Keukenhof
Amsterdam
Keukenhof

Mosel & Rhinen

X_Forårskrydstogt i Holland

Pris pr. person fra
kr. 7.995

Tag med på et hyggeligt 5-dages forårskrydstogt i Holland! Vi skal opleve den berømte blomsterpark Keukenhofs millioner af løgblomster, samt Hollands spændende byer: Hovedstaden Amsterdam, den moderne havneby Rotterdam, samt Dordrecht og Utrecht.

Vi sejler med det 4+-stjernede skib M/S Aurora, hvor vi kan slappe af og nyde livet mellem oplevelserne i land. På soldækket kan vi nyde forårsvejret og udsigten til de skiftende landskaber. Turen til Holland foregår hurtigt og bekvemt med direkte fly fra enten Aalborg (afrejse 1. april) eller København (afrejse 5. april).

I Amsterdam skal vi bl.a. på kanalrundfart, hvor vi vil stifte nærmere bekendtskab med den gamle kanalbys "dukkehuse", husbåde og adskillige mindesmærker. Vi besøger også blomsterparken Keukenhof, der er berømt for at huse omkring 800 forskellige arter af tulipaner. Vi sætter derefter kurs mod Dordrecht, der tidligere fungerede som et vigtigt handelscentrum. Herefter anløber vi Rotterdam, som vi udforsker til fods - en by, der desuden mønstrer Europas travleste havn. Efter Rotterdam venter Utrecht, hvorefter vi sejler retur til Amsterdam.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst Amsterdam - Velkomst
  • Dag 2 - Keukenhof - Amsterdam (-23.30)
  • Dag 3 - Dordrecht (05.00-13.00) - Rotterdam (14.30-21.00)
  • Dag 4 - Utrecht (04.00-22.00)
  • Dag 5 - Amsterdam (01.00-) og hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
For Rskrydstogt I Holland 2020 Map

Inkluderet i prisen

Direkte fly fra Aalborg el. København t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

4 overnatninger i udvendig kahyt på hoveddæk med mindre vinduer, som ikke kan åbnes

Helpension om bord bestående af morgenbuffet, frokost, eftermiddagste, aftensmad med te/kaffe, aftensnack. Pensionen starter med aftensmad den første aften og slutter med morgenmad ombord den sidste morgen.

2 glas øl eller vin er inkluderet til frokost og aftensmad

1 fl. vand pr. person pr. udflugt

Udflugter og entréer ifølge program

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige drikkevarer

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge, på 8 euro/nat pr. person som afregnes lokalt/ombord

Drikkepenge til lokalguider og chauffører

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Kahyt forrest på mellemdæk med stort todelt panoramavindue, der ikke kan åbnes kr. 400

Kahyt bagerst på mellemdæk med stort todelt panoramavindue, som kan åbnes kr. 800

Kahyt på øvre dæk med egen balkon kr. 1.200

Kahyt på hoveddæk med mindre vinduer, som ikke kan åbnes - til enebrug kr. 2.400

Kahyt forrest på mellemdæk med stort todelt panoramavindue, der ikke kan åbnes - til enebrug kr. 2.800

Kahyt bagerst på mellemdæk med stort todelt panoramavindue, som kan åbnes - til eneburg kr. 3.200

Kahyt på øvre dæk med egen balkon - til enebrug kr. 3.600

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst Amsterdam - Velkomst

Amsterdam

Fly til Amsterdam og bustransfer til skibet. Ved ankomsten bliver vi indkvarteret i vores kahytter på M/S Aurora, hvorefter aftenen starter med en velkomstdrink og præsentation af skibets besætning inden middagen ombord.

Dag 2

Keukenhof - Amsterdam (-23.30)

Når vi har nydt morgenbuffetten ombord kører vi med bus til berømte blomsterpark Keukenhof, som ligger tæt på byen Lisse. I over 50 år har Keukenhof imponeret sine besøgende med millioner af løgblomster, heriblandt omkring 800 forskellige arter af tulipaner. Efter at have oplevet den betagende blomsterpragt vender vi tilbage til skibet, hvor frokosten venter. Om eftermiddagen tager vi på kanalrundfart. Amsterdam er en kulørt og smuk, lille hovedstad med talrige seværdigheder. 

I den gamle kanalby møder man romantik og dukkehusidyl, verdensberømte kunstmuseer og historiske mindesmærker, samt ikke mindst husbåde, de smukke broer og gammeldags kanalhuse med smukke trappegavlsfacader. Sidst på aftenen kaster M/S Aurora fortøjningerne og sætter kurs mod Dordrecht. 

Keukenhof
Keukenhof
Keukenhof
Dag 3

Dordrecht (05.00-13.00) - Rotterdam (14.30-21.00)

Tidligt om morgenen lægger vi til i Dordrecht, som er Hollands ældste købstad. Om formiddagen er der tid til at opleve byen på egen hånd. Dordrecht var et vigtigt handelscentrum og velstanden fornemmes tydeligt i byens mange, historiske monumenter. I den hyggelige, gamle bydel finder man bl.a. kirken Grote Kerk, den imponerende kunstsamling på Dordrecht Museum og den gamle borgmesterbolig Huis van Gijn. Fra Groothoofd kan man nyde den smukke udsigt over vandet. Mens vi nyder frokosten ombord, sejler skibet videre til Rotterdam, som er Hollands næststørste by og Europas travleste havn. 

Byens centrum blev næsten totalt udslettet under 2. Verdenskrig, men i stedet for at genopbygge byen som den stod, valgte man at starte forfra med byplanlægningen. Rotterdam er derfor en by med et meget moderne udtryk og noget af landets mest innovative arkitektur - se f.eks. på Erasmus-broen og den nye markedshal De Markthal. På panoramaturen med bus passerer vi bl.a. forbi centralstationen, Museumpark, Erasmusbroen, Euromast og Kop van Zuid-kvarteret. Herefter passerer vi til fods forbi markedshallen, rådhuset og Lauren-kirken, byens eneste tilbageværende bygning fra Middelalderen. 

Dag 4

Utrecht (04.00-22.00)

Utrecht

Efter morgenmaden ombord tager vi på byrundtur med bus i Utrecht. Vi er tilbage på skibet til frokost. Herefter er resten af dagen til fri disposition. Om aftenen inviterer kaptajnen til gallamiddag, hvorefter musikken spiller op til dans.

Dag 5

Amsterdam (01.00-) og hjemrejse

Amsterdam

Efter morgenmaden checker vi ud fra skibet. Der vil være mulighed for et par timers shopping på egen hånd i Amsterdam, inden vi først på eftermiddagen kører mod lufthavnen i Amsterdam og flyver tilbage til Danmark.

Bemærk - om vandstand og sluser

Som deltager på et flodkrydstogt skal man være opmærksom på, at rejsens gennemførelse i overensstemmelse med programmet kan afhænge af naturens luner. Det er derfor vigtigt, at man på et flodkrydstogt er indstillet på disse forhold, som bl.a. kan medføre, at ekstraordinært lav eller høj vandstand kan betyde ændringer i skibets sejlplan og dermed have indflydelse på gennemførelsen af rejsens program. Ligeledes, kan høj vandstand betyde, at soldækket lukkes af sikkerhedsmæssige årsager - eksempelvis grundet passage af broer med lav frihøjde. Dog sejler vi kun på strækninger, som oftest benyttes til flodkrydstogter, og vi oplever derfor normalt ikke problemer i forbindelse med skiftende vandstand.


På alle floder er skibene underlagt de enkelte slusers åbningstider. Oftest er slusetiderne bestilt i forvejen, men alligevel kan der, ved eksempelvis eftersyn eller reparationsarbejde, opstå forsinkelser.

Vi forsøger altid at give vores gæster mest mulig tid i de byer og ved de seværdigheder, som besøges. Man må derfor være indstillet på, at forhold omkring sluserne eller vandstanden på floderne, som vil forsinke eller direkte forhindre gennemførelsen af turens program, kan medvirke, at man tilbagelægger visse strækninger i bus frem for med skibet, uden at dette kan betragtes som en mangel ved rejsen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse