BT Italien 2019 (86 Of 458) 5 4 (1)

Hvorfor vælge Best Travel?


Overvejer du at vælge Best Travel som arrangør af din næste rejse? På denne side kan du læse mere om Best Travel, og hvad du kan forvente som gæst på en af vores mange rejser.

Længere nede på siden kan du også blive klogere på de mere specifikke fordele, du får som gæst hos Best Travel.

BT Italien 2019 (293 Of 458)
BT Italien 2019 (265 Of 458)
BT Italien 2019 (118 Of 458)
BT Italien 2019 (196 Of 458)
BT Italien 2019 (200 Of 458)

Fællesskab og tryghed

Vi er et erfarent nordjysk rejsebureau med flere år på bagen, der specialiserer sig i kulturrejser med historisk og kulturelt indhold. Vores rejser henvender sig primært til det modne publikum, der ønsker at få ”noget ekstra” ud af deres rejseoplevelser, men som samtidig også vil være foruden den stress og jag, der ofte er forbundet med at arrangere sin rejse selv.

Vi har derudover fuld fokus på fællesskab og tryghed - vi "oplever sammen" - og rejserne foregår samtidig i et tempo, hvor alle kan være med.

Vores gæster fortæller ...

Erfarne danske rejseledere

Med Best Travel betaler du for langt det meste hjemmefra, da alle udflugter oftest er inkluderet - og din fornemste opgave er blot at lade dig inspirere og imponere af de mange indtryk, som du indsamler på vejen.

Vores erfarne danske rejseledere holder dig i hånden hele vejen og står for alt det praktiske, mens de beretter om de relevante kulturelle- og samfundsmæssige forhold. Vores rejseledere kommer alle med stor erfaring og ekspertise indenfor rejsemålet, og de er ofte bosiddende i det land, som du besøger.

3 forskellige rejser

Vi tilbyder 3 typer af rejser – kulturrejser med fly, flodkrydstogter og havkrydstogter. Hver sin rejseform har sine fordele, men fælles for dem alle er, at du stort set altid har selskab af en dansk rejseleder.

Kulturrejser med fly gælder fx rejser såsom Amalfikysten, Andalusien og Skotland. Her rejser vi med fly fra Danmark til vores rejsemål, og fortsætter rejsen videre rundt i moderne busser med ophold på nærliggende hoteller.

Flodkrydstogter går til floder som Donau og Mosel – se fx Krydstogt på Donau og Krydstogt på Mosel og Rhinen. Til forskel fra kulturrejserne med fly har vi flodkrydstogter den samme base hele rejsen ombord på vores flodkrydstogtskib, og vi anløber flere storbyer ned gennem Europa. Oplev fx. Budapest, Wien, Amsterdam, Köln og Strasbourg.

Havkrydstogter tilbydes i samarbejde med det velrenommerede rederi MSC Cruises, og her kan du bl.a. deltage på et Krydstogt til Norge eller Østersøen. Havkrydstogter er henvendt til livsnyderen, der foretrækker mere afslapning og mere tid på egen hånd.

Rejser

Her finder du alle vores flyrejser og busrejser

Rejser

Flodkrydstogter

Krydstogter på bl.a. Donau, Mosel og Rhinen.

Flodkrydstogter

Krydstogter med MSC Cruises

Bl.a. Norge, Østersøen og Middelhavet

Krydstogter med MSC Cruises

Fordele med Best Travel

       

Altid danske rejseledere på alle vore rundrejser og flodkrydstogter.

Altid adgang til dansk vagttelefon – åbent 24 timer i døgnet alle årets 365 dage!

Gratis ombookning – indtil 90 dage før din afrejse kan du gratis ændre din rejse til en af vore mange andre rejser eller blot skubbe din afrejsedato*

Gratis navneændring – indtil 31 dage før din afrejse kan du gratis ændre navne på din bestilling*

Altid alle penge retur – hvis din rejse bliver annulleret enten af os eller som følge af evt. rejsevejledninger, får du altid det indbetalte retur. Dette gælder uden undtagelse på alle vores rejser, og du skal aldrig vente mere end 14 dage på refusion.

21 dages fuld fortrydelsesret på din rejsebestilling hos Best Travel**

Best Travel er medlem af både Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening

*Gælder ikke oversøiske rejser samt krydstogter med MSC Cruises – men derimod alle vore flodkrydstogter og rundrejser i Europa.

**Fortrydelsesretten bortfalder, når du indbetaler depositum. Fortrydelsesretten gælder alle rejser med mere end 3 måneder til afrejse - dog ikke krydstogter med MSC Cruises.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse