BT Italien 2019 (118 Of 458) BT Italien 2019 (118 Of 458)

Rejsemessen for Kvalitetsrejser 2022

Besøg Best Travel på Rejsemessen for Kvalitetsrejser 2022 i Lokomotivværksteet i København d. 22.-23. oktober


Så er der ikke længe til, at Rejsemessen for Kvalitetsrejser 2022 løber af stablen. Årets rejsemesse foregår i Lokomotivværkstedet i København d. 22. og 23. oktober 2022. Best Travel har været fast inventar på messen igennem de sidste mange år og i år er naturligvis ingen undtagelse.

Mangler du inspiration eller råd til dit næste rejsemål? Kom gerne forbi stand nr. 49, hvor vi står klar til en hyggelig snak om dine rejseplaner. Vi har naturligvis også et rejsekatalog spækket med flere interessante rejsenyheder.

Vi glæder os til at se dig!

Hvor: Lokomotivværkstedet i København
Hvornår: 22. og 23. oktober 2022 - lørdag kl. 10-17 / søndag kl. 10-16

Rejsemesse2

Spar 50% på entré

Du kan lige nu få 50% rabat på din entrébillet, hvis du forudbestiller din billet som en af Best Travels "gæster".

Pris pr. person: kr. 60

normalpris: kr. 120 pr. person

Bestil entré med 50% rabat

To interessante foredrag

Vi afholder to foredrag på Rejsemessen for Kvalitetsrejser. Det første foredrag handler om vores splinternye rejse til Thailand. Foredraget afholdes af vores Produktchef Kirsten Hansen, som kommer med en enorm viden om "Smilets land".

Det andet foredrag omhandler Amalfikysten, og det afholdes af vores rejseleder Jens Linneboe. Amalfikysten er ét af vores mest populære rejsemål, og rejserne er oftest udsolgt flere måneder i forvejen. Hør mere om, hvorfor denne italienske perle er så velbesøgt blandt vores gæster.

Udonthani Edit3

Thailand i blomst

Hvor: Sal B
Hvornår: Lørdag d. 22/10 kl. 15.00-15:30
Hvem: Produktchef Kirsten Hansen

Glæd dig til et spændende foredrag om Thailand, hvor du hører om Bua Daeng søens eventyrlige farvepragt, når millioner af røde lotusblomster er i fuldt flor. Et syn, man sent glemmer!

I vores nye "i blomst- serie" kommer vi tæt på naturens forvandling i en farvepragt uden lige – der, hvor ordet "skønhed" giver mening. I "Smilets land" besøger vi også nogle af Bangkoks kendte og ukendte ansigter, og slutter ved vandet i Hua Hin med ophold på et af Sydøstasiens mest romantiske hoteller i næsten paradisiske omgivelser.

Rejs dig rig med BEST TRAVEL og og lev godt!

 

Amalfikysten

Amalfikysten i Syditalien

Hvor: Sal C
Hvornår: Søndag d. 23/10 kl. 14.20-14.50
Hvem: Rejseleder Jens Linneboe

På alle Best Travels rundrejser og flodkrydstogter, er der medfølgende dansk rejseleder, som fortæller og sørger for en tryg rejse.

Jens har i flere år været en af Best Travels faste rejseledere på bl.a. det populære rejsemål Amalfikysten. Jens vil fortælle om rejsen til Amalfikysten med Best Travel, vores hotel og de inkluderede udflugter til Amalfi by, Vesuv og Pompei, Ravello, Napoli m.m. Samtidig får I også serveret en række anekdoter fra hans tid som rejseleder i Italien.

Italien har igennem alle årene været et af Best Travels helt store rejsemål. Vi samarbejder direkte med alle hoteller og vognmænd, for at sikre det bedste rejseindhold til prisen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse