Virtuosa Edit 1 1

Krydstogter med op til 30% rabat

Bestil dit 2021-krydstogt til Norge, Østersøen eller Middelhavet senest d. 21/10 2020 og modtag op til 30% rabat.

OBS: Rabatten er allerede fratrukket. Gælder kun nye bestillinger og ved bestilling af nedenstående krydstogter.

Efter et mildest talt frustrerende år for krydstogt-entusiasterne, er det tid til at se fremad - fremad mod et 2021, hvor det efter alt at dømme igen bliver muligt at rejse bekymrings-frit. MSC Cruises har i den forbindelse lanceret en rabatkampagne, hvor du kan spare helt op til 30% på dit 2021-krydstogt.

krydstogt til Norge og krydstogt i Østersøen sejler vi i 2021 med det splinternye MSC Virtuosa, som søsættes til november. MSC Virtuosa er søsterskib til Grandiosa, og bliver dermed identisk med MSC Cruises seneste skud på stammen i flåden af moderne, miljøvenlige krydstogtskibe. Bemærk desuden, at du på krydstogter til Norge og Østersøen både starter og slutter dit krydstogt i København!

Krydstogt i Middelhavet med direkte fly fra Sønderborg t/r: På krydstogterne i Middelhavet flyver du med direkte fly fra Sønderborg. Her sørger Best Travel for hele pakken - fly, transfer og krydstogt.

Skal du med? Krydstogter bliver mere og mere populære, og når man selv har prøvet, forstår man hvorfor! På et krydstogt med MSC Cruises kan du slappe af og lade alle oplevelserne komme til dig. Ombord er der ingen stress og jag - kun god mad, hyggelige aktiviteter, flot underholdning samt god tid til at nyde udsigten over havet og de skiftende landskaber, som skibet sejler forbi.

Loading...

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse