malaga

Krydstogt i Middelhavet og Atlanterhavet

13 dage inkl. fly og transfer

 • Forkælelse
 • Naturoplevelser
 • Afslapning
 • Luksus
 • Kulinariske oplevelser

Når MSC Poesia lægger fra kaj i Genova venter flotte naturoplevelser og charmerende byer i Middelhavet, Marokko og på Spaniens og Portugals atlanterhavsøer. Prisen inkluderer fly fra København t/r og transfer mellem lufthavnen og skibet, så vi tager hånd om alle de praktiske detaljer for dig.

På MSC Poesia kan du se frem til førsteklasses komfort, smukt italiensk design og lækre måltider i luksuriøse omgivelser. Transporten bliver således en bekvem del af rejseoplevelsen, og du kan nyde tiden ombord mellem de mange spændende oplevelser i land. Lad dig forkæle i skibets store wellnesscenter, slå dig løs i diskotek og kasino og gå endelig ikke glip af forestillingerne i skibets flotte teater og levende musik i de hyggelige barer.

Med Frankrig om styrbord går turen fra Genova videre til den historiske havneby Marseille i det skønne Provence og Cataloniens hovedstad Barcelona med spektakulær arkitektur af Antoni Gaudi, det skønne gotiske kvarter, tapas, flamenco og den kendte hovedgade Las Ramblas. Herefter forlader MSC Poesia Middelhavet og sejler ud i Atlanterhavet med kurs mod den marokkanske kystby Casablanca. På kanarieøen Tenerife våger vulkanen Teide over øens vidunderlige strande, tropiske blomsterpragt og pittoreske byer. Næste stop er den frodige portugisiske blomsterø Madeira med hovedbyen Funchal, der ligger omgivet af blide bjerge og byder på blomsterflor, hyggelige gader og øens delikate vin.Tilbage i Middelhavet gåren turen til Málaga i Andalusien og  videre til Roms havneby Civitavecchia inden krydstogtets sidste etape tilbage til Genova.

Bemærk, at der er ikke dansktalende guide om bord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

 • Inkl. fly fra København/Aalborg og transfer
 • Krydstogt med MSC Poesia
 • Helpension ombord
 • Gratis adgang til underholdning og mange aktiviteter m.m


13-dages krydstogt med MSC Poesia

Sejlplan med MSC PoesiaI anløbsbyerne kan du vælge mellem en række veltilrettelagte udflugter med erfarne guider. Udflugterne bestilles og betales ombord. Du kan finde information om udflugter i de respektive anløbsbyer ved at klikke på bynavnene. Information om udflugterne kan også findes i udflugtsprogrammet i din kahyt.

Dag   Ankomst Afrejse
1 Genova, Italien - 17.00
2 Marseille, Frankrig 08.00 18.00
3 Barcelona, Spanien 09.00 18.00
4 På havet - -
5 Casablanca, Marokko 07.00 23.00
6 På havet - -
7 Santa Cruz de Tenerife, Spanien 09.00 16.00
8 Funchal - Madeira, Portugal 08.00 18.00
9 På havet - -
10 Málaga, Spanien 07.00 14.00
11 På havet  - -
12 Civitavecchia, Italien 09.00 19.00
13 Genova, Italien 09.00 -

  

Inkluderet i prisen

 • Fly fra København-Milano t/r (mulighed for tilslutning fra Aalborg)
 • Transfer lufthavn-skib t/r
 • 12 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt BELLA
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet
 • Daglig rengøring af kahyt
 • Et velplanlagt program og aktiviteter ombord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytskategori
 • Udflugter
 • Drikkevarer
 • Obligatoriske drikkepenge (€10 pr. pers./dag)
 • Spa-behandlinger
 • Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring

Flere priser pr. person

 • Tillæg andre typer kahytter - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser.
 • Tillæg enekahyt RING 
 • EASY drikkevare pakke kr. 2640: Ubegrænset forbrug af drikkevarer med stykpris op til €6/$5: Fadøl, husets vin i glas, udvalgt spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice i glas, vand på flaske samt kaffe, specialkaffe, te og varm cacao. (EASY er inkluderet ved køb af kahyt i Aurea-kategorien)
 • PREMIUM drikkevarepakke kr. 3480,00: Ubegrænset forbrug af drikkevarer med stykpris op til €10/$12: Fadøl og flaskeøl, vin i glas, spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice i glas, vand på flaske samt kaffe, specialkaffe, te og varm cacao.
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 287 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Vælg din krydstogtoplevelse

 • BELLA
  Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

 • FANTASTICA
  Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt garanteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske. 

 • AUREA
  Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster.

Skib

MSC Poesia ★★★★

Ligesom poesi kan give livet nye dimensioner, har MSC Poesia hos MSC Cruises (Mediterranean Shipping Company) givet krydstogtoplevelsen helt nye dimensioner.

Om bord på MSC Poesia oplever du et luksuskrydstogt, når det er allerbedst - i lobbyen finder du et kæmpe vandfald, i sushibaren ligger en Zen-have, i det 1.114 m² store, fredfyldte spa-center kan du slappe af og forkæle dig selv. Og fra din private balkon kan du betragte stjernehimlen på en klar aften og nyde udsigten over havet - sådan rejser man med stil!

MSC Poesia, der er det tredje skib i Musica-klassen hos MSC Cruises, blev indsa…

Læs mere her

Afgange

Der er desværre ingen ledige afrejsedatoer tilgængelige i øjeblikket.

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

€10 pr. dag/pr. person i drikkepenge. Børn 2-11 år betaler halv pris - børn under 2 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord (gælder ikke drikkevarer-pakker såfremt disse tilkøbes inden krydstogtes start).

Tilkøb hos Best Travel skal ske senest 35 hverdage før afrejsen. Herefter kan tilkøb foretages direkte hos MSC Cruises på deres hjemmeside.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde.

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Krydstogt fra Dubai 9 dage inkl. fly & hotel i Dubai
fra kr. 8.989
Krydstogt Jorden Rundt 2021 119 dage med MSC Poesia
fra kr. 97.549
Krydstogt til Norge 8 dage fra København
fra kr. 6.459
Krydstogt i Middelhavet Marseille, Napoli & Malta
fra kr. 5.749