new york

Krydstogt fra København til New York 2019

17 dage inkl. transfer & fly retur

 • MSC Cruises
 • Kulinariske oplevelser
 • Afslapning
 • Eventyr
 • Luksus

Transatlantisk krydstogt fra København til New York

Få en oplevelse for livet med det luksuriøse skib MSC Meraviglia, som blev søsat i 2017. Prisen inkluderer 17 dages krydstogt fra København til New York med helpension, underholdning og aktiviteter ombord, samt transfer fra skibet til lufthavnen og fly tilbage til København.

Nyd et spændende transatlantisk krydstogt i stil på det flotte skib MSC Meraviglia. På turen fra København til New York er der anløb i Southampton i det sydlige England, Belfast i Nordirland, Reykjavik på Island samt to steder i Canada, hhv. St. John i New Brunswick og Halifax i Nova Scotia. Der tilbringes desuden nogle dage på havet og sørejsen byder på masser af aktiviteter, festlige krydstogtoplevelser, afslapning og lækker gastronomisk forkælelse.

MSC Meraviglia har mange lækre faciliteter, heriblandt poolområde, biograf, diskotek, kasino og teater med underholdning i topklasse. Det eksklusive wellness-område Aurea Spa har et skønt termalområde med sauna og dampbad og tilbyder skønheds- og velværebehandlinger. Alle muligheder er således til stede for en helt fantastisk krydstogtsoplevelse. 

I alle anløbsbyer kan man på skibet tilkøbe spændende udflugter med dygtige engelsktalende guider. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Se også vores andre krydstogter med MSC Cruises

fra kr. 12.995 pr. person
 • Transfer og fly retur fra New York til København
 • 17-dages krydstogt med MSC Meraviglia
 • Anløb i England, Nordirland, Island, Canada og USA
 • Helpension ombord
 • Gratis underholdning og aktiviteter om bord


Transatlantisk krydstogt med afsejling fra København!

Rejseplan med MSC Meraviglia

22/9 Afsejling fra København - 16.00
23/9 På havet - -
24/9 Southampton, England 10.00 22.00
25/9 På havet - -
26/9 Belfast, Nordirland 07.00 16.00
27/9 På havet - -
28/9 Reykjavik - Island 13.00 -
29/9 Reykjavik - Island - 17.00
30/9 På havet - -
1/10 På havet - -
2/10 På havet  - -
3/10 På havet - -
4/10 St. John - Canada 09.00 17.00
5/10 Halifax, Nova Scotia - Canada 11.00 18.00
6/10 På havet - -
7/10 New York  07.00 -
8/10 Afstigning - Transfer til lufthavnen og fly til KBH  - -
9/10 Ankomst til KBH - -

Variationer og tidsændringer på sejlruten kan forekomme.   

Udflugter med MSC Cruises bestilles og betales om bord - information om udflugterne finder du i udflugtsprogrammet, som udleveres ombord.

 • Havneanløb - MSC Meraviglia


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • 16 overnatninger i indvendig dobbeltkahyt (BELLA) på MSC Meraviglia
 • Fly New York-København inkl. bagage
 • Transfer skib-lufthavn
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet
 • Et velplanlagt program med aktiviteter om bord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, bl.a. fitness, bibliotek, pools
 • Daglig rengøring af kahyt

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytkategori
 • Obligatoriske drikkepenge til besætningen - €10 pr. person/nat
 • Udflugter
 • Spabehandlinger
 • Forsikringer

Evt. tillæg pr. person

 • Indvendig kahyt FANTASTICA kr. 800
 • Udvendig kahyt FANTASTICA kr. 2.600
 • Kahyt med balkon BELLA kr. 4.800
 • Kahyt med balkon FANTASTICA kr. 5.800
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring (Verden) kr. 1.124 Læs mere 
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere
 • All Inclusive Restaurant & bar-drikkepakke kr. 2.560 Læs mere
 • Mealtime drikkevare-pakke kr. 1.600 Læs mere

Vælg din krydstogtoplevelse

 • BELLA
  Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

 • FANTASTICA
  Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske.

 • AUREA
  Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en massage-behandling og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Allegrissimo (all inclusive) er inkluderet i prisen for AUREA gæster.

 • MSC YACHT CLUB
  Et eksklusivt område på skibet, som er indbegrebet af luksus. Her bor du i overdådigt indrettede suiter og har butler- og conciergeservice til rådighed døgnet rundt. MSC Yacht Club har egen restaurant, lounge og soldæk med pool. Drikkevarer er inkluderet i alle MSC Yacht Club områder, samt i kahyttens minibar. 

Havneanløb

MSC Meraviglia

Afsejling fra København

Ombordstigning på MSC Meraviglia. Helpension ombord er inkluderet og gælder fra ombordstigning. Afsejling kl. 16.00.

 

Southampton, England (evt. udflugt til London)

Southampton på Englands sydkyst er en spændende blanding af idyllisk middelalderarkitektur og moderne stål- og glaskonstruktioner, som man f.eks. ser i kvarteret West Quay. Southampton har spændende seværdigheder og museer samt gode shoppingmuligheder, men der er også mulighed for at tage på udflugt til London eller en lang række af det sydlige Englands højdepunkter, f.eks.  Stonehenge & Salisbury, Bath, Winchester, Portsmouth eller Windsor Castle.    

Læs mere om Southampton og udflugter hos MSC Cruises 

 

Belfast, Nordirland

Belfast er hovedstaden i Nordirland og er blomstret op siden urolighederne mellem katolikkerne og protestanter aftog med fredsaftalen fra Langfredag 1998. Nu tiltrækker byen besøgende med sin smukke arkitektur fra de viktorianske og edwardiske perioder. Oplev byen, besøg Titanic-museet eller tag med på en af de forskellige udflugter ud i Nordirlands skønne landskaber, f.eks. til Giant's Causeway, et tilsyneladende umuligt naturfænomen med tusindvis af sekskantede basaltsøjler langs kystlinien.

Læs mere om Belfast og udflugter hos MSC Cruises

 

Reykjavik, Island

Den islandske hovedstad er en kompakt, lille storby, som byder på masser af kultur og historie. På udflugter ud i den storslåede islandske natur kan du bl.a. opleve vandfald og geysere på en udflugt til den berømte Golden Circle, bade i Den Blå Lagune eller tage på hvalsafari. 

Læs mere om Reykjavik og udflugter hos MSC Cruises

 

St. John, New Brunswick, Canada 

Smuk historisk by ved Fundy-bugten i New Brunswick - en canadisk provins, som byder på uberørte landskaber og et rigt dyreliv.     

Læs mere om St. John's og udflugter hos MSC Cruises

 

Halifax, Nova Scotia, Canada

Halifax er hovedstad i den canadiske provins Nova Scotia og var engang Englands primære militærbase i Nordamerika. Byen er præget af sin maritime historie og er desuden forbundet med Titanics forlis, da 121 af ofrene er begravet på Fairview-kirkegården her i byen. Maritime Museum of the Atlantic har også en omfattende udstilling om Titanic. 

Læs mere om Halifax og udflugter hos MSC Cruises

 

New York, USA 

MSC Meraviglia ankommer til krydstogthavnen ved New York kl. 07.00 om morgenen. Herefter er der tid til at opleve The Big Apple -  Frihedsgudinden, Empire State, Central Park, shopping i Macy's og Bloomingdales, verdensberømte kunstmuseer som Guggenheim, MOMA og Whitney - mulighederne er næsten uendelige. Efter dagens oplevelser har I endnu en overnatning på MSC Meraviglia inden det er tid til afstigning, transfer til lufthavnen og fly tilbage til København.

Læs mere om New York og udflugter hos MSC Cruises

Skib

MSC Meraviglia ★★★★

Meraviglia - Underværk på dansk -  er MSC Cruises’ nyeste flagskib! MSC Meraviglia er en perfekt kombination af den nyeste teknologi, kærligheden til havet, sofistikeret design og fremragende komfort.  MSC Meraviglia blev søsat i sommersæsonen 2017. 

Med Meraviglia præsenterer MSC Cruises en helt ny planløsning med store åbne arealer både indendørs og udendørs, som er med til at give dig det største udbytte af dit krydstogt, uanset årstid. Taget på promenadedækket bliver dækket af en enorm 480 m2 stor LED-skærm – en digital himmel, som kan vise smukke udsigter, forskellige events, solopgange,…

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
22. sep. 2019
Krydstogt fra København til New York med MSC Meraviglia - Fly retur til København - 18 dage
Udsolgt 12.995 Udsolgt

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

€10 pr. dag/pr. person i drikkepenge. Børn 2-11 år betaler halv pris - børn under 2 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord (gælder ikke drikkevarer-pakker såfremt disse tilkøbes inden krydstogtes start).

Tilkøb hos Best Travel skal ske senest 35 hverdage før afrejsen. Herefter kan tilkøb foretages direkte hos MSC Cruises på deres hjemmeside.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde.

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Krydstogt fra København til New York 2019 17 dage inkl. transfer & fly retur
fra kr. 12.995
Krydstogt i Middelhavet vest fra Rom 8 dage med MSC Divina
fra kr. 3.729
Krydstogt i Middelhavet øst fra Venedig 8 dage med MSC Musica
fra kr. 4.199
Krydstogt i Middelhavet øst fra Venedig 8 dage med MSC Magnifica
fra kr. 2.888