Hotel Tomir

Hotel Tomir ★★★★


Hotel Tomir ligger i rolige omgivelser i byen Portals Nous vest for Palma de Mallorca med en fantastisk udsigt over havet. I Portals Nous er der et supermarked, flere hyggelige cafeer, samt en stor lystbådehavn. Der er ca. 1 km fra hotellet til havet, og der ligger flere små sandstrande langs kysten.

Faciliteter: Reception, elevator, bar, restaurant med mulighed for at nyde maden udendørs på den dejlige terrasse, udendørs swimmingpool, have og mulighed for trådløs internetforbindelse (mod tillæg). Poolhåndklæder kan lejes for €5 pr. uge samt et depositum på €10.

Værelser: Lyse, nyrenoverede dobbeltværelser med bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV og balkon el. terrasse. Desuden tekøkken med elkedel, køleskab og lille spiseplads. Aircondition (centralt styret) i sommermånederne. Mulighed for værdiboks (mod tillæg).

Forplejning: Opholdet inkluderer halvpension bestående af morgenmadsbuffet og aftensmadsbuffet inkl. 1/4 fl. vin & vand. 

Hotel Tomir har gennemgået en omfangsrig renoverering og udbygning, og har nu alle faciliteter og den komfort som forventes af et 4-stjernet hotel. Interne regler i Spanien bevirker dog, at hotellet først officielt må betegne sig 4-stjernet fra og med næste sæson.
Det er dog Best Travels vurdering, at hotellet til fulde vil leve op til vore gæsters forventninger.

Billeder af Hotel Tomir