Krydstogt fra Dubai

9 dage inkl. fly, transfer & hotel i Dubai

 • MSC Cruises
 • Kulinariske oplevelser
 • Afslapning
 • Eventyr
 • Luksus

Oplev 1001 nats eventyr på et spændende krydstogt fra Dubai. Solskin året rundt, eksotisk arkitektur i pulserende storbyer og betagende sandlandskaber venter.

På MSC Splendida bydes du velkommen med italiensk gæstfrihed og bliver forkælet som en sultan i luksuriøse omgivelser med komfort, masser af faciliteter og fantastisk underholdning.

Der er udrejse fredag fly fra København - oftest vil flyvningen være direkte og foregå med Emirates Airlines. Rejsen inkluderer en hotelovernatning i Dubai inden krydstogtet starter lørdag med afsejling kl. 23. Dermed er der også god tid til at opleve den verdensberømte storby inden krydstogtets start.

Fra Dubai sejler MSC Splendida videre til spændende destinationer i Den Persisiske Golf. På alle krydstogter er der anløb i Abu Dhabi, som er hovedstaden i de 7 forenede emirater, samt på øen Sir Bani Yas, som byder på smukke strande og et rigt dyreliv.

Herudover varierer ruterne og der er afhængig af afrejsedato anløb ved følgende destinationer: Det lille ø-kongedømme Bahrain samt Doha, som er hovedstaden i Qatar ELLER Muscat, som er hovedstaden i sultandømmet Oman samt Khasab, også i Oman.

På krydstogtets næstsidste dag lægger MSC Splendida igen til i Dubai, og der er således en hel dag til at udforske den spændende by og dens bagland. 

Bemærk, at der er ikke dansktalende guide om bord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Visum for danske statsborgere udstedes gebyrfrit ved ankomsten til Dubai. Bemærk, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

fra kr. 9.589 pr. person
 • Fly fra København og transfers t/r
 • 1 nat på hotel i Dubai
 • 7 nætter på MSC Splendida
 • Helpension ombord
 • Gratis underholdning og aktiviteter om bord


Oplev 1001-nats eventyr med MSC Splendida

Sejlplan ved afrejse 14/12 og 21/12 2018 + 4/1, 11/1, 25/1, 1/2, 15/2, 22/2, 8/3 og 15/3 2019

Dag   Ankomst Afrejse
1 Fly KBH-Dubai, transfer til hotel og overnatning     
2 Dubai på egen hånd, transfer til skibet - 23.00
3 Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater 05.00 23.00
4 Sir Bani Yas Island, Forenede Arabiske Emirater (anker) 09.00 17.00
5 På havet - -
6 Muscat, Oman 08.00 18.00
7 Khasab, Oman* 09.00 18.00
8 Dubai (overnatning) 09.00 -
9 Fra borde i Dubai, transfer til lufthavnen, fly til KBH    

Sejlplan ved afrejse 7/12 og 29/12 2018 samt 18/1, 8/2, 1/3 og 22/3 2018           

Dag   Ankomst Afrejse
1 Fly KBH-Dubai, transfer til hotel og overnatning    
2 Dubai på egen hånd, transfer til skibet - 23.00
3 Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater 05.00 23.00
4 Sir Bani Yas Island, Forenede Arabiske Emirater (anker) 09.00 17.00
5 På havet - -
6 Bahrain 08.00 18.00
7 Doha, Qatar 08.00 18.00
8 Dubai (overnatning) 09.00 -
9 Fra borde i Dubai, transfer til lufthavnen, fly til KBH      

 

I alle byerne, som skibet anløber på disse krydstogter, kan du vælge mellem en lang række veltilrettelagte udflugter med erfarne guider. Udflugterne bestilles og betales om bord - information om udflugterne finder du i udflugtsprogrammet i din kahyt.

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Dubai t/r inkl. bagage
 • Transfer lufthavn-hotel-skib-lufthavn
 • 1 overnatning på hotel i Dubai inkl. morgenmad
 • 7 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt (BELLA)
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet
 • Et velplanlagt program med aktiviteter om bord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, bl.a. fitness, bibliotek, pools
 • Daglig rengøring af kahyt

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytkategori
 • Obligatoriske drikkepenge til besætningen - €10 pr. person/nat
 • Udflugter
 • Spabehandlinger
 • Forsikringer

Evt. tillæg pr. person

 • Tillæg for øvrige kahytstyper - Se priser og ledighed ved at klikke på "Bestil" ud for den enkelte afrejsedato nederst på siden her. 
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring (Verden) kr. 872 Læs mere 
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere
   

Vælg din krydstogtoplevelse

 • BELLA
  Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

 • FANTASTICA
  Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt garanteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske.

 • AUREA
  Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en massage-behandling og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster.

 • MSC YACHT CLUB
  Et eksklusivt område på skibet, som er indbegrebet af luksus. Her bor du i overdådigt indrettede suiter og har butler- og conciergeservice til rådighed døgnet rundt. MSC Yacht Club har egen restaurant, lounge og soldæk med pool. Drikkevarer er inkluderet i alle MSC Yacht Club områder, samt i kahyttens minibar. 

Dubai

Pulserende storby med ældgamle traditioner

Der er ombordstigning i Dubai, som blandt andet kendes for sin fantastiske skyline, som blandt andet udgøres af det berømte hotel Burj el Arab, som strækker sig 321 meter mod himlen.  Da skibet ankommer til Dubai allerede om morgenen på krydstogtets næstsidste dag er der mulighed for at deltage i skibets mange velorganiserede udflugter. Den sidste nat ombord tilbringes således i havnen i Dubai.   

Læs mere om Dubai og udflugter hos MSC Cruises 

 

Abu Dhabi

Shopping og fascinerende arkitektur 

Abu Dhabi er hovedstaden i de 7 forenede emirater. I den kosmopolitiske storby kan man blandt andet opleve moskeen Sheikh Zayed, som med sine 1.000 søjler og 800 kupler er en af de største i verden, hvis man da ikke foretrækker at benytte sig af muligheden for shopping i verdensklasse.        

Læs mere om Abu Dhabi og udflugter hos MSC Cruises

 

Sir Bani Yas

Strandliv og naturoplevelser

På en lang sandtange, som er forbundet til selve øen med en bro, er der indrettet et tropisk strandparadis, hvor man kan nyde livet med afslapning eller sportsoplevelser. Der tilbydes endvidere udflugter, bl.a. til øens imponerende naturreservat. 

Læs mere om Sir Bani Yas Island og udflugter hos MSC Cruises

Muscat

Dhow cruise eller mystiske moskeer? 

Muscat er hovedstaden i sultandømmet Oman. Her finder man et sprudlende multietnisk folkeliv og et blomstrende handelsliv.  

Læs mere om Muscat og udflugter hos MSC Cruises

  

Khasab

Porten til Persien

Khasab ligger på spidsen af Musandam-halvøen lige ved indgangen til den Persiske Bugt. Byen, som er en populær weekenddestination for befolkningen i de Arabiske Emirater, blev grundlagt af den portugisiske kolonimagt i begyndelsen af det 17. århundrede.

Læs mere om Khasab og udflugter hos MSC Cruises

 

Bahrain

Kongeriget mellem to have

Det lille ørige Bahrain byder på både moderne skyskrabere og gamle nomadetraditioner - og ikke mindst den berømte Formel 1- bane.  

Læs mere om Bahrain og udflugter hos MSC Cruises

 

Qatar - Doha

Moderne arkitektur og traditionelle skikke

Dohas skyline domineres af moderne skyskrapere, men i byens hjerte finder man stadig den traditionelle souk, hvor man kan handle om alt fra kager til kameler. MSC Cruises tilbyder også udflugter ind i landet, f.eks. til Al-Zubara fortet. 

Læs mere om Qatar og udflugter hos MSC Cruises

Rejseplan

Krydstogt fra Dubai

Skib

MSC Splendida ★★★★

Ingen kommer til at mangle noget på dette storslåede krydstogtskib, som er smukt og komfortabelt indrettet. Om bord findes bl.a. et lækkert poolområde med 4 swimmingpools, 2 jacuzzis, spændende butikker, et stort udvalg af restauranter og barer, interaktiv 4D biograf, kasino, topmoderne træningscenter, diskotek og teater.

Gæsternes velbefindende bliver varetaget af MSC AUREA SPA, som frister med sauna, tyrkisk bad, solarium, afslapningsrum, thalassoterapi, massage, jacuzzi - her er mange valgmuligheder i et afslappende og lækkert miljø. Til dem, der søger mere sportsbetonede aktiviteter, er d…

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
08. mar. 2019
MSC Splendida - Krydstogt fra Dubai - De Arabiske Emirater og Oman - 9 dage inkl. fly
 Afrejse - kl. 14:20       Hjemkomst - kl. 12:20
Udsolgt 9.589 Udsolgt
15. mar. 2019
MSC Splendida - Krydstogt fra Dubai - De Arabiske Emirater og Oman - 9 dage inkl. fly
 Afrejse - kl. 14:20       Hjemkomst - kl. 12:20
Udsolgt 10.889 Udsolgt

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

10 euro pr. dag/pr. person  i drikkepenge. Børn 3-17 år betaler halv pris - børn under 3 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer (gælder ikke drikkevarer som er omfattet af all inclusive-pakken) tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde.

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

World Cruise 2020
Krydstogt Jorden Rundt 2020 117 dage med MSC Magnifica
fra kr. 119.249
MSC Middelhavet - Atlanterhavet
Krydstogt i Middelhavet & Atlanterhavet 13 dage med MSC Sinfonia inkl. fly og transfer
fra kr. 10.495
København-New York
Krydstogt fra København til New York 17 dage inkl. transfer & fly retur til København
fra kr. 12.995
MSC De Arabiske Emirater
Krydstogt fra Dubai 9 dage inkl. fly, transfer & hotel i Dubai
fra kr. 9.589