Krydstogt til Nordkap og Svalbard

Krydstogt til Nordkap & Svalbard

15 dage med MSC Preziosa

 • Forkælelse
 • Kulturoplevelser
 • Kulinariske oplevelser
 • Luksus
 • Afslapning

Mindst én gang i livet må man opleve Nordkap, og den absolut flotteste måde er dette spektakulære krydstogt. Det smukke skib MSC Preziosa fra det velrenommerede italienske rederi MSC Cruises bringer dig fra Hamburg op langs den åndeløst smukke norske vestkyst med en sløjfe omkring det sagnomsuste Svalbard til Honningsvåg, der er vores port til Nordkap. På tilbagevejen til Hamburg står bl.a. Geirangerfjorden på programmet.

Når du går om bord på MSC Preziosa i Hamburg venter en helt speciel oplevelse med førsteklasses komfort, gennemført italiensk design og lækre måltider i luksuriøse omgivelser. Det flotte skib bliver uden tvivl en del af din krydstogtoplevelse, selv om sejladsen langs norskekysten med fjorde, knejsende fjeldtinder, skær og ensomt beliggende bygder uden problemer kan stå alene.

Hvis du kan vriste dig væk fra udsigten er der masser af faciliteter ombord, heriblandt et flot, stort wellnesscenter, poolområde, biograf, diskotek, kasino og underholdning i topklasse.

Bemærk at der ikke er dansktalende guide om bord. Informationen foregår på blandt andet engelsk og tysk.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

 • Krydstogt med MSC Preziosa
 • Påstigning i Hamborg
 • Helpension på skibet
 • Gratis adgang til underholdning og mange aktiviteter, pools, fitness m.m


En oplevelse for livet!

MSC Preziosa


Sejlplan ved afrejse 17/6 2019

Dag   Ankomst Afrejse
1 Hamborg - 22.00
2 På havet  - -
3 Molde 15.00 22.00
4 På havet - -
5 Tromsø 14.00 22.00
6 På havet - -
7 Longyearbyen 08.00 22.00
8 På havet - -
9 Honningsvaag 13.00 -
10 Honningsvaag - 02.00
11 På havet - -
12 Hellesylt/Geiranger 07.00 17.00
13 Stavanger 12.00 21.00
14 På havet - -
15 Hamborg 06.00 -

Sejlplan ved afrejse 4/8 2019

Dag   Ankomst Afrejse
1 Hamborg - 22.00
2 På havet  - -
3 Ålsesund 10.00 18.00
4 På havet - -
5 Tromsø 09.00 19.00
6 På havet - -
7 Longyearbyen 08.00 22.00
8 På havet - -
9 Honningsvaag 13.00 -
10 Honningsvaag - 02.00
11 På havet - -
12 Hellesylt/Geiranger 07.00 17.00
13 Haugesund 10.00 20.00
14 På havet - -
15 Hamborg 06.00 -

 

I alle byerne, som skibet anløber på disse krydstogter, kan du vælge mellem en lang række veltilrettelagte udflugter med erfarne guider. Udflugterne bestilles og betales om bord. Du kan finde information om udflugter i de respektive anløbsbyer via at klikke på bynavnene. Information om udflugterne kan også findes i udflugtsprogrammet i din kahyt.

Inkluderet i prisen

 • Afrejse med MSC Preziosa fra Hamborg
 • 14 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt BELLA
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet
 • Daglig rengøring af kahyt
 • Et velplanlagt program og aktiviteter ombord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytskategori
 • Udflugter
 • Obligatoriske drikkepenge (€10 pr. pers./dag)
 • Spa-behandlinger
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring

Flere priser pr. person

 • Tillæg andre typer kahytter - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser.
 • Tillæg enekahyt RING 
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 287 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Vælg din krydstogtoplevelse

 • BELLA
  Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

 • FANTASTICA
  Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske. 

 • AUREA
  Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster.

Skib

MSC Preziosa ★★★★

MSC Preziosa, der blev søsat i foråret 2013 er et mesterværk af et krydstogtskib bygget med ét formål - nemlig for at kunne give dig den ultimative krydstogtoplevelse!

På MSC Preziosa vil du finde det ypperste inden for komfort, luksus, service og avanceret, miljøvenlig teknologi, og her kan du glæde dig til en krydstogtoplevelse ud over det sædvanlige.

MSC Preziosa er et flydende luksushotel, hvor du bare skal slappe af, opleve og lade dig forkæle. Oplevelserne kommer til dig, og det nye, flotte krydstogtskib bliver lige så meget en del af din krydstogtoplevelse, som de mange spændende dest…

Læs mere her

Afgange

Der er desværre ingen ledige afrejsedatoer tilgængelige i øjeblikket.

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

€10 pr. dag/pr. person i drikkepenge. Børn 2-11 år betaler halv pris - børn under 2 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord (gælder ikke drikkevarer-pakker såfremt disse tilkøbes inden krydstogtes start).

Tilkøb hos Best Travel skal ske senest 35 hverdage før afrejsen. Herefter kan tilkøb foretages direkte hos MSC Cruises på deres hjemmeside.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde.

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Krydstogt fra Dubai 9 dage inkl. fly & hotel i Dubai
fra kr. 8.989
Krydstogt Jorden Rundt 2021 119 dage med MSC Poesia
fra kr. 97.549
Krydstogt til Norge 8 dage fra København
fra kr. 6.459
Krydstogt i Middelhavet Marseille, Napoli & Malta
fra kr. 5.749