Krydstogt Jorden Rundt 2020

117 dage med MSC Magnifica

 • Store oplevelser
 • Jorden rundt
 • Forkælelse
 • Unik rejse
 • Meget inkluderet
Lissabon, Portugal

MSC World Cruise 2020: Før drømmene ud i livet og find din indre globetrotter på et krydstogt jorden rundt, en 117-dages rejse til de fleste af verdens kontinenter.  Nyd et fantastisk spændende krydstogt, de bekvemme kahytter, et festligt underholdningsprogram og de ikke mindst de mange fordele, som er inkluderet i prisen. Med Best Travel inkluderer rejsens pris fly t/r med 2 stk. bagage samt håndbagage, transfer mellem lufthavnen i Milano og havnen i Genova,  drikkevarer ad libitum til måltiderne og hele 15 udflugter. 

MSC Magnifica sejler fra Genova vestpå gennem Middelhavet med anløb i Marseille og Barcelona. Efter et stop i Lissabon går turen sydpå til Funchal og Kap Verde inden MSC Magnifica sætter kursen mod Sydamerika. Efter turen over Atlanten runder MSC Magnifica Sydamerika med stop i Brasilien, Argentina, Uruguay, Chile og Peru inden hun fortsætter over Stillehavet til øerne Hanga Roa/Rapa Niu, Pitcairn, Tahiti og Cook-øerne. Herefter gælder det New Zealand, Tasmanien og Australien samt Ny Caledonien og Papua New Guinea.  I Indonesien besøger MSC Magnifica Komodo og Bali inden turen går videre til Singapore, Malaysia, Sri Lanka og Indien. Herefter er der anløb i Omanog  Jordan inden skibet er tilbage i Middelhavet via Suez-kanalen og anløber Civitavecchia i Italien. Prisen inkluderer 15 udflugter, i de øvrige anløbsbyer kan man på skibet tilkøbe spændende udflugter med dygtige engelsktalende guider.

MSC Magnifica er indrettet med masser af lækre faciliteter, heriblandt poolområde, biograf, diskotek, kasino og teater med underholdning i topklasse. Det eksklusive wellness-område Aurea Spa har et skønt termalområde med sauna og dampbad og tilbyder skønheds- og velværebehandlinger. Alle muligheder er således til stede for en helt fantastisk krydstogtsoplevelse og der er masser at foretage sig ombord. Glem alt og stress og jag - her skal du ikke løfte en finger, men blot lade dig forkæle fra morgen til aften. 

MSC Cruises medlemskab: For dette krydstogt tredobler MSC Cruises antallet af point du optjener på tilvalg som bestilles hjemmefra.

Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

fra kr. 119.249 pr. person
 • Fly fra København og transfer t/r
 • 117 dages krydstogt
 • Helpension om bord
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Inkl. 15 udflugter


Unikt krydstogt i 2020

Rejseplan

Se hele sejlplanen og læs mere om anløbshavne og udflugter hos MSC Cruises - klik her

 

Nedenstående udflugter er inkluderet i prisen:

Funchal: Cabo Girao & Ribeira Brava  (FUN18) 

Salvador, Brazil: Historiske Salvador (SAL04)

Rio De Janeiro, Brazil: Sugar Loaf (RIO02t)

Buenos Aires, Argentina: By-Tour "Buenos Aires & Dens Fortryllelser" (BUE02t)

Puerto Montt, Chile: By-Tour Puerto Montt & Puerto Varas (PM01) 

Arica, Chile: By-Tour & Arkæologi (ARI01)

Callao/Lima, Peru: Limas Højdepunkter (LMA01)

Papeete, Tahiti: Østkysten Af Tahiti (Intet Museum) (PPT02)

Auckland, New Zealand: Auckland Museum & Byseværdigheder (AKL02)

Hobart/Tasmanien, Australien: Hobart og Richmond (HBA01) 

Darwin, Australien: Transfer Til Krokodilleparken i det Nordlige Territorie (DRW01)

Benoa, Bali: Fantastiske Ubud (BOA04)

Port Klang/Kuala Lumpur, Malaysia: Kuala Lumpurs Højdepunkter (PKG11)

Colombo, Sri Lanka: Colombos Højdepunkter (CMB01)

Mumbai/Bombay, Indien : Mumbai, Kontrasternes By (BOM03)

Udflugterne arrangeres af MSC Cruises og afvikles med engelsktalende rejseledere.

Bemærk: Der betales 15% af rejsens pris i depositum for at bekræfte bestillingen. Dette depositum kan ikke refunderes ved evt. senere afbestilling. 


Inkluderet i prisen

 • Fly København-Milano t/r med SAS Plus
 • 2 stk. indchecket bagage á 23 kg + håndbagage pr. person
 • Mad på flyet t/r
 • Transfer lufthavn-skib t/r
 • 116 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt - BELLA
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og aftensmad - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet
 • Drikkevarer ad libitum til frokost og aftensmad: Vin i glas (hvid-, rød- og rosé), mineralvand, øl i glas samt sodavand. Gælder i hovedrestauranterne og i buffetrestauranten. 
 • 15 udflugter med engelsktalende guide
 • Daglig rengøring af kahyt
 • 30% rabat på tøjvask ombord
 • Et velplanlagt program og aktiviteter ombord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pools m.m

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytskategori
 • Obligatoriske drikkepenge (€10 pr. person pr. nat)
 • Øvrige drikkevarer
 • Øvrige udflugter
 • Spa-behandlinger

Evt. tillæg pr. person

 • Tillæg for øvrige kahytstyper - Se priser og ledighed ved at klikke på "Bestil" ud for afrejsedatoen nederst på siden her.  
 • Afbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris (forudsætter godkendelse fra forsikringsselskabet)
 • Rejseforsikring kr. 3.896

Vælg din krydstogtoplevelse

 • BELLA
  Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

 • FANTASTICA
  Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske. 

 • AUREA
  Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Allegrissimo (all inclusive) er inkluderet i prisen for AUREA gæster. 

Skib

MSC Magnifica ★★★★

MSC Magnifica kombinerer mesterfuldt Musica-klassens afslappede raffinement med den variation og overdådighed, som flagskibene i Fantasia-klassen tilbyder, hvilket giver de krydstogtsrejsende det bedste fra begge verdener. Med en sammensætning af traditionelt håndværk og banebrydende design, tilbyder de fantastiske lokaliteter på dette skib et væld af muligheder, herunder fem gourmet-restauranter, der serverer mad fra hele verden samt 12 barer med designer-tema.

På MSC Magnifica findes også en eksotisk oase med fred og ro, MSC Aurea Spa. En harmonisk balance mellem den balinesiske massages ma…

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
05. jan. 2020
MSC Magnifica - Jorden Rundt - 117 dage - Inkl fly fra København
Udsolgt 119.249 Udsolgt

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

€10 pr. dag/pr. person i drikkepenge. Børn 2-11 år betaler halv pris - børn under 2 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord (gælder ikke drikkevarer-pakker såfremt disse tilkøbes inden krydstogtes start).

Tilkøb hos Best Travel skal ske senest 35 hverdage før afrejsen. Herefter kan tilkøb foretages direkte hos MSC Cruises på deres hjemmeside.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde.

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

MSC - De Norske Fjorde
Krydstogt - De Norske Fjorde 8 dage fra København
fra kr. 5.769
msc-oestersoeen
Krydstogt i Østersøen 8 dage fra København
fra kr. 5.769
København-New York
Krydstogt fra København til New York 17 dage inkl. transfer & fly retur til København
fra kr. 12.995
MSC Nordkap & Svalbard
Krydstogt til Nordkap & Svalbard 15 dage med MSC Preziosa
fra kr. 9.819