sydney

Krydstogt Jorden Rundt 2021

119 dage med MSC Poesia

 • Store oplevelser
 • Jorden rundt
 • Forkælelse
 • Unik rejse
 • Meget inkluderet

MSC World Cruise 2021: Før drømmene ud i livet og find din indre globetrotter når MSC Poesia stævner ud på et krydstogt jorden rundt d. 5. januar 2021. En 119-dages rejse med anløb i 53 byer i 33 lande på 5 kontinenter. Nyd et fantastisk spændende krydstogt, de bekvemme kahytter, et festligt underholdningsprogram og de ikke mindst de mange fordele, som er inkluderet i prisen. Med Best Travel inkluderer rejsens pris fly t/r med 2 stk. bagage samt håndbagage, transfer mellem lufthavnen i Rom og havnen i Genova,  drikkevarer ad libitum til måltiderne og hele 15 udflugter. 

MSC Poesia sejler fra Genova vestpå gennem Middelhavet med anløb i Marseille og Barcelona. Efter et stop i på den smukke blomsterø Madeira går turen vestpå mod det caribiske hav med Barbados, Grenda, Curacao og Aruba. Efter anløb i Colombia og Costa Rica går turen gennem Panama-kanalen til Nicaragua, Guatemala og Mexico. I USA lægger MSC Poesia til i San Diego og San Francisco på vestkysten samt på Hawaii. I Oceanien er der besøg på Samoa og Fiji inden det gælder New Zealand, Australien og Papua Ny Guinea.  

MSC Poesias togt i 2021 indeholder flere anløb i Asien end tidligere world cruises og du kan således se frem til at opleve både Filippinerne, Taiwan, Japan, Sydkorea, Kina, Hong Kong, Vietnam, Singapore, Malaysia og Sri Lanka. I Mellemøsten lægger MSC Poesia vejen forbi Dubai i De Forenede Arabiske Emirater samt Oman og Jordan inden skibet via Suez-kanalen returnerer til Europa med stop i Grækenland og derefter er tilbage i Italien. 

I følgende byer er der anløb med overnatning og dermed ekstra god tid til at opleve destinationen: San Francisco i USA, Sydney i Australien, Osaka/Kyoto og Tokyo i Japan, Shanghai i Kina samt Dubai i De Forenede Arabiske Emirater. 

Prisen inkluderer 15 udflugter, i de øvrige anløbsbyer kan man på skibet tilkøbe spændende udflugter med dygtige engelsktalende guider.

MSC Poesia er indrettet med masser af lækre faciliteter, heriblandt poolområde, biograf, diskotek, kasino og teater med underholdning i topklasse. Det eksklusive wellness-område Aurea Spa har et skønt termalområde med sauna og dampbad og tilbyder skønheds- og velværebehandlinger. Alle muligheder er således til stede for en helt fantastisk krydstogtsoplevelse og der er masser at foretage sig ombord. Glem alt og stress og jag - her skal du ikke løfte en finger, men blot lade dig forkæle fra morgen til aften. 

MSC Cruises medlemskab: For dette krydstogt tredobler MSC Cruises antallet af point du optjener på tilvalg som bestilles hjemmefra.

Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

fra kr. 96.849 pr. person
 • Fly fra København og transfer t/r
 • 119 dages krydstogt med MSC Poesia
 • Helpension om bord
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Inkl. 15 udflugter


Unikt krydstogt i 2021

Rejseplan

Se hele sejlplanen og læs mere om anløbshavne og udflugter hos MSC Cruises - klik her

 

Nedenstående udflugter er inkluderet i prisen:

Funchal: Sights of Madeira  (FUN18)

Cartagena, Columbia: Panoramic Sightseeing Tour ( CAR07)

Puntarenas, Costa Rica: Scenic Drive, cultural show & shopping (PAS01)

San Diego, USA: San Diego Habor Cruise (SDO01)

San Francisco, USA: San Francisco & Golden Gate Bridge (SFO02)

Honolulu, Hawaii: Pearl Habor & City Tour (HDH01)

Auckland, New Zealand: Auckland Museum & City Sights (AKL02)

Sydney, Australia: Discovering Sydney (SDY07)

Manila, Philliphinerne: Old & New Manila (MNL01)

Naha/Okinawa, Japan: World Heritage Shuri Castle & Kokusai Street (NAH 09)

Busan, Korea: Busan Highlights (PUS 01)

Shanghai, Kina: Panoramic Shanghai & Maglev Train (SHA05)

Da Nang, Vietnam: Highlights of Da Nang (DNG10)

Kuala Lumpur, Malaysia: Highlights of Kuala Lumpur (PKG11)

Dubai, Forenede Arabiske Emirater: New wonders of Dubai (DXB01)

Udflugterne arrangeres af MSC Cruises og afvikles med engelsktalende rejseledere.

Bemærk: Der betales 15% af rejsens pris i depositum for at bekræfte bestillingen. Dette depositum kan ikke refunderes ved evt. senere afbestilling. 


Inkluderet i prisen

 • Fly København-Rom t/r med SAS Plus
 • 2 stk. indchecket bagage á 23 kg + håndbagage pr. person
 • Mad på flyet t/r
 • Transfer lufthavn-skib t/r
 • 118 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt - BELLA
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og aftensmad - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet
 • Drikkevarer ad libitum til frokost og aftensmad: Vin i glas (hvid-, rød- og rosé), mineralvand, øl i glas samt sodavand. Gælder i hovedrestauranterne og i buffetrestauranten. 
 • 15 udflugter med engelsktalende guide
 • Daglig rengøring af kahyt
 • 30% rabat på tøjvask ombord
 • Et velplanlagt program og aktiviteter ombord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pools m.m

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytskategori
 • Obligatoriske drikkepenge (€10 pr. person pr. nat)
 • Øvrige drikkevarer
 • Øvrige udflugter
 • Spa-behandlinger

Evt. tillæg pr. person

 • Tillæg for øvrige kahytstyper - Se priser og ledighed ved at klikke på "Bestil" ud for afrejsedatoen nederst på siden her.  
 • Afbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris (forudsætter godkendelse fra forsikringsselskabet)
 • Rejseforsikring kr. 3.896

Vælg din krydstogtoplevelse

 • BELLA
  Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

 • FANTASTICA
  Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske. 

 • AUREA
  Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster. 

Skib

MSC Poesia ★★★★

Ligesom poesi kan give livet nye dimensioner, har MSC Poesia hos MSC Cruises (Mediterranean Shipping Company) givet krydstogtoplevelsen helt nye dimensioner.

Om bord på MSC Poesia oplever du et luksuskrydstogt, når det er allerbedst - i lobbyen finder du et kæmpe vandfald, i sushibaren ligger en Zen-have, i det 1.114 m² store, fredfyldte spa-center kan du slappe af og forkæle dig selv. Og fra din private balkon kan du betragte stjernehimlen på en klar aften og nyde udsigten over havet - sådan rejser man med stil!

MSC Poesia, der er det tredje skib i Musica-klassen hos MSC Cruises, blev indsa…

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
04. jan. 2021
MSC Poesia - Jorden Rundt - 119 dage - Inkl fly fra København
2 pladser 96.849 Gå videre

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

€10 pr. dag/pr. person i drikkepenge. Børn 2-11 år betaler halv pris - børn under 2 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord (gælder ikke drikkevarer-pakker såfremt disse tilkøbes inden krydstogtes start).

Tilkøb hos Best Travel skal ske senest 35 hverdage før afrejsen. Herefter kan tilkøb foretages direkte hos MSC Cruises på deres hjemmeside.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde.

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Krydstogt fra Dubai 9 dage inkl. fly & hotel i Dubai
fra kr. 8.809
Krydstogt Jorden Rundt 2021 119 dage med MSC Poesia
fra kr. 96.849
Krydstogt til Norge 8 dage fra København
fra kr. 4.999
Krydstogt i Middelhavet Marseille, Napoli & Malta
fra kr. 4.629