, hovedret (vælg mellem 3 forskellige) samt dessert. 

Billeder af Douro Serenity / Douro SplendourRejser der inkluderer Douro Serenity / Douro Splendour