MSC Grandiosa
Comércio-pladsen
La Sagrada Familia, Barcelona

MSC Cruises

Krydstogt fra Italien til København

Pris pr. person fra
kr. 8.995

NYHED: NU MED DANSK REJSELEDER!

Oplev et unikt krydstogt langs Vesteuropa, når skibet MSC Grandiosa bringer os fra Genova til København på 12 dage. Vi starter rejsen med fly fra København til Italien, hvor vores krydstogt starter. Herfra kan vi glæde os til flere skønne dage, når MSC Grandiosa bringer os op gennem Vesteuropa med anløb i flere store byer.

Undervejs lægger vi til i Southampton i Sydengland, Vigo i Nordspanien (med udflugter til Santiago de Compostela), Lissabon i Portugal, Cadiz (oplev bl.a. Sevilla) og Barcelona. Spændende byer med store seværdigheder og lange historier. Vidste du f.eks. at Lissabon er Europas næstældste hovedstad efter Athen?

Vi sejler med et af MSCs nyeste skibe, MSC Grandiosa. Skibet blev taget i brug i november 2019, og det kommer med det nyeste på markedet, hvad angår design, komfort og smarte funktioner.  Du kan bl.a. glæde dig til skibets mange faciliteter ombord, heriblandt et flot, stort wellnesscenter, poolområde, biograf, diskotek, casino og meget mere.

OBS: Der medfølger dansk rejseleder på krydstogtet fra Genova til København. Vi deltager på 2 udflugter med vores danske rejseleder i hhv. Lissabon og til Windsor Castle i England.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

Rejseplan med MSC Grandiosa

Rejseplan

 • Dag 1 - Fly fra København til Milano - Transfer til Genova - Afsejling kl. 17:00
 • Dag 2 - Barcelona, Spanien (13:00-21:00)
 • Dag 3 - På havet
 • Dag 4 - Cadiz (07:00-17:00)
 • Dag 5 - Lissabon (07:00-16:00)
 • Dag 6 - Vigo, Spanien (09:00-18:00)
 • Dag 7 - På havet
 • Dag 8 - Southampton (07:00-21:00)
 • Dag 9-10 - På havet
 • Dag 11 - Kiel (07:00-19:00)
 • Dag 12 - Ankomst til København
Hent pdf-udgave af rejsen
Grandiosa 27 4 2022 Genova Kbh

Inkluderet i prisen

Afrejse med MSC Grandiosa**** fra Genova

10 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt BELLA

Transfer fra skibet til lufthavnen i Milano

Fly fra København til Milano

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet

2 udflugter (i Lissabon og Southampton)

Erfaren dansk rejseleder

Daglig rengøring af kahyt

Et velplanlagt program og aktiviteter ombord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m.

Ikke inkluderet i prisen

Opgradering af kahytskategori

Drikkevarer

Yderligere udflugter

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge, på 12 euro/nat pr. person, som afregnes lokalt/ombord.

Spa-behandlinger

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for kahytopgradering - klik på BESTIL for at se tilgængelige kahytter og priser

Tillæg for enekahyt - RING

Dag 1

Fly fra København til Milano - Transfer til Genova - Afsejling kl. 17:00

Fly fra København til Milano og efterfølgende transfer til havnen i Genova, hvor MSC Grandiosa venter på os. Vi bliver indlogeret i vores kahytter. Afsejling fra Genova kl. 17:00 med kurs mod Barcelona.

 

Dag 2

Barcelona, Spanien (13:00-21:00)

Oplev eller gense Barcelona. Flotte skyskrabere blander sig med gotisk arkitektur som udgør en dynamisk baggrund for det myldrende folkeliv. Husk endelig at opleve nogle af Barcelonas berømte bysbarn Gaudis værker og arkitektur - mest berømt jo nok i form af den ufærdige kirke La Sagrada Familia. Hvis I har tid til det, kan vi også anbefale en gåtur langs "Ramblaen" - Barcelonas pulserende gågade.

Læs mere om Barcelona og udflugter hos MSC Cruises

Dag 3

På havet

MSC Grandiosa

Nyd livet ombord og lær skibet at kende. Der er gratis adgang til mange aktiviteter - fx. biografer, bibliotek, pool m.m. Du kan også stifte bekendtskab med én af skibets mange specialrestauranter.

Dag 4

Cadiz (07:00-17:00)

Så er vi kommet til den spanske havneby, Cadiz! Cadiz er kendt for sine fremragende strande, UNESCOs verdensarvssteder, gamle katedraler og en fascinerende gammel bydel. Byen er samtidig en gateway til det spektakulære Sevilla, som du kan opleve på én af skibets udflugter.

Længere væk kan du opdage Andalusiens blændende hvide landsbyer højt oppe i bakkerne.

Læs mere om Cadiz og udflugter hos MSC Cruises

Dag 5

Lissabon (07:00-16:00)

Portugals hovedstad! Smukke Lissabon - Europas næstældste hovedstad - venter med sine berømte sporvogne, smukke beliggenhed og historiske monumenter på stribe.

Læs mere om Lissabon og udflugter hos MSC Cruises

Opholdet i Lissabon inkluderer en udflugt med vores danske rejseleder. Vi tager på sightseeing i byen - en sightseeing som bl.a. inkluderer et mini-flodcruise på Tejo-floden.

Praça Rossio, Lissabon Praça Rossio, Lissabon
Dag 6

Vigo, Spanien (09:00-18:00)

Vi anløber den spanske havneby Vigo kl. 09:00 om morgenen. Med sine traditionelle håndværksbutikker, caféer og restauranter er byen et perfekt udgangspunkt for nærliggende udflugter.

Vi kan bl.a. anbefale en udflugt til det berømte Santiago de Compostela - et af Spaniens største turistmål, der hver år tiltrækker mange tusinde pilgrimme, der går langs caminoen.

Læs mere om Ferrol og udflugter hos MSC Cruises

Santiago de Compostela Santiago de Compostela
Dag 7

På havet

Vi tilbringer dagen på havet med kurs mod England.

MSC Grandiosa MSC Grandiosa
Dag 8

Southampton (07:00-21:00)

Vi anløber i dag et af rejsens højdepunkter, når vi lægger til i Southampton. Herfra skal vi på udflugt med vores danske rejseleder til det engelske kongeslot Windsor Castle i Berkshire.

Slottet er i dag en populær turistattraktion, der primært bliver brugt til statsbesøg. Derudover er det også Dronning Elizabeth 2.s foretrukne hjem i weekenderne.

Læs mere om Southampton og udflugter hos MSC Cruises

Windsor Castle Windsor Castle
Dag 9-10

På havet

Vi tilbringer dag 9 og 10 på havet. Om aftenen er der som altid show og underholdning - med en ny forestilling hver aften!

Dag 11

Kiel (07:00-19:00)

Nordtysklands grønne havneby. Gå på opdagelse langs Kiels kanaler eller benyt lejligheden til at opleve en af det nordlige Tysklands øvrige perler, f.eks. Hamborg eller Lübeck.

Læs mere om Kiel og udflugter hos MSC Cruises

Kiel Kiel
Dag 12

Ankomst til København

Vi ankommer til København kl 9:00. 

Vælg din krydstogtoplevelse

BELLA
Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

FANTASTICA
Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten, i henhold til ønske.

AUREA
Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-område under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Easy er inkluderet i prisen for AUREA-gæster.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse