Krydstogt til Nordkap og Svalbard

15 dage med MSC Meraviglia

Krydstogt til Nordkap og Svalbard

Mindst én gang i livet må man opleve Nordkap, og den absolut flotteste måde er dette spektakulære krydstogt. Det helt nye luksusskib MSC Meraviglia fra det velrenommerede italienske rederi MSC Cruises bringer dig fra Hamburg op langs den åndeløst smukke norske vestkyst med en sløjfe omkring det sagnomsuste Svalbard til Honningsvåg, der er vores port til Nordkap. På tilbagevejen til Hamburg står bl.a. Geirangerfjorden på programmet.

Bestil krydstogt til Nordkap & Svalbard med MSC Meraviglia senest 30. januar og få gratis drikkevarepakke! Ved køb af indvendig eller udvendig kahyt medfølger gratis Mealtime Restaurant & Bar drikkevare-pakke (drikkevarer til måltider, værdi 1.680 kr. pr. person). Ved køb af kahyt med balkon medfølger gratis All Inclusive Restaurant & Bar drikkevare-pakke (all inclusive, værdi 2.660 kr. pr. person).

Når du går om bord på MSC Meraviglia i Hamburg venter en helt speciel oplevelse med førsteklasses komfort, gennemført italiensk design og lækre måltider i luksuriøse omgivelser. Det flotte skib bliver uden tvivl en del af din krydstogtoplevelse, selv om sejladsen langs norskekysten med fjorde, knejsende fjeldtinder, skær og ensomt beliggende bygder uden problemer kan stå alene.

Hvis du kan vriste dig væk fra udsigten er der masser af faciliteter ombord, heriblandt et flot, stort wellnesscenter, poolområde, biograf, diskotek, kasino og underholdning i topklasse.

Bemærk at der ikke er dansktalende guide om bord. Informationen foregår på blandt andet engelsk og tysk.

fra kr. 13.699
pr. person
 • 14 overnatninger på MSC Meraviglia
 • Helpension ombord
 • Spændende udflugtsmuligheder

Rejseplan

Sejlplan ved afrejse i 2018: 10/6, 5/7 og 9/8

Dag Havn Ankomst Afrejse
1 Hamborg - 22.00
2 På havet - -
3 Ålesund 10.00 18.00
4 På havet - -
5 Tromsø 09.00 19.00
6 På havet - -
7 Longyearbyen 08.00 22.00
8 På havet - -
9 Honningsvåg 13.00 -
10 Honningsvåg - 02.00
11 På havet - -
12 Hellesylt/Geiranger 07.00 17.00
13 Stavanger/Flåm* 12.00/08.00 21.00/19.00
14 På havet - -
15 Hamborg 07.00 -

 

* På afgangene 5.juli og 9. august anløbes Stavanger på dag 13. På afgangen 10. juni anløbes Flåm på dag 13.

Udflugter i land kan købes via hjemmesiden msccruises.dk, i forbindelse med web check-in eller ombord. 

 

 • HAVNEANLØB - Med MSC Meraviglia


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • 14 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt BELLA 
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet
 • Daglig rengøring af kahyt
 • Et velplanlagt program og aktiviteter ombord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytskategori
 • Udflugter
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge (€ 10 pr. pers./dag)
 • SPA-behandlinger
 • Transport til/fra Hamborg

Evt. tillæg pr. person

 • Tillæg andre typer kahytter - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser.
  Tillæg enekahyt, ring. 
 • Afbestillingsforsikring kr. 655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 287 Læs mere

Vælg din krydstogtoplevelse

BELLA
Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

FANTASTICA
Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt garanteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske. 

AUREA
Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Allegrissimo (all inclusive) er inkluderet i prisen for AUREA gæster. 

MSC YACHT CLUB
Et eksklusivt område på skibet, som er indbegrebet af luksus. Her bor du i overdådigt indrettede suiter og har butler- og conciergeservice til rådighed døgnet rundt. MSC Yacht Club har egen restaurant, lounge og soldæk med pool. Drikkevarer er inkluderet i alle MSC Yacht Club områder, samt i kahyttens minibar. 

Rejseplan

HAVNEANLØB

Med MSC Meraviglia

Ålesund

En hyggelig lille eventyrby med spir og tårne

- genopbygget i begyndelsen af det 20. årh. efter en stor brand. 

Læs mere om Ålesund og udflugter hos MSC Cruises

 

Tromsø

Naturoplevelser og arkitektur

Oplev f.eks. den arktiske katedral eller verdens nordligste botaniske have

Læs mere om Tromsø og udflugter hos MSC Cruises

 

Longyearbyen

Svalbard - isbjørnenes rige

Svalbard byder på masser af oplevelser, både i og udenfor Longyearbyen

Læs mere om Longyearbyen og udflugter hos MSC Cruises

 

Honningsvåg

Porten til Nordkap

Oplev midnatssolen og tag på udflugt til Nordkap - en oplevelse for livet!

Læs mere om Honningsvåg og udflugter hos MSC Cruises

 

Flåm

En af Europas smukkeste togstrækninger

Smuk som et postkortmotiv i bunden af Aurlandsfjorden ligger den norske by Flåm . Herfra udgår en af Europas smukkeste togstrækninger.

Læs mere om Flåm og udflugter hos MSC Cruises

 

Hellesylt/Geiranger

En smuk lille færgehavn i den storslåede Geiranger fjord

Hellesylt er en smuk lillebitte havn i den storslåede Geiranger fjord i det vestlige Norge og er optaget på UNESCO's verdensarvliste. 

Læs mere om Hellesylt/Geiranger og udflugter hos MSC Cruises

 

Skib

MSC Meraviglia

Meraviglia - Underværk på dansk -  er MSC Cruises’ nyeste flagskib! MSC Meraviglia er en perfekt kombination af den nyeste teknologi, kærligheden til havet, sofistikeret design og fremragende komfort.  MSC Meraviglia søsættes til sommersæsonen 2017. 

Med Meraviglia præsenterer MSC Cruises en helt ny planløsning med store åbne arealer både indendørs og udendørs, som er med til at give dig det største udbytte af dit krydstogt, uanset årstid. Taget på promenadedækket bliver dækket af en enorm 480 m2 stor LED-skærm – en digital himmel, som kan vise smukke udsigter, forskellige events, solopgang…

Læs mere her

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

10 euro pr. dag/pr. person  i drikkepenge. Børn 3-17 år betaler halv pris - børn under 3 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer (gælder ikke drikkevarer som er omfattet af all inclusive-pakken) tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde. 

 

 

 

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
10. jun. 2018
MSC Meraviglia - 15 dages krydstogt til Nordkap og Svalbard
Flere end 8 13.699 Gå videre
05. jul. 2018
MSC Meraviglia - 15 dages krydstogt til Nordkap og Svalbard
Flere end 8 14.399 Gå videre
09. aug. 2018
MSC Meraviglia - 15 dages krydstogt til Nordkap og Svalbard
Flere end 8 14.399 Gå videre

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

De Norske Fjorde
Norske Fjorde Krydstogt 8 dages krydstogt fra København
fra kr. 6.489
msc-oestersoeen
Østersøen - krydstogt 8 el. 12-dages krydstogt fra København
fra kr. 7.119
MSC De Arabiske Emirater
Krydstogt fra Dubai 8 dage med MSC Splendida inkl. fly, transfer og hotel i Dubai
fra kr. 10.329
Nordkap
Krydstogt til Nordkap fra Hamborg 11 dage med MSC Meraviglia
fra kr. 9.699
Ved brug af denne hjemmeside godkender du vores brug af cookies til statistik, personalisering og annoncer. Læs mere