Keukenhof

Forårskrydstogt i Holland

5 dage med fly fra AAL el. CPH

Tag med på et hyggeligt 5-dages forårskrydstogt i Holland! Vi skal opleve den berømte blomsterpark Keukenhofs millioner af løgblomster, samt Hollands spændende byer: Hovedstaden Amsterdam, den moderne havneby Rotterdam, samt Dordrecht og Utrecht. 

Vi sejler med det 4+-stjernede skib M/S Aurora, hvor vi kan slappe af og nyde livet mellem oplevelserne i land. På soldækket kan vi nyde forårsvejret og udsigten til de skiftende landskaber. Turen til Holland foregår hurtigt og bekvemt med direkte fly fra enten Aalborg (afrejse 1. april) eller København (afrejse 5. april).

 

 

  

fra kr. 7.995 pr. person
 • Med fly fra Aalborg el. København
 • Helpension ombord
 • Spændende udflugter i land
 • Erfaren dansk rejseleder


Hyggeligt forårskrydstogt med M/S River Navigator

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst Amsterdam - Velkomst

 • Dag 2 - Keukenhof - Amsterdam (-23.30)

 • Dag 3 - Dordrecht (05.00-13.00) - Rotterdam (14.30-21.00)

 • Dag 4 - Utrecht (04.00-22.00)

 • Dag 5 - Hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • Direkte fly fra Aalborg el. København t/r inkl. bagage
 • Lufthavnstransfer t/r
 • 4 overnatninger i udvendig kahyt på hoveddæk med mindre vinduer, som ikke kan åbnes
 • Helpension om bord bestående af morgenbuffet, frokost, eftermiddagste, aftensmad med te/kaffe, aftensnack. Pensionen starter med aftensmad den første aften og slutter med morgenmad ombord den sidste morgen.
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkevarer
 • Forsikringer
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning (ca. € 8 pr. pers. pr. nat)

Evt. tillæg pr. person

 • Kahyt forrest på mellemdæk med stort todelt panoramavindue, der ikke kan åbnes kr. 400 
 • Kahyt bagerst på mellemdæk med stort todelt panoramavindue, som kan åbnes kr. 800 
 • Kahyt på øvre dæk med egen balkon kr. 1.200
 • Kahyt på hoveddæk med mindre vinduer, som ikke kan åbnes - til enebrug kr. 3.600
 • Kahyt forrest på mellemdæk med stort todelt panoramavindue, der ikke kan åbnes - til enebrug kr. 4.000
 • Kahyt bagerst på mellemdæk med stort todelt panoramavindue, som kan åbnes - til eneburg kr. 4.400 
 • Kahyt på øvre dæk med egen balkon - til enebrug kr. 4.800
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 259 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Bemærk - om vandstand og sluser

Som deltager i et flodkrydstogt skal man være opmærksom på, at rejsens gennemførelse i overensstemmelse med programmet afhænger af naturens luner. Vi kan således ikke garantere, at alt gennemføres nøjagtigt som beskrevet i dagsprogrammet, da vejrmæssige forhold i høj grad spiller ind på mulighederne for at gennemføre rejsen som planlagt. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at man på et flodkrydstogt skal være indstillet på disse forhold, som bl.a. medfører, at ekstraordinært lav eller høj vandstand kan betyde ændringer i skibets sejlplan og dermed have indflydelse på gennemførelsen af rejsens program. Vi forsøger altid at give vores gæster mest mulig tid i de byer og ved de seværdigheder, som besøges. Derfor kan en del af transporten foregå med bus hvis vandstanden vil forsinke eller direkte forhindre gennemførelsen af visse udflugter. På alle floder - men især på Rhinen - er skibene underlagt de enkelte slusers åbningstider. Oftest er slusetiderne bestilt i forvejen, men alligevel kan der ved eksempelvis eftersyn eller reparationsarbejde opstå forsinkelser, som kan betyde, at vi vælger at lade en del af transporten foregå med bus for at give vores gæster mest mulig tid i de planlagte anløbsbyer. Man må derfor være indstillet på, at man i tilfælde af ændringer i vandstanden på floderne eller som følge af reparationsarbejde på sluserne kan opleve at tilbagelægge visse strækninger i bus fremfor med skibet uden at dette kan betragtes som en mangel ved rejsen.

Rejseplan

Dag 1

Ankomst Amsterdam - Velkomst

Fly til Amsterdam og bustransfer til skibet. Ved ankomsten bliver vi indkvarteret i vores kahytter på M/S Aurora, hvorefter aftenen starter med en velkomstdrink og præsentation af skibets besætning inden middagen ombord.

Dag 2

Keukenhof - Amsterdam (-23.30)

Når vi har nydt morgenbuffetten ombord kører vi med bus til berømte blomsterpark Keukenhof, som ligger tæt på byen Lisse. I over 50 år har Keukenhof imponeret sine besøgende med millioner af løgblomster, heriblandt omkring 800 forskellige arter af tulipaner. Efter at have oplevet den betagende blomsterpragt vender vi tilbage til skibet, hvor frokosten venter. Om eftermiddagen tager vi på kanalrundfart. Amsterdam er en kulørt og smuk lille hovedstad med talrige seværdigheder. I den gamle kanalby møder man romantik og dukkehusidyl, verdensberømte kunstmuseer og historiske mindesmærker, samt ikke mindst husbåde, de smukke broer og gammeldags kanalhuse med smukke trappegavlsfacader. Sidst på aftenen kaster M/S Aurora fortøjningerne og sætter kurs mod Dordrecht. 

Dag 3

Dordrecht (05.00-13.00) - Rotterdam (14.30-21.00)

Tidligt om morgenen lægger vi til i Dordrecht, som er Hollands ældste købstad. Om formiddagen er der tid til at opleve byen på egen hånd. Dordrecht var et vigtigt handelscentrum og velstanden  fornemmes tydeligt i byens mange historiske monumenter. I den hyggelige gamle bydel finder man bl.a. kirken Grote Kerk, den imponerende kunstsamling på Dordrecht Museum og den gamle borgmesterbolig Huis van Gijn. Fra Groothoofd kan man nyde den smukke udsigt over vandet.

Mens vi nyder frokosten ombord sejler skibet videre til Rotterdam, som er Hollands næststørste by og Europas travleste havn. Byens centrum blev næsten totalt udslettet under 2. Verdenskrig, men i stedet for at genopbygge byen som den stod valgte man at starte forfra med byplanlægningen. Rotterdam er derfor en by med et meget moderne udtryk og noget af landets mest innovative arkitektur - se f.eks. på Erasmus-broen og den nye markedshal De Markthal. På panoramaturen med bus passerer vi bl.a. forbi centralstationen, Museumpark, Erasmusbroen, Euromast og Kop van Zuid-kvarteret. Herefter passerer vi til fods forbi markedshallen, rådhuset og Lauren-kirken, byens eneste tilbageværende bygning fra Middelalderen. 

Dag 4

Utrecht (04.00-22.00)

Efter morgenmaden ombord tager vi på byrundtur med bus i Utrecht. Vi er tilbage på skibet til frokost. Herefter er resten af dagen til fri disposition. Om aftenen inviterer kaptajnen til gallamiddag hvorefter musikken spiller op til dans. 

Dag 5

Hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud fra skibet. Transfer til lufthavnen og fly tilbage til Danmark. 

Skib

M/S Aurora ★★★★+

M/S Aurora er med sine dejlige fællesområder og velindrettede kahytter et elegant og komfortabelt udgangspunkt for et spændende krydstogt. M/S Aurora er 110 meter langt, 11,5 meter bredt og har plads til 143 passagerer.   

De lækre måltider serveres i skibets restaurant, hvor man kan nyde udsigten til landskaberne langs floden gennem store panoramavinduer. Efter middagen den hyggelige stemning og musikalsk underholdning i baren. I løbet af krydstogtet er der forskellige arrangementer ombord - f.eks. vinsmagning, besætningens underholdningsshow, bagedemonstration m.m.

Behageligt tøj og gode t…

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
01. apr. 2020
Forårskrydstogt - 5 dage - M/S Aurora - Fly fra Aalborg
 Afrejse - kl. 14:00       Hjemkomst - kl. 17:50
Flere end 8 7.995 Gå videre
05. apr. 2020
Forårskrydstogt - 5 dage - M/S Aurora - Fly fra København
 Afrejse - kl. 14:40       Hjemkomst - kl. 18:20
Flere end 8 7.995 Gå videre

Flodkrydstogter - spørgsmål og svar

Hvilken valuta skal jeg medbringe?

Generelt: Medbring kontanter i euro til drikkepenge og småbetalinger i land

På turene på Rhinen og Mosel samt Douro anvendes udelukkende Euro.

På turene på Donau: I både Østrig og Slovakiet er Euro den gængse valuta. I Kroatien, Ungarn, Rumænien og Serbien, hvor der benyttes anden valuta end euro, kan euro stadig benyttes - og at betale med euro til en lidt ringere kurs vil ofte være billigere end at veksle til den lokale valuta. 

Skal jeg give drikkepenge?

Drikkepenge til skibets personale er ikke inkluderet i rejsens pris. Du kan under turens program læse, hvad vi anbefaler at give i drikkepenge. Herudover er det god skik at give et par euro til lokalguider og chauffører undervejs.

Er der noget, jeg skal være opmærksom på m.h.t. påklædning?

På udflugterne anbefaler vi behageligt tøj, som passer til årstiden. På udflugter, som inkluderer besøg i kirker skal man være sømmeligt påklædt, ingen bare skuldre eller ben - dvs. ingen shorts, korte skørter eller ærmeløse t-shirts/toppe. Det forventes, at man klæder om til middagen, men det store selskabsskrud kan man roligt lade blive hjemme.

Er motorstøjen generende?

På alle vore skibe er der mulighed for at vælge mellem indkvartering på flere dæk. Maskinstøjen vil altid være mindst på de øverste dæk. Under normal sejlads giver støjen ikke problemer, men i forbindelse med anløb af havne og sluser, vil man kunne høre motoren flere steder på skibet.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Krydstogt på Rhône Oplev Frankrig
fra kr. 15.995
Julestemning på Donau 5 dage med M/S Bolero
fra kr. 6.995
Juleaften på Donau 6 dage m. julestemning i Wien, Bratislava & Budapest
fra kr. 8.795
Julekrydstogt på Donau 5 dage m. M/S Der Kleine Prinz
fra kr. 6.495