MSC Cruises

Krydstogt fra Dubai

Pris pr. person fra
kr. 8.779

Oplev 1001 Nats Eventyr på et spændende krydstogt fra Dubai. Solskin året rundt, eksotisk arkitektur i pulserende storbyer og betagende sandlandskaber venter. På dette krydstogt fra Dubai bydes du velkommen med italiensk gæstfrihed og bliver forkælet som en sultan i luksuriøse omgivelser med komfort, masser af faciliteter og fantastisk underholdning. Der er udrejse fredag med fly fra København - oftest vil flyvningen være direkte og foregå med Emirates Airlines. Rejsen inkluderer en hotelovernatning i Dubai, inden krydstogtet starter lørdag med afsejling kl. 23. Dermed er der også god tid til at opleve den verdensberømte storby inden krydstogtets start.

Fra Dubai sejler vi videre til spændende destinationer i Den Persisiske Golf. På alle krydstogter er der anløb i Abu Dhabi, som er hovedstaden i de 7 forenede emirater, samt på øen Sir Bani Yas, som byder på smukke strande og et rigt dyreliv. Herudover varierer ruterne og der er, afhængig af afrejsedato, anløb ved følgende destinationer: Det lille ø-kongedømme Bahrain samt Doha, som er hovedstaden i Qatar ELLER Muscat, som er hovedstaden i sultandømmet Oman samt Khasab, også i Oman. På krydstogtets næstsidste dag anløber skibet igen til i Dubai, og der er således en hel dag til at udforske den spændende by og dens bagland.

Bemærk, på denne rejser er der ikke dansktalende guide om bord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Visum for danske statsborgere udstedes gebyrfrit ved ankomsten til Dubai. Bemærk, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

Sejlplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Afrejse
  • Dag 2 - Dubai (23:00-)
  • Dag 3 - Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater (07:00-21:00)
  • Dag 4 - Sir Bani Yas Island (07:00-17:00)
  • Dag 5 - På havet
  • Dag 6 - Dammam, Saudi Arabia (07:00-18:00)
  • Dag 7 - Doha, Qatar
  • Dag 8 - Dubai (overnatning) (-09:00)
  • Dag 9 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Dubai Map2

Inkluderet i prisen

Fly København-Dubai t/r inkl. bagage

Transfer lufthavn-hotel-skib-lufthavn

1 overnatning på hotel i Dubai inkl. morgenmad

7 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt (BELLA)

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20

timer i døgnet

Et velplanlagt program med aktiviteter om bord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, bl.a. fitness, bibliotek, pools

Daglig rengøring af kahyt

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytkategori

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge, på 10 euro/nat pr. person som afregnes lokalt/ombord.

Udflugter

Spabehandlinger

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for øvrige kahytstyper - Se priser og tilgængelighed ved at klikke på "Bestil" ud for den enkelte afrejsedato.

Dag 1

Afrejse

Fly fra København til Dubai. Herefter transfer til hotel i Dubai og overnatning. 

Dubai Dubai
Dag 2

Dubai (23:00-)

Dagen tilbringes i Dubai inden afsejlingen kl. 23.00 om aftenen. Dubai gemmer på en masse seværdigheder. Oplev bl.a. det verdensberømte Burj Khalifa eller Burj Al Arab-hotellet. Byen er en diamant, der bare venter på at blive udforsket.

Dag 3

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater (07:00-21:00)

Shopping og fascinerende arkitektur. Abu Dhabi er hovedstaden i de 7 forenede emirater. I den kosmopolitiske storby kan man blandt andet opleve moskeen Sheikh Zayed, som med sine 1.000 søjler og 800 kupler er en af de største i verden, hvis man da ikke foretrækker at benytte sig af muligheden for shopping i verdensklasse.        

Læs mere om Abu Dhabi og udflugter hos MSC Cruises 

Dag 4

Sir Bani Yas Island (07:00-17:00)

Vi tilbringer dagen på Sir Bani Yas Island - 36.000 kvadratmeter gylden strandstrand, der strækker sig ud over en eksklusiv paradisø

En del af Sir Bani Yas udgør et fantastisk naturreservat, hvor truede dyrearter fra en Arabiske Halvø og Afrika, f.eks. giraffer, flamingoer og geparder, strejfer frit omkring - så husk at opleve en spændende safari under besøget. Her er også et bredt udbud af aktiviteter som beachvolley, tennis, snorkling, gymnastik og dansekurser. Der er selvfølgelig et separat område til børn og deres familier med vandpark, legeplads og en separat pergola, hvor forældrene kan holde børnene under opsigt i fuldstændig komfort.

Besøg beduinteltet, hvor du kan købe kunst og håndværk, fremstillet af lokalbefolkningen, som souvenirer til dig selv eller dem derhjemme. Det er også en bar og lounge med livemusik og underholdning. Og for den perfekte nydelse: forkæl dig selv med en afslappende massage i en af strandhytterne, udført af massører fra MSC Aurea Spa. På Sir Bani Yas kan alle opleve det strandbesøg, de altid har drømt om.

Læs mere om Sir Bani Yas Island og udflugter hos MSC Cruises

Sir Bani Yas Island Sir Bani Yas Island
Dag 5

På havet

Her er der rig mulighed for at nyde livet ombord på skønne MSC Virtuosa.

MSC Bellissima
MSC19019244 (1)
MSC19019279
Dag 6

Dammam, Saudi Arabia (07:00-18:00)

Vi anløber Damman i Saudi Arabien kl. 7.00 om morgenen. Her er der bl.a. mulighed for at deltage på en af skibets mange udflugter.

Dag 7

Doha, Qatar

Velkommen til Qatars futuristiske hovedstad, Doha. Det er en by i konstant udvikling. Byen forbereder sig på at være vært for VM i fodbold i 2022 og forbedrer dens allerede fantastiske skyline med nye supermoderne skyskrabere.

Læs mere om udflugter og Doha hos MSC Cruises

Doha
Dag 8

Dubai (overnatning) (-09:00)

Vi anløber Dubai igen kl. 09:00. Du har på ny mulighed for at udforske den pulserende storby med ældgamle traditioner.

Dag 9

Hjemrejse

Fra borde i Dubai, transfer til lufthavnen, fly til KBH

I alle byerne, som skibet anløber på disse krydstogter, kan du vælge mellem en lang række veltilrettelagte udflugter med erfarne guider. Udflugterne bestilles og betales om bord - information om udflugterne finder du i udflugtsprogrammet i din kahyt.

Vælg din krydstogtoplevelse

BELLA
Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

FANTASTICA
Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske.

AUREA
Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster.

MSC YACHT CLUB
Et eksklusivt område på skibet, som er indbegrebet af luksus. Her bor du i overdådigt indrettede suiter og har butler- og conciergeservice til rådighed døgnet rundt. MSC Yacht Club har egen restaurant, lounge og soldæk med pool. Drikkevarer er inkluderet i alle MSC Yacht Club områder, samt i kahyttens minibar.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse