MSC Poesia
Brandenburger Tor
Brügge

MSC Cruises

Krydstogt fra København til Italien

Pris pr. person fra
kr. 9.995

NYHED: NU MED DANSK REJSELEDER!

Tag med, når MSC Poesia stævner ud fra København og bringer os hele vejen igennem Vesteuropa og på tværs af Middelhavet til Genova. Glæd dig til 15 begivenhedsrige krydstogtsdage med fantastiske oplevelser. Vi har dansk rejseleder med ombord på skibet, og vi skal sammen med rejselederen deltage på 2 inkluderede udflugter til Brügge og i Lissabon.

Undervejs anløber vi byer såsom Warnemünde (Berlin), Zeebrugge (Brügge), Leixoes (Porto), Lissabon, Malaga samt Palma de Mallorca og Barcelona. I alle anløbsbyer findes der et væld af udflugtsmuligheder til flere spændende turistdestinationer. Du kan købe din udflugter hjemmefra eller bestille dem ombord.

MSC Poesia, der er det tredje skib i Musica-klassen hos MSC Cruises, blev indsat i 2008, og som man kan forvente af et nyere krydstogtskib, så overholder MSC Poesia alle de skrappeste miljøkrav. Uanset om du er på en luksuriøs familieferie, en romantisk rejse sammen med din udkårne eller bare vil stresse af og nyde livet, så vil et krydstogt med MSC Poesia og MSC Cruises blive en stor og uforglemmelig oplevelse.

OBS: Der medfølger dansk rejseleder på krydstogtet fra København til Italien. Vi deltager på 2 udflugter med vores danske rejseleder til hhv. Brügge i Belgien og i Lissabon.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

Rejseplan med MSC Poesia

Rejseplan

 • Dag 1 - Afgang fra København (18:00-)
 • Dag 2 - Warnemünde (07:00-17:00)
 • Dag 3 - På havet
 • Dag 4 - Zeebrugge (12:00-18:00)
 • Dag 5 - På havet
 • Dag 6 - Ferrol (10:30-18:30)
 • Dag 7 - Leixoes (09:00-18:00)
 • Dag 8-9 - Lissabon (Dag 8, 09:00 - Dag 9, 17:00)
 • Dag 10 - Cadiz (09:00-19:00)
 • Dag 11 - Malaga (08:00-18:00)
 • Dag 12 - Alicante (09:00-18:00)
 • Dag 13 - Palma de Mallorca (08:00-18:00)
 • Dag 14 - Barcelona (08:00-17:00)
 • Dag 15 - Genova (-10:00)
Hent pdf-udgave af rejsen
Poesia 21 9 2021 Kbh Genova

Inkluderet i prisen

Afrejse med MSC Poesia**** fra København

14 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt BELLA

Transfer fra skibet til lufthavnen i Milano

Fly fra Milano til København

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet

2 udflugter (i Lissabon og Zeebrugge)

Erfaren dansk rejseleder

Daglig rengøring af kahyt

Et velplanlagt program og aktiviteter ombord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m.

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytskategori

Drikkevarer

Yderligere udflugter

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge, på 12 euro/nat pr. person, som afregnes lokalt/ombord.

Spa-behandlinger

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for kahytopgradering - klik på BESTIL for at se tilgængelige kahytter og priser

Tillæg for enekahyt - RING

Dag 1

Afgang fra København (18:00-)

Vi stiger ombord på MSC Poesia i København og lægger fra kaj kl. 18.00.

Dag 2

Warnemünde (07:00-17:00)

Med mulighed for udflugter til Berlin. Warnemünde med den smukke lange sandstrand og den charmerende gamle bydel er et udflugtsmål i sig selv. Fyrtårnet fra 1800-tallet, som stadig er i brug, vidner om Warnemündes maritime tradition og byder på en flot udsigt over det omkringliggende landskab. Lige ved siden af fyrtårnet ligger Teepott (tekande), som er et interessant eksempel på østtysk arkitektur.

Fra byen er der mulighed for at deltage i en af skibets udflugter til  Berlin, Tysklands fascinerende hovedstad, som med Brandenburger Tor, fjernsynstårnet på Alexanderplatz, den smukke gade Unter den Linden og mange andre seværdigheder helt sikkert er et besøg værd. 

Læs mere om Warnemünde og udflugter hos MSC Cruises

Rigsdagen
Alexanderplatz
Brandenburger Tor
Dag 3

På havet

MSC Poesia

Nyd livet ombord og lær skibet at kende. Der er gratis adgang til mange aktiviteter - fx. biografer, bibliotek, pool m.m. Du kan også prøve en af skibets mange specialrestauranter.

Dag 4

Zeebrugge (12:00-18:00)

Byen Zeebrugge ligger på Belgiens kyst og udgør den moderne havn i Brügge. Byen er kendt for sit perfekt-bevarede middelalderlige centrum, snoede gader og charmerende kanaler fyldt med imponerende bygninger.

Vi tilbringer dagen i selskab med vores danske rejseleder, når vi tager på udflugt til Brügge. Så husk at pakke en taske med de fornødne ting!

Læs mere om Zeebrugge og udflugter hos MSC Cruises

Dag 5

På havet

Vi tilbringer dagen på havet med kurs mod Portugal

MSC Poesia MSC Poesia
Dag 6

Ferrol (10:30-18:30)

Ferrol ligger på Spaniens Atlanterhavskyst i Galicien. Afskærmet fra havet af forrevne klipper har denne gamle maritime havneby masser at byde på. Du kan bl.a. se San Felipe-slottet fra det 16. århundrede eller gå på opdagelse på det fascinerende flådemuseum.

Vi kan også anbefale en udflugt til det berømte Santiago de Compostela - et af Spaniens største turistmål, der hver år tiltrækker mange tusinde pilgrimme, der går langs caminoen.

Læs mere om Ferrol og udflugter hos MSC Cruises

Santiago de Compostela Santiago de Compostela
Dag 7

Leixoes (09:00-18:00)

Leixoes, nær Douroflodens udmunding, er en spændende portugisisk havneby. Fra byen har du mulighed for at deltage på flere interessante udflugter til bl.a. Porto, Guimarães samt Dourodalen.

Læs mere om Leixoes og udflugter hos MSC Cruises

Dag 8-9

Lissabon (Dag 8, 09:00 - Dag 9, 17:00)

Portugals hovedstad! Smukke Lissabon - Europas næstældste hovedstad - venter med sine berømte sporvogne, smukke beliggenhed og historiske monumenter på stribe.

Læs mere om Lissabon og udflugter hos MSC Cruises

Opholdet i Lissabon inkluderer en udflugt med vores danske rejseleder. Vi tager på sightseeing i byen - en sightseeing som bl.a. inkluderer et mini-flodcruise på Tejo-floden.

Praça Rossio, Lissabon Praça Rossio, Lissabon
Dag 10

Cadiz (09:00-19:00)

Så er vi kommet til den spanske havneby, Cadiz! Cadiz er kendt for sine fremragende strande, UNESCOs verdensarvssteder, gamle katedraler og en fascinerende gammel bydel. Byen er samtidig en gateway til det spektakulære Sevilla, som du kan opleve på én af skibets udflugter.

Længere væk kan du opdage Andalusiens blændende hvide landsbyer højt oppe i bakkerne.

Læs mere om Cadiz og udflugter hos MSC Cruises

Cádiz Cádiz
Dag 11

Malaga (08:00-18:00)

På Spaniens sydøstkyst mellem bjergene og havet ligger Malaga, som er hovedstaden på Costa del Sol. Turisterne tiltrækkes af områdets fantastiske strande, og har gjort Costa del Sol til en af de mest besøgte regioner i Spanien. Men byen har mere at byde på end strande og solskin!

Malaga, som blev grundlagt for omkring 3.000 år siden, blev en vigtig del af romerriget som et handelsmæssigt og kulturelt centrum, før maurerne dominerede byen.

Læs mere om Malaga og udflugter hos MSC Cruises

Katedralen i Málaga Katedralen i Málaga
Dag 12

Alicante (09:00-18:00)

Velkommen til Alicante! Med en beliggenhed midt på Costa Blanca er Alicante et af de vigtigste turistmål på den spanske østkyst. De mange golfbaner, sammen med det rolige vand i Middelhavet, er en del af tiltrækningskraften for ​​denne smukke havneby, som ligger ved foden af ​​slottet Santa Barbara - et tavst vidne til de talrige civilisationer, der har slået sig ned her.

Læs mere om Alicante og udflugter hos MSC Cruises

Alicante Alicante
Dag 13

Palma de Mallorca (08:00-18:00)

Smukke landskaber i et mildt klima. Palma ligger langs rundingen af en bred bugt med den imponerende katedral, som stadig knejser over byen, ligesom den gjorde i byens glorværdige, maritime fortid. 

Øens smukke omgivelser, milde klima har gjort Mallorca til et af Europas mest eftertragtede feriesteder. 

Læs mere om Palma de Mallorca og udflugter hos MSC Cruises

Dag 14

Barcelona (08:00-17:00)

Vi anløber Barcelona kl. 08:00. Byen er kendt for sin fantastiske arkitektur og enestående atmosfære. Se frem til at opleve en dynamisk by, der har været et kulturelt og kunstnerisk centrum siden middelalderen.

Byen er kendt for sit livlige hovedstrøg Las Ramblas, der går lige ned til den populære strand, men byens gamle gotiske kvarter, Gaudis næsten-færdige kirke La Sagrada Familia, den liflige cava og de små torve skal også opleves.

Læs mere om Barcelona og udflugter hos MSC Cruises

Barcelona
La Sagrada Familia, Barcelona
Ramblaen, Barcelona
Dag 15

Genova (-10:00)

Vi ankommer til Genova kl. 10.00, og kort efter går vi fra borde. Transfer til lufthavn og efterfølgende fly retur til Danmark.

BELLA
Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

FANTASTICA
Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten, i henhold til ønske.

AUREA
Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-område under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse