Krydstogt fra Miami til København

23 dage inkl. fly, transfer & hotel

 • Forkælelse
 • Naturoplevelser
 • Afslapning
 • Luksus
 • Kulinariske oplevelser

Transatlantisk krydstogt fra Miami til København med anløb i New York

Få en oplevelse for livet med et transatlatisk krydstogt fra Miami til København. Vi sørger for alt det praktiske: Fly fra København til Miami og transfer til et 4-stjernet hotel, hvor der er en overnatning inkl. morgenmad. Den efterfølgende dag er der transfer til det flotte skib MSC Meraviglia i Miamis havn. Få ombord og gør jer det behageligt i jeres kahyt for de næste 21 nætter. Her er helpension og underholdning ombord inkluderet i prisen.

På turen fra Miami til København er der anløb i New York, på Bermuda, på Azorerne, i Portugals hovedstad Lissabon og den norspanske by Vigo.. Southampton i England, Le Havre i Frankrig, Fredericia i Danmark og Kiel i Tyskland inden krydstogtet slutter i København. Der tilbringes desuden nogle dage på havet, hvor der er mulighed for at slappe af og nyde skibets faciliteter og aktiviteter, festlige krydstogtoplevelser, afslapning og lækker gastronomisk forkælelse.

Turen sejles med det luksuriøse MSC Meraviglia, som har masser af flotte faciliteter, heriblandt swimmingpool, biograf, diskotek, kasino og teater med flotte underholdningsshows. Det eksklusive wellness-område Aurea Spa har et skønt termalområde med sauna og dampbad og tilbyder skønheds- og velværebehandlinger. Alle muligheder er således til stede for en helt fantastisk krydstogtsoplevelse. 

I alle anløbsbyer kan man på skibet tilkøbe spændende udflugter med dygtige engelsktalende guider. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Vigtigt: En forudsætning for deltagelse i denne rejse er, at du søgt og opnået en ESTA-forhåndsgodkendelse, som er nødvendig ved indrejse i USA. Læs vigtig information om pas og visum på krydstogt i USA

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

fra kr. 14.995 pr. person
 • 23-dages krydstogt med MSC Meraviglia
 • Inkl. fly, transfer og 1 hotelovernatning i Miami
 • Helpension ombord
 • Gratis adgang til underholdning og mange aktiviteter m.m


En oplevelse for livet

Sejlplan


I anløbsbyerne kan du vælge mellem en række veltilrettelagte udflugter med erfarne guider. Udflugterne bestilles og betales ombord. Du kan finde information om udflugter i de respektive anløbsbyer ved at klikke på bynavnene. Information om udflugterne kan også findes i udflugtsprogrammet i din kahyt.

Dag   Ankomst Afrejse
1 Fly til Miami og transfer til 4-stjernet hotel. Miami på egen hånd. - -
2 Transfer til MSC Meraviglia i Miami og afsejling. - 19.00
3-4 På havet - -
5 New York, USA 07.00 18.00
6 På havet 12.00 20.00
7 King's Wharf, Bermuda 08.00 18.00
8-11  På havet - -
12 Ponta Delgada, Azorerne, Portgual 07.00 -
13 Ponta Delgada, Azorerne, Portgual - 14.00
14 På havet 07.00 -
15 Lissabon, Portugal 09.00 17.00
16 Vigo, Spanien 09.00 17.00
17 På havet - -
18 Southampton, England 07.00 19.00
19 Le Havre, Frankrig 07.00 17.00
20 På havet - -
21 Fredericia, Danmark 14.00 21.00
22 Kiel, Tyskland 07.00 19.00
23 København 08.00 -

 

 

Inkluderet i prisen

 • Direkte fly København-Miami inkl. bagage og mad ombord
 • Transfer lufthavn-hotel
 • 1 overnatning på 4-stjernet hotel i Miami inkl. amerikansk morgenmad
 • Transfer fra hotellet til skibet
 • Afrejse med MSC Meraviglia fra Miami
 • 21 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt BELLA
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet
 • Daglig rengøring af kahyt
 • Et velplanlagt program og aktiviteter ombord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytskategori
 • Udflugter
 • Obligatoriske drikkepenge ($12,50 pr. pers./dag)
 • Spa-behandlinger
 • Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring

Flere priser pr. person

Vælg din krydstogtoplevelse

 • BELLA
  Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

 • FANTASTICA
  Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske. 

 • AUREA
  Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster. 

Skib

MSC Meraviglia ★★★★

Meraviglia - Underværk på dansk -  er et MSC Cruises' nyere skibe - søsat i sommersæsonen 2017. MSC Meraviglia er en perfekt kombination af den nyeste teknologi, kærligheden til havet, sofistikeret design og fremragende komfort.

Med Meraviglia præsenterer MSC Cruises en helt ny planløsning med store åbne arealer både indendørs og udendørs, som er med til at give dig det største udbytte af dit krydstogt, uanset årstid. Taget på promenadedækket bliver dækket af en enorm 480 m2 stor LED-skærm – en digital himmel, som kan vise smukke udsigter, forskellige events, solopgange, solnedgang eller den …

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
11. apr. 2020
Krydstogt fra Miami til København med MSC Meraviglia - 23 dage - inkl fly ud fra København til Miami
 Afrejse - kl. 09:40       Hjemkomst - kl.
Flere end 8 14.995 Gå videre

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

€10 pr. dag/pr. person i drikkepenge. Børn 2-11 år betaler halv pris - børn under 2 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord (gælder ikke drikkevarer-pakker såfremt disse tilkøbes inden krydstogtes start).

Tilkøb hos Best Travel skal ske senest 35 hverdage før afrejsen. Herefter kan tilkøb foretages direkte hos MSC Cruises på deres hjemmeside.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde.

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Krydstogt i Middelhavet Palermo, Mallorca & Valencia
fra kr. 5.509
Krydstogt Jorden Rundt 2020 117 dage med MSC Magnifica
fra kr. 101.999
Krydstogt i Middelhavet og Atlanterhavet 13 dage inkl. fly og transfer
fra kr. 7.749
Krydstogt fra Dubai 9 dage inkl. fly & hotel i Dubai
fra kr. 9.119