New York
Newfoundland
Blå Lagune

MSC Cruises

Krydstogt fra København til New York 2020

Pris pr. person fra
kr. 14.389

En oplevelse for livet - gå ombord på det flotte skib MSC Meraviglia i København og nyd et 17-dages krydstogt til New York. Helpension, underholdning og aktiviteter ombord, en byrundtur i New York samt transfer fra skibet til lufthavnen og direkte fly tilbage til København er inkluderet i prisen.

På turen fra København til New York er der anløb i Southampton i det sydlige England, Belfast i Nordirland, Reykjavik på Island samt to steder i Canada, hhv. Sydney og Halifax. Der tilbringes desuden nogle dage på havet og sørejsen byder på masser af aktiviteter, festlige krydstogtoplevelser, afslapning og lækker gastronomisk forkælelse. Turen sejles med det luksuriøse MSC Meraviglia, som har masser af flotte faciliteter, heriblandt swimmingpool, biograf, diskotek, kasino og teater med flotte underholdningsshows. Det eksklusive wellness-område Aurea Spa har et skønt termalområde med sauna og dampbad og tilbyder skønheds- og velværebehandlinger. Alle muligheder er således til stede for en helt fantastisk krydstogtsoplevelse. I alle anløbsbyer kan man på skibet tilkøbe spændende udflugter med dygtige engelsktalende guider. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Link til vigtig information om pas og visum på krydstogt til Canada og USA.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

Sejlplan med MSC Meraviglia

Rejseplan

 • Dag 1 - København (16:00-)
 • Dag 2 - På havet
 • Dag 3 - Southampton (10:00-22:00)
 • Dag 4 - På havet (-)
 • Dag 5 - Belfast (07:00-16:00)
 • Dag 6 - På havet (--)
 • Dag 7 & 8 - Reykjavik (Dag 7 13:00 - Dag 8 18:00)
 • Dag 9 & 12 - På havet (4 dage)
 • Dag 13 - Sydney, Canada (07:00-17:00)
 • Dag 14 - Halifax (09:00-17:00)
 • Dag 15 - På havet (---)
 • Dag 16 - New York (07:00-)
 • Dag 17 - Afstigning - byrundtur, transfer og fly til KBH
Hent pdf-udgave af rejsen
Nordeuropa2020

Inkluderet i prisen

16 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt (BELLA) på MSC Meraviglia

Busrundtur i New York med dansk- eller engelsktalende guide på hjemrejsedagen inkl. entré til Top of the Rock

Transfer skib-lufthavn

Fly New York-København inkl. bagage

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20

timer i døgnet

Et velplanlagt program med aktiviteter om bord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, bl.a. fitness, bibliotek, pools

Daglig rengøring af kahyt

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytkategori

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge, på 10 euro/nat pr. person som afregnes lokalt/ombord.

Drikkevarer

Udflugter

Spabehandlinger

ESTA-godkendelse for rejse ind i USA (Best Travel udsender information herom til alle gæster)

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Indvendig kahyt FANTASTICA kr. 760

Udvendig kahyt BELLA kr. 2.520

Udvendig kahyt FANTASTICA kr. 3.280

Kahyt med balkon BELLA kr. 5.280

Kahyt med balkon FANTASTICA kr. 6.380

Premium drikkevare-pakke kr. 4.640 Læs mere

Easy drikkevare-pakke kr. 3.520 Læs mere

Dag 1

København (16:00-)

Ombordstigning på MSC Meraviglia. Helpension ombord er inkluderet og gælder fra ombordstigning. Afsejling kl. 16.00.

Dag 2

På havet

Vi tilbringer dagen på havet med kurs mod Southampton i det sydlige England.

Dag 3

Southampton (10:00-22:00)

Southampton på Englands sydkyst er en spændende blanding af idyllisk middelalderarkitektur og moderne stål- og glaskonstruktioner, som man f.eks. ser i kvarteret West Quay. Southampton har spændende seværdigheder og museer samt gode shoppingmuligheder, men der er også mulighed for at tage på udflugt til London eller en lang række af det sydlige Englands højdepunkter, f.eks.  Stonehenge & Salisbury, Bath, Winchester, Portsmouth eller Windsor Castle.    

Læs mere om Southampton og udflugter hos MSC Cruises 

Big Ben og Westminster, London
London Eye
Tower Bridge, London
London skyline
Dag 4

På havet (-)

MSC Meraviglia

Vi tilbringer dagen på havet med kurs mod Belfast i Nordirland.

Dag 5

Belfast (07:00-16:00)

Belfast er hovedstaden i Nordirland og er blomstret op siden urolighederne mellem katolikkerne og protestanter aftog med fredsaftalen fra Langfredag 1998. Nu tiltrækker byen besøgende med sin smukke arkitektur fra de viktorianske og edwardiske perioder. Oplev byen, besøg Titanic-museet eller tag med på en af de forskellige udflugter ud i Nordirlands skønne landskaber, f.eks. til Giant's Causeway, et tilsyneladende umuligt naturfænomen med tusindvis af sekskantede basaltsøjler langs kystlinien.

Læs mere om Belfast og udflugter hos MSC Cruises

Belfast Castle, Belfast Belfast Castle, Belfast
Dag 6

På havet (--)

MSC Meraviglia

Vi tilbringer dagen på havet med kurs mod Reykjavik i Island.

Dag 7 & 8

Reykjavik (Dag 7 13:00 - Dag 8 18:00)

Den islandske hovedstad er en kompakt, lille storby, som byder på masser af kultur og historie. På udflugter ud i den storslåede islandske natur kan du bl.a. opleve vandfald og geysere på en udflugt til den berømte Golden Circle, bade i Den Blå Lagune eller tage på hvalsafari. 

Læs mere om Reykjavik og udflugter hos MSC Cruises

Reykjavik Reykjavik
Dag 9 & 12

På havet (4 dage)

Vi sætter kurs mod Nordamerika og tilbringer 4 dage på havet, hvor vi har rig mulighed for at nyde MSC Meraviglias fremragende komfort og luksus.

MSC Meraviglia MSC Meraviglia
Dag 13

Sydney, Canada (07:00-17:00)

Sydney er omgivet af fantastiske landskaber og et rigt dyreliv - et paradis for naturelskere. Omkring Sydney findes også spændende historiske seværdigheder som bl.a. Fortress of Louisbourg, mine-museet Glace Bay eller Alexander Graham Bell-museet i Baddeck.     

Læs mere om Sydney og udflugter hos MSC Cruises

Dag 14

Halifax (09:00-17:00)

Halifax er hovedstad i den canadiske provins Nova Scotia og var engang Englands primære militærbase i Nordamerika. Byen er præget af sin maritime historie og er desuden forbundet med Titanics forlis, da 121 af ofrene er begravet på Fairview-kirkegården her i byen. Maritime Museum of the Atlantic har også en omfattende udstilling om Titanic. 

Læs mere om Halifax og udflugter hos MSC Cruises

Halifax Halifax
Dag 15

På havet (---)

Vi tilbringer dagen på havet med kurs mod New York.

Dag 16

New York (07:00-)

MSC Meraviglia ankommer til krydstogthavnen ved New York kl. 07.00 om morgenen. Herefter er der tid til at opleve på egen hånd eller på en af skibets udflugter. The Big Apple -  Frihedsgudinden, Empire State, Central Park, shopping i Macy's og Bloomingdales, verdensberømte kunstmuseer som Guggenheim, MOMA og Whitney - mulighederne er næsten uendelige. Efter dagens oplevelser har I endnu en overnatning på MSC Meraviglia. 

Læs mere om New York og udflugter hos MSC Cruises

Dag 17

Afstigning - byrundtur, transfer og fly til KBH

Så er det blevet tid til at tage afsked med MSC Meraviglia. Inden turen tilbage til København venter endnu en spændende dag i New York med Best Travels byrundtur med dansk- eller engelsktalende lokalguide. Turen går bl.a. forbi Central Park og Fifth Avenue. Kl. 12.30 er der pause til frokost på egen hånd og mulighed for bl.a. shopping i Rockefeller Center  - et kæmpestort kompleks, der består af 19 kontor- og forretningsbygninger i alt. Rockefeller Center ligger i hjertet af Midtown på Manhattan og er en af de største turistattraktioner i New York. Kl. 14.00 er der besøg (entré inkl.) på observationsplatformen Top of the Rock. Nyd en 360-graders panoramaudsigt over The Big Apple fra Top of the Rocks ikoniske observationsplatform. Her befinder man sig 70 etager over byen - en mere spektakulær panoramaudsigt over Manhattan finder man ikke. Find de berømte landemærker som Chrysler-bygningen, Times Square, Hudson-floden, East River, Brooklyn Bridge, Frihedsguidingen samt Empire State Building! Det er helt enkelt den mest fantastiske udsigt i New York City. Kl.15.00 fortsætter busturen til Times Square, Chelsea med fotostop og Empire State Building på Madison Square Park. Videre til Greenwich Village, SOHO, FIDI (Financial District) og World Trade Center Memorial. Efter besøget ved World Trade Center vil der være tid på egen hånd til shopping og måske en bid mad inden der er transfer til JFK-lufthavnen og direkte fly tilbage til København.

 

Det er et krav for deltagelse på denne tur, at man inden afrejse ansøger og opnår ESTA-godkendelse for indrejse til USA. Best Travel udsender information til alle gæster herom i god tid inden afrejsen.

New York New York

Vælg din krydstogtoplevelse

BELLA
Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

FANTASTICA
Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske.

AUREA
Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster.

MSC YACHT CLUB
Et eksklusivt område på skibet, som er indbegrebet af luksus. Her bor du i overdådigt indrettede suiter og har butler- og conciergeservice til rådighed døgnet rundt. MSC Yacht Club har egen restaurant, lounge og soldæk med pool. Drikkevarer er inkluderet i alle MSC Yacht Club områder, samt i kahyttens minibar.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse