Genåbning

Genåbnede rejsemål

Genåbningen er i gang! Vil du ud at rejse? 

På denne side har vi samlet alle de rejser, hvortil vi danskere i øjeblikket på rejse. Vil du gerne danne dig et overblik over rejsedestinationer, som du må rejse til nu og her, er det denne side, du skal holde øje med. Her vil vi tilføje flere destinationer i takt med, at flere lande forhåbentlig genåbnes.

I første omgang er der bl.a. åbnet for Italien, Tyskland, Portugal (og Madeira) samt enkelte regioner i Spanien - heriblandt ferieøen Mallorca.

Du kan bl.a. opleve den skønne blomsterø, Madeira, som udforskes sammen med vores danske rejseleder. Vi har også en rejse til Mallorca - en kulturrejse både med afslapning og oplevelser. Prøv også Tenerife med 4-stjernet hotel, halvpension samt udflugter - denne både som 8-dags rejse og langtidsrejse. 

BT Italien 2019 (86 Of 458)

Tryghedsgaranti

  • Gratis ombookning indtil 90 dage før afrejse
  • Altid danske rejseledere
  • Penge retur ved aflyst rejse
  • 21 dages fuld fortrydelsesret

Bestiller du din rejse hos Best Travel, får du en pakkerejse, og med en pakkerejse giver du dig selv den største forbrugerbeskyttelse. Her er det udelukkende rejsebureauet, der hæfter for rejsens enkeltdele.

Bliver din rejse annulleret - enten af os eller som følge af rejsevejledningerne -  får du altid rejsens pris retur. Dette gælder uden undtagelse på alle vore rejser! Og du skal aldrig vente mere end 14 dage på refunderingen!

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse