Krydstogt til Nordkap og Svalbard

15 dage med MSC Preziosa

Svalbard

Mindst én gang i livet må man opleve Nordkap, og den absolut flotteste måde er dette spektakulære krydstogt. Luksusskibet MSC Preziosa fra det velrenommerede italienske rederi MSC Cruises bringer dig fra Hamburg op langs den åndeløst smukke norske vestkyst med en sløjfe omkring det sagnomsuste Svalbard til Honningsvåg, der er vores port til Nordkap. På tilbagevejen til Hamburg står bl.a. Geirangerfjorden på programmet.

Når du går om bord på MSC Preziosa i Hamburg venter en helt speciel oplevelse med førsteklasses komfort, gennemført italiensk design og lækre måltider i luksuriøse omgivelser. Det flotte skib bliver uden tvivl en del af din krydstogtoplevelse, selv om sejladsen langs norskekysten med fjorde, knejsende fjeldtinder, skær og ensomt beliggende bygder uden problemer kan stå alene.

Hvis du kan vriste dig væk fra udsigten er der masser af faciliteter ombord, heriblandt et flot, stort wellnesscenter, poolområde, biograf, diskotek, kasino og underholdning i topklasse.

Bemærk at der ikke er dansktalende guide om bord. Informationen foregår på blandt andet engelsk og tysk.

 • 14 overnatninger på MSC Preziosa
 • Helpension ombord
 • Udflugt til Nordkap

Rejseplan 9. juni

Sejlplan med MSC Preziosa 9. juni 2017

Dag Havn Ankomst Afrejse
1 Hamborg - 19.00
2 På havet - -
3 Flåm 08.00 18.00
4 Bergen 08.00 17.00
5 På havet - -
6 Tromsø 13.00 22.00
7 På havet - -
8 Longyearbyen 08.00 22.00
9 På havet - -
10 Honningsvåg 13.00 02.00
11 På havet - -
12 På havet - -
13 Hellesylt/Geiranger 08.00 17.00
14 På havet - -
15 Hamborg 07.00 -

Udflugter i land kan købes via hjemmesiden msccruises.dk, i forbindelse med web check-in eller ombord. Bemærk at transfer til Nordkap (dag 10) i forvejen er inkluderet i rejsens pris.  

Se udflugtsbeskrivelser i PDF-format - klik nedenfor:

Udflugter på krydstogt med afgang 9. juni

 • Dag 1 - Afsejling med MSC Preziosa - Dag 1 - Afsejling med MSC Preziosa

 • Dag 2 - På havet - Dag 2 - På havet

 • Dag 3 - Flåm - Dag 3 - Flåm

 • Dag 4 - Bergen - Da 4 - Bergen

 • Dag 5 - På havet - Dag 5 - På havet

 • Dag 6 - Tromsø - Dag 6 - Tromsø

 • Dag 7 - På havet - Dag 7 - På havet

 • Dag 8 - Longyearbyen - Dag 8 - Longyearbyen

 • Dag 9 - På havet - Dag 9 - På havet

 • Dag 10 - Honningsvåg - Dag 10 - Honningsvåg

 • Dag 11 - På havet - Dag 11 - På havet

 • Dag 12 - På havet - Dag 12 - På havet

 • Dag 13 - Hellesylt/Geiranger - Dag 13 - Hellesylt/Geiranger

 • Dag 14 - På havet - Dag 14 - På havet

 • Dag 15 - Hamburg - Dag 15 - Hamburg


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i prisen

Evt. tillæg pr. person

Vælg din krydstogtoplevelse

Rejseplan 9. juni

Dag 1 - Afsejling med MSC Preziosa

Dag 1 - Afsejling med MSC Preziosa

Indcheck på MSC Preziosa. Skibet lægger fra kaj kl. 19.00.

Dag 2 - På havet

Dag 2 - På havet

Som alle dage om bord starter vi med lækker morgenmad i restautanten eller ved selvbetjeningsbuffeten. Frokost kan ligeledes nydes med bordservering i restauranten eller ved selvbetjeningsbuffeten. Fra buffeten kan man evt. tage maden med ud på pooldækket, hvis vejret tillader det. Om aftenen serverer restauranten en lækker 5- eller 7-retters menu, men foretrækker man buffet under mere afslappede former er der også mulighed for dét. Mod et tillæg kan man spise i skibets specialrestauranter. Vi nyder vores første dag om bord og har god tid til at lære skibet og alle dets faciliteter at kende.

Dag 3 - Flåm

Dag 3 - Flåm

Smuk som et postkortmotiv i bunden af Aurlandsfjorden ligger den norske by Flåm. Herfra udgår en af Europas smukkeste togstrækninger. 

Dag 4 - Bergen

Da 4 - Bergen

Bergen er et skønt bekendtskab med de karakteristiske flotte pakhuse på Bryggen og en hyggelig gammel bydel med hvide træhuse, toppede brosten og fine, velholdte haver.  Midt i byen går kabelbanen op til Fløitrappen med en fantastisk udsigt over byen og havet.

Dag 5 - På havet

Dag 5 - På havet

Vi tilbringer dagen på havet og har alle muligheder for at slappe af, bade i poolen, spille tennis eller læse en god bog med udsigt til havet og den flotte kyst. Om aftenen er der som altid show og underholdning - med en ny forestilling hver aften!

Dag 6 - Tromsø

Dag 6 - Tromsø

Den arktiske hovedstad Tromsø med den spektakulære Ishavskirke ligger smukt mellem fjelde og skove, og her kan du bl.a. besøge det spændende oplevelsescenter Polaria og tage en tur med Fjellheisen op til en forrygende udsigt over Norges største by nord for Polarcirklen.

Dag 7 - På havet

Dag 7 - På havet

Tid til at slappe af og nyde livet!

Dag 8 - Longyearbyen

Dag 8 - Longyearbyen

Svalbard! En verden helt for sig selv med nøgne, vejrslidte fjelde, farverige træhuse der søger sammen i klynger og advarselskilte mod isbjørne! Longyearbyen på Svalbard er verdens nordligst beliggende by, og her kun 950 km fra Nordpolen føler man sig virkelig helt ude på kanten. 

Dag 9 - På havet

Dag 9 - På havet

Så der der igen tid til at slappe af og fordøje turens mange smukke naturoplevelser. 

Dag 10 - Honningsvåg

Dag 10 - Honningsvåg

Fra Honningsvåg tager vi med MSC om aftenen på udflugt til det europæiske fastlands nordligste punkt, Nordkap med oplevelsescenter og det berømte klodevartegn. Sender midnatssolen sine stråler ned over os, får det barske landskab en næsten overjordisk skønhed - en oplevelse du ikke glemmer! Entreen til besøgscentret Nordkap-hallen er inkluderet. Kl. 02.00 siger vi farvel til Honningsvåg og sætter kursen sydpå igen. 

Dag 11 - På havet

Dag 11 - På havet

Vi har en dag på havet med god tid til at fordøje de mange oplevelser og nyde udsigten.

Dag 12 - På havet

Dag 12 - På havet

Vi tilbringer dagen på havet.

Dag 13 - Hellesylt/Geiranger

Dag 13 - Hellesylt/Geiranger

Igen i dag besøger vi et sted med eventyrlig skønhed. Geirangerfjorden er på UNESCOs Verdensarvsliste og én af de mest besøgte fjorde i Norge. Det er ikke svært at se hvorfor, når de stejle klippesider spejler sig i fjorden, og vandfaldene bruser ned over fjeldsiderne.

Dag 14 - På havet

Dag 14 - På havet

Krydstogtet nærmer sig sin afslutning, så vi nyder den en sidste dag med afslapning, hyggelige aktiviteter og lækre måltider. 

Dag 15 - Hamburg

Dag 15 - Hamburg

Vi når Hamburg kl. 7 om morgenen og tager afsked med det smukke skib MSC Preziosa og besætningen, der har forkælet os de sidste 14 dage.

Skib

MSC Preziosa

MSC Preziosa, der blev søsat i foråret 2013 er et mesterværk af et krydstogtskib bygget med ét formål - nemlig for at kunne give dig den ultimative krydstogtoplevelse!

På MSC Preziosa vil du finde det ypperste inden for komfort, luksus, service og avanceret, miljøvenlig teknologi, og her kan du glæde dig til en krydstogtoplevelse ud over det sædvanlige.

MSC Preziosa er et flydende luksushotel, hvor du bare skal slappe af, opleve og lade dig forkæle. Oplevelserne kommer til dig, og det nye, flotte krydstogtskib bliver lige så meget en del af din krydstogtoplevelse, som de mange spændende de…

Læs mere her

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

10 euro pr. dag/pr. person  i drikkepenge. Børn 3-17 år betaler halv pris - børn under 3 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer (gælder ikke drikkevarer som er omfattet af all inclusive-pakken) tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, er der ingen begrænsninger for, hvor meget bagage, der kan medtages. I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde. 

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Afgange

Der er desværre ingen ledige afrejsedatoer tilgængelige i øjeblikket.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

MSC Middelhavet vest Orchestra
Middelhavet vest fra Barcelona 8 dage med MSC Orchestra
fra kr. 5.269
World Cruise MSC Magnifica
Krydstogt Jorden Rundt 119 dage med MSC Magnifica
fra kr. 93.199
MSC Middelhavet vest Meraviglia
Middelhavet vest fra Barcelona 8 dage med MSC Meraviglia - NYT skib!
fra kr. 6.239
MSC Middelhavet øst Poesia
Middelhavet øst fra Venedig 8 dage med MSC Poesia
fra kr. 6.408
Ved brug af denne hjemmeside godkender du vores brug af cookies til statistik, personalisering og annoncer. Læs mere