Korfu As 137934127
Olympia
MSC Musica

MSC Cruises

Krydstogt i Middelhavet med MSC Musica

Pris pr. person fra
kr. 5.219

Tag på krydstogt i den østlige del af Middelhavet med MSC Musica og oplev en række  spændende byer i Italien, Grækenland, Montenegro og Kroatien. Forkælelsen og de mange faciliteter på MSC Musica gør sejladsen til en skøn del af ferieoplevelsen. 

MSC Musica stævner ud fra Venedig og sejler sydpå til Brindisi på Italiens "støvlehæl" mens gæsterne udforsker det imponerende skibs mange faciliteter. Herfra går turen mod Grækenland, hvor MSC Musica lægger til i Katákolon nær Olympia, samt på øen Santorini og i Athens havneby Piræus. Næste stop er den græske ø Korfu inden turen går til den historiske by Kotor i Montenegro og retur til VenedigDu kan også vælge at købe fly København-Venedig t/r samt transfer mellem lufthavnen og skibet gennem Best Travel. Vælger du denne løsning er du sikret assistance til at nå frem til skibet hurtigst muligt og uden yderligere udgifter for dig i tilfælde af flyforsinkelse eller -aflysning. Ønsker du at modtage et tilbud på fly og transfer i forbindelse med dit krydstogt, så kryds af i feltet hertil når du bestiller. I alle anløbsbyer kan man på skibet tilkøbe spændende udflugter med dygtige engelsktalende guider. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

Sejlplan med MSC Musica

Rejseplan

  • Dag 1 - Venedig (16:30-)
  • Dag 2 - Brindisi (13:30-19:30)
  • Dag 3 - Katákolon/Olympia (11:00-18:00)
  • Dag 4 - Santorini (08:00-17:00)
  • Dag 5 - Piræus/Athen (07:30-16:30)
  • Dag 6 - Korfu (12:30-18:30)
  • Dag 7 - Kotor (07:30-13:00)
  • Dag 8 - Venedig (08:30)
Hent pdf-udgave af rejsen
Msc Midl Musica2020

Inkluderet i prisen

Afrejse med MSC Musica fra Venedig

7 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt BELLA

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet

Daglig rengøring af kahyt

Et velplanlagt program og aktiviteter ombord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytskategori

Drikkevarer

Udflugter

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge, på 10 euro/nat pr. person som afregnes lokalt/ombord.

Spa-behandlinger

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for kahytopgradering - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser.

Tillæg enekahyt RING

Tillæg fly og transfer t/r RING

Dag 1

Venedig (16:30-)

Afsejlning fra Venedig kl. 16:30.

Dag 2

Brindisi (13:30-19:30)

Historie og atmosfære i Syditalien. Gå en tur gennem Via Colonne i Brindisis gamle bydel og nyd den smukke arkitektur og den historiske atmosfære mellem de gamle palazzi fra det 17. og 18. århundrede.

For enden af gaden ligger byens domkirke, som har overlevet syv store jordskælv siden opførelsen i det 11. århundrede.

Læs mere om Brindisi og udflugter hos MSC Cruises

Dag 3

Katákolon/Olympia (11:00-18:00)

Olympia

Katákolon er kendt som 'Porten til Olympen', da den ligger øst for den gamle by Olympia, der er de Olympiske Leges vugge. Her er der masser af muligheder for at lære mere om gamle græske civilisationer. Tag f.eks. på en udflugt til Olympia med det imponerende stadion og de berømte templer til ære for de græske guder Zeus, Hera og Apollon.

Læs mere om Katakolon og udflugter hos MSC Cruises

Dag 4

Santorini (08:00-17:00)

Ikonisk græsk arkitektur. Santorini er den største ø i den store øgruppe Kykladerne og et meget populært feriemål. Turismen er ekstrem vigtig for øens økonomi. Santorini opstod ved et vulkanudbrud for 3.600 år siden, og dele af den ulmende, sammenstyrtede vulkan (caldera) kan ses endnu i dag.

Læs mere om Santorini og udflugter hos MSC Cruises

OBS: På afrejserne d. 7/6-2020 og 20/9-2020 anløber vi på dag 4 i stedet i Heraklion (09:00-18:00).

Læs mere om Heraklion og udflugter hos MSC Cruises

Santorini Santorini
Dag 5

Piræus/Athen (07:30-16:30)

Verdensberømte historiske seværdigheder, unik charme og en livlig stemning. Athen har altid haft en enestående, charmerende udstråling. Byens livlige stemning forfører tusindvis af besøgende hvert år.

Gademarkeder, tavernaer smukt omslynget af vinranker, souvenirboder og gamle monumenter er alt sammen en del af Athen, som gør stedet til et unikt feriemål.

Læs mere om Athen og udflugter hos MSC Cruises

Dag 6

Korfu (12:30-18:30)

Korfu

Oplev den nordligste af de græske øer. Korfu er beskrevet af mange fremtrædende forfattere og digtere, som er blevet tiltrukket af øens iøjnefaldende, naturlige skønhed. Selv Odysseus gjorde et ophold på Korfu på tilbagerejsen til Ithaka, og besøgende kan stadig fornemme øens gamle, uspolerede atmosfære, som om man når som helst på magisk vis kunne rejse tilbage i tiden.

Læs mere om Korfu og udflugter hos MSC Cruises

Dag 7

Kotor (07:30-13:00)

Juvelen i Montenegros krone. Fra Adriaterhavet sejler vi ind gennem Kotor-bugten til middelalderbyen af samme navn, som ligger omgivet af smukke bjerge.

Læs mere om Kotor og udflugter hos MSC Cruises

Kotor
Kotor Bay Shutterstock
Church Kotor Bay Shutterstock
Dag 8

Venedig (08:30)

Vi ankommer til Venedig kl. 08:30 og går fra borde.

Vælg din krydstogtoplevelse

BELLA
Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

FANTASTICA
Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske.

AUREA
Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse