santorini

Krydstogt i Middelhavet øst fra Venedig

8 dage med MSC Magnifica

 • Forkælelse
 • Naturoplevelser
 • Afslapning
 • Luksus
 • Kulinariske oplevelser

Tag på krydstogt i den østlige del af Middelhavet med MSC Magnifica og oplev en række  spændende byer i Italien, Grækenland og Montenegro. På MSC Magnifica er sejladsen en skøn del af ferieoplevelsen med aflapning og forkælelse. 

MSC Magnifica stævner ud fra Venedig og sejler mod Bari i det sydlige Italien mens gæsterne går på opdagelse blandt skibets mange faciliteter. Herfra går turen mod Grækenland, hvor MSC Magnifica lægger til i Katákolon nær Olympia, på øen Santorini, i Athens havneby Piræus samt på øen Korfu inden turen går til Kotor i Montenegro og retur til Venedig

Du kan også vælge at købe fly København-Venedig t/r samt transfer mellem lufthavnen og skibet gennem Best Travel. Vælger du denne løsning er du sikret assistance til at nå frem til skibet hurtigst muligt og uden yderligere udgifter for dig i tilfælde af flyforsinkelse eller -aflysning. Ønsker du at modtage et tilbud på fly og transfer i forbindelse med dit krydstogt, så kryds af i feltet hertil når du bestiller. 

I alle anløbsbyer kan man på skibet tilkøbe spændende udflugter med dygtige engelsktalende guider. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

fra kr. 2.888 pr. person
 • Krydstogt med MSC Magnifica
 • Helpension ombord
 • Gratis adgang til underholdning og mange aktiviteter m.m
 • Mulighed for at tilkøbe fly og transfer


Afgange fra april til oktober 2019

Sejlplan med MSC MagnificaI anløbsbyerne kan du vælge mellem en række veltilrettelagte udflugter med erfarne guider. Udflugterne bestilles og betales ombord. Du kan finde information om udflugter i de respektive anløbsbyer ved at klikke på bynavnene. Information om udflugterne kan også findes i udflugtsprogrammet i din kahyt.

Dag   Ankomst Afrejse
1 Venedig, Italien - 16.30
2 Bari, Italien 13.00 18.00
3 Katákolon, Grækenland 11.00 17.00
4 Santorini, Grækenland 08.00 17.00
5 Piræus, Grækenland 07.30 16.30
6 Korfu, Grækenland 12.00 20.00
7 Kotor, Montenegro 09.00 15.00
8 Venedig, Italien 07.00 -

 

 

Inkluderet i prisen

 • Afrejse med MSC Magnifica fra Venedig
 • 7 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt BELLA
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet
 • Daglig rengøring af kahyt
 • Et velplanlagt program og aktiviteter ombord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytskategori
 • Udflugter
 • Obligatoriske drikkepenge (€10 pr. pers./dag)
 • Spa-behandlinger
 • Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring

Flere priser pr. person

 • Tillæg andre typer kahytter - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser.
 • Tillæg enekahyt RING 
 • Tillæg fly og transfer t/r RING 
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 287 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Vælg din krydstogtoplevelse

 • BELLA
  Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

 • FANTASTICA
  Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske. 

 • AUREA
  Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster.

Skib

MSC Magnifica ★★★★

MSC Magnifica kombinerer mesterfuldt Musica-klassens afslappede raffinement med den variation og overdådighed, som flagskibene i Fantasia-klassen tilbyder, hvilket giver de krydstogtsrejsende det bedste fra begge verdener. Med en sammensætning af traditionelt håndværk og banebrydende design, tilbyder de fantastiske lokaliteter på dette skib et væld af muligheder, herunder fem gourmet-restauranter, der serverer mad fra hele verden samt 12 barer med designer-tema.

På MSC Magnifica findes også en eksotisk oase med fred og ro, MSC Aurea Spa. En harmonisk balance mellem den balinesiske massages ma…

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
22. sep. 2019
MSC Magnifica - 8 dages krydstogt i det Østlige Middelhav fra Venedig
Udsolgt 6.159 Udsolgt
29. sep. 2019
MSC Magnifica - 8 dages krydstogt i det Østlige Middelhav fra Venedig
Udsolgt 5.799 Udsolgt
06. okt. 2019
MSC Magnifica - 8 dages krydstogt i det Østlige Middelhav fra Venedig
Udsolgt 5.799 Udsolgt
13. okt. 2019
MSC Magnifica - 8 dages krydstogt i det Østlige Middelhav fra Venedig
Flere end 8 5.449 Gå videre
20. okt. 2019
MSC Magnifica - 8 dages krydstogt i det Østlige Middelhav fra Venedig
Udsolgt 4.769 Udsolgt
27. okt. 2019
MSC Magnifica - 8 dages krydstogt i det Østlige Middelhav fra Venedig
Flere end 8 4.769 Gå videre
03. nov. 2019
MSC Magnifica - 8 dages krydstogt i det Østlige Middelhav fra Venedig
Flere end 8 3.608 Gå videre
10. nov. 2019
MSC Magnifica - 8 dages krydstogt i det Østlige Middelhav fra Venedig
Flere end 8 2.888 Gå videre
17. nov. 2019
MSC Magnifica - 8 dages krydstogt i det Østlige Middelhav fra Venedig
Flere end 8 2.888 Gå videre
24. nov. 2019
MSC Magnifica - 8 dages krydstogt i det Østlige Middelhav fra Venedig
Flere end 8 2.888 Gå videre

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

€10 pr. dag/pr. person i drikkepenge. Børn 2-11 år betaler halv pris - børn under 2 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord (gælder ikke drikkevarer-pakker såfremt disse tilkøbes inden krydstogtes start).

Tilkøb hos Best Travel skal ske senest 35 hverdage før afrejsen. Herefter kan tilkøb foretages direkte hos MSC Cruises på deres hjemmeside.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde.

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Krydstogt fra København til New York 2019 17 dage inkl. transfer & fly retur
fra kr. 12.995
Krydstogt i Middelhavet vest fra Rom 8 dage med MSC Divina
fra kr. 3.729
Krydstogt i Middelhavet øst fra Venedig 8 dage med MSC Musica
fra kr. 4.199
Krydstogt i Middelhavet øst fra Venedig 8 dage med MSC Magnifica
fra kr. 2.888