Great Dane Airlines Hdr High

Flyrejse med Great Dane Airlines

Best Travel har chartret fly fra Great Dane Airlines til at flyve vores gæster til en lang række destinationer. 

Skal du ud at rejse med Best Travel og Great Dane Airlines, finder du her en række praktiske informationer samt spørgsmål og svar.

Flightplan Besttravel Great Dane Airlines Kroatien 2020 2

Fast plads på flyet

Du kan på flyvninger med Great Dane Airlines bestille fast plads på flyet ved at kontakte Best Travel på tlf. 7020 9899 eller ved at logge på Min Rejse. Det er desværre ikke muligt at reservere pladser på flyvningerne til Madeira.

Priserne for sædereservation starter fra kun kr. 50 pr. passager.

Bemærk, at pladserne på rækkerne 1, 2 (th) og 15 er med ekstra benplads, da de er placeret ved flyets nødudgange. Gæster med nedsat mobilitet eller behov for assistance kan ikke benytte disse pladser.

Bestil fast plads på flyet

Spørgsmål og svar vedr. flyrejser med Great Dane Airlines

Der fremsendes ikke egentlige flybilletter, men 7 dage før din afrejse fremsender vi afrejseinformation om check-in-mulighederne i lufthavnen.

Best Travel videregiver dit navn til flyselskabet som skrevet på din billet fra Best Travel. Det er derfor vigtigt, at du - allerede ved modtagelsen af din Best Travel billet i forbindelse med bestilling af rejsen - sikrer dig, at dit navn er stavet korrekt: for- og efternavn, som de står skrevet i dit pas. Mellemnavne anvendes ikke og er derfor uden betydning.

I Københavns Lufthavn benyttes Terminal 2 - og på langt de fleste afrejser med Great Dane Airlines vil der være en betjent skranke kun for Best Travels gæster.

 

Foretrækker du at checke ind via automaterne i lufthavnen, er dette også muligt. Du skal blot på skærmen vælge flyselskabet "Great Dane Airlines".

 

Det er ikke muligt at foretage online check-in.

 

Vi anbefaler mødetid 2 timer før afgang.

 

Husk at medbringe dit pas på rejsen!

Du kan frit medtage 1 kuffert, som må veje op til 15 kg samt et stk. håndbagage (maks. 5 kg).

På flyrejser med Great Dane Airlines er flymad inkluderet på flyvnigerne til Madeira hen over vinteren/foråret.

På flyvninger i sommerhalvåret til eksempelvis Kroatien og Italien er der inkluderet kaffe/te og en snack. Øvrige drikkevarer samt sandwiches kan købes ombord.

Der kan ikke tilkøbes tilslutning på rejser med Great Dane Airlines.

Oplever du forsinkelser på mere end 2 timer, har du mulighed for at søge kompensation direkte hos Atlantic Airways. Best Travel har ikke mulighed for at søge eventuel erstatning på vores gæsters vegne. 

Læs mere om forsinkelser hos Great Dane Airlines

Skulle du opleve, at din bagage enten ikke er med flyet eller er blevet beskadiget under flyrejsen, er det vigtigt, at du straks ved ankomsten får rapporteret dette til "Arrival Service". Er din bagage ikke med flyet, skal du udfylde en såkaldt PIR-rapport (Property Irregularity Rapport), hvori du angiver, hvortil bagagen skal bringes. Er din bagage beskadiget, skal du bede om skriftlig dokumentation for, at du har anmeldt skaden i lufthavnen ved ankomsten. Best Travel har desværre ikke mulighed for skaffe ovenstående dokumentation på vores gæsters vegne.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse