MSC0910145 Ship MSC Fantasia
Comércio-pladsen
Brügge

MSC Cruises

Krydstogt fra Portugal til København

Pris pr. person fra
kr. 8.995

Best Travel byder velkommen på denne unikke rejse, som kombinerer ophold i det forårsvarme Portugal med et lækkert krydstogt hele vejen fra Portugal til København. Oplev et unikt krydstogt langs Vesteuropa, når skibet MSC Fantasia bringer os fra Portugal til København. Vi starter rejsen med fly fra København til Portugal, hvor vi lægger ud med 3 dage på et dejligt hotel i Estoril.

Glæd dig til at bo på den smukke Lissabonkyst, der lokker med gyldne strande og et behageligt klima. Vi bor i den eksklusive ferieby Estoril på et populært og nøje udvalgt hotel med opvarmet udendørs pool. Vi skal herfra på udflugt til Lissabon og nyde skønne dage i den lune forårssol. Herefter venter en lille uges krydstogt med kursen sat mod Danmark.

Krydstogtet byder undervejs på anløb i Le Havre, hvorfra der er mulighed for at tilkøbe udflugter til Paris og Zeebrugge.

Vi sejler med et af MSCs større skibe, MSC Fantasia. Du kan bl.a. glæde dig til skibets mange faciliteter ombord, heriblandt et flot, stort wellnesscenter, poolområde, biograf, diskotek, casino og meget mere.

OBS: Der medfølger dansk rejseleder på hele rejsen – og på krydstogtet indgår også drikkevarerne, da vi har inkluderet Easy-drikkevarepakken:

Nyd friheden til at slukke din tørst når som helst med et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (Heineken*), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappucino, caffe latte, varm chokolade og te).

Du kan nyde dette tilbud i alle barer ombord, i selvbetjeningsbuffet'en og i restauranterne, undtagen i specialrestauranterne - her er det kun Easy Plus og Premium Extra drikkevarepakker man kan gøre brug af. Det er dog muligt at opgradere fra Easy til Easy Plus og Premium Extra drikkevarepakker ombord på skibet.

*Ølmærket kan variere.


Vælg din krydstogtoplevelse


BELLA
Bella-kahytterne findes både som indvendige-, udvendige- og balkonkahytter. Bella-kahytterne er den mest prisvenlige kahytskategori.

 • Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten. Dit ønske er ikke garanteret, og det bekræftes først ombord. Bemærk, at hvis I rejser flere sammen (i flere kahytter), så kan det ikke garanteres, at I spiser sammen om aftenen.
 • Kun uspecificerede kahytter. Det er ikke muligt at vælge kahytsnummer på i Bella-kategorien og kahytsnummer bliver senest oplyst ved check-in på skibet.
 • Kahytterne er som regel mindst og Bella-kahytter med vindue eller balkon har ofte begrænset udsigt - eksempelvis grundet redningsbådenes placering

 

FANTASTICA
Fantastica-kahytterne findes både som indvendige, udvendige og balkonkahytter.
Fantastica-kahytterne har bedre placeringer og er ofte lidt større end Bella-kahytterne. Jo højere dæk, desto højere pris, og det samme gælder størrelserne på Fantastica-kahytterne.

 • Prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske - bliver først endelig bekræftet ombord på skibet.
 • Morgenmad i kahytten (levering af gratis morgenmad).
 • 20 % rabat på udvalgte forudbetalte pakker i specialrestauranter.

 

AUREA
Inkluderer alle fordelene fra Fantastica.
Tilgængelig for suiter og balkonkahytter med den bedste beliggenhed (højt oppe eller tæt på SPA-afdelingen).

 • Prioriteret boarding og aflevering af bagage på ankomstdagen.
 • Velkomstpakke i kahytten (Aneri Prosecco + Venchi chokolade).
 • Adgang til et reserveret område i hovedrestauranten med ’My Choice Dining’ som tilbyder fleksible spisetider.
 • 24-timers roomservice (kun fri levering).
 • Eget soldæk kun for Aurea-gæster.
 • Gratis adgang til spa-området (Termisk område).
 • 40 % rabat på forudbetalte SPA-pakker.
 • 10 % rabat på alle SPA-behandlinger købt ombord på skibet.
MSC Fantasia 2023

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til Estoril
 • Dag 2 - Romantiske Lissabon
 • Dag 3 - Afslapning på egen hånd
 • Dag 4 - Ombordstigning i Cascais (Lissabon)
 • Dag 5-6 - På havet
 • Dag 7 - Le Havre, Frankrig 07:00-20:00
 • Dag 8 - Zeebrugge, Belgien 09:00-18:00
 • Dag 9 - På havet
 • Dag 10 - Ankomst til København 08:00
Hent pdf-udgave af rejsen
Fantasia 23 April 2023 Lisbon Cop

Inkluderet i prisen

Fly København-Lissabon inkl bagage

Transfer lufthavn-hotel/hotel-skib

3 overnatninger på Hotel Londres forud for krydstogtet med halvpension - inkl. vin til aftensmaden

Udflugt til Lissabon

6 overnatninger i indvendig kahyt på MSC Fantasia

Helpension ombord inkl. Easy drikkevarepakke, som inkluderer:

 • Udvalg af husets vine på glas, fadøl (Heineken*), udvalgte alkoholiske drikke og cocktails, alkoholfri drikke, sodavand, juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm chokolade og te). Gælder ikke i specialrestauranterne og ej heller fra minibaren i kahytten. Ølmærket kan variere.

Dansk rejseleder på hele rejsen

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytskategori / krydstogtsoplevelse

Drikkevarer, som IKKE er inkluderet i Easy drikkevarepakken.

Øvrig forplejning samt øvrige drikkevarer på hotellet

Øvrige udflugter

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge, på 12 euro/nat pr. person som afregnes lokalt/ombord (gælder kun overnatninger på krydstogtet)

Spa-behandlinger

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for opgradering af kahyt:

Udvendig kahyt - FANTASTICA (Premium) kr. 1.000

Kahyt med balkon - FANTASTICA (Premium) kr. 2.500

Kahyt med balkon - AUREA kr. 3.300

Dag 1

Ankomst til Estoril

Du møder vores rejseleder allerede i lufthavnen i København, hvor fra vi tager et direkte fly til Lissabon. I lufthavnen venter vores bus, og vi kører herfra langs kysten til det dejlige hotel i Estoril.

Velkomstdrink og aftensmad på hotellet. Vi hygger os i baren med levende musik og måske en dans?

Dag 2

Romantiske Lissabon

I dag skal vi udforske Portugals overdådige hovedstad fyldt med monumenter og kirker fra landets storhedstid. Eventyrlige bygninger, museer, flisesmykkede huse og farverige kvarterer med gamle snoede gader, kendetegner byen. Det er også en oplevelse at se de brede boulevarder og de gammeldags sporvogne.

Vi ser den berømte Rossio-plads, hvor der gennem historien både har været tyrefægtninger, festivaler og militærparader. I dag er pladsen fyldt med caféer, guldsmede og spændende restauranter.

Det er interessant at gå rundt på den smukke Comércio-plads, som ofte bliver sammenlignet med San Marco-pladsen i Venedig. Bydelen Bélem ved Tejo-floden rummer mange minder fra portugisernes bedrifter på verdenshavene. På turen ser vi det fantastiske Jéronimos-kloster, der blev bygget som et monument over opdagelsestidens rigdom. Bygningen er et sandt mesterværk.

Vi går en lille tur langs floden fra det flotte Belém-tårn, som er Lissabons vartegn, til Monumentet for Opdagelserne, der er udformet som stævnen på en karavel. Herfra ledte Vasco da Gama sin sørejse til Indien.

Nu går turen op gennem stejle gader og trapper til det idylliske og farverige Alfama-kvarter, der er en labyrint af snoede gader. Det er hyggeligt at gå rundt i en helt anden verden med små butikker, blomsterkrukker og blafrende vasketøj. Vi anbefaler et cafébesøg, hvor du bør smage en bica og de berømte Pastéis de Nata kager.
Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Entréer og mad er ikke inkl.

Comércio-pladsen
Praça Rossio, Lissabon
Jerónimos-klostret
Dag 3

Afslapning på egen hånd

Dagen er til fri disposition. Slap af eller oplev Den Portugisiske Riviera på egen hånd. Nyd hotellets faciliteter eller gå en tur langs kysten på den berømte strandpromenade, der ligger kun få minutters gang fra hotellet.

Dag 4

Ombordstigning i Cascais (Lissabon)

Vi nyder hotellets morgenmad og en afslappende formiddag, inden vi kører den korte tur til nabobyen Cascais, hvor MSC Fantasia venter os med dejlige kahytter og en sen frokost. Allerede fra ombordstigningen er du også omfattet af det store udbud i drikkevarepakken Easy, som er inkluderet i dit krydstogt.

Kl. 18.00 letter vi anker og starter krydstogtet hjem mod Danmark

Dag 5-6

På havet

Rejselederen holder et lille fælles oplæg om de kommende dage ombord – og fortæller om de praktiske forhold på skibet.

Nyd livet ombord og lær skibet at kende. Der er gratis adgang til mange aktiviteter - fx. biografer, bibliotek, pool m.m. Du kan også stifte bekendtskab med én af skibets mange specialrestauranter (tillæg betales ombord)

Dag 7

Le Havre, Frankrig 07:00-20:00

Vi er nu nået til den franske by Le Havre. Herfra er der mulighed for at tage med et af rederiets tilkøbsudflugter til byernes by, Paris.

Dag 8

Zeebrugge, Belgien 09:00-18:00

Byen Zeebrugge ligger på Belgiens kyst og udgør den moderne havn i Brügge. Byen er kendt for sit perfekt-bevarede middelalderlige centrum, snoede gader og charmerende kanaler fyldt med imponerende bygninger.

Dag 9

På havet

Nyd den sidste hele dage ombord med ren afslapning på skibet.

MSC0909909 Ship MSC Fantasia
MSC0909896 Ship MSC Fantasia
MSC0909847 Ship MSC Fantasia
Dag 10

Ankomst til København 08:00

Tidlig om morgenen sejler vi ned gennem Øresund og ankommer herefter til København omkring kl 08.00. Det er tid til at sige farvel til rejsefæller og rejseleder.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse