Spanien

Smy Hotel Puerto de la Cruz

Dejligt hotel, som med sin gode beliggenhed i byen udgør en god base for vores rejse til Tenerife. Man bydes velkommen i et stor receptionsområde, som også rummer et opholdsområde med bar og scene, hvorfra der kan opleves underholdning flere gange i ugen. Fra receptionsområdet er der ligeledes udgang til den store swimmingpool, der er opvarmet, og hvor der findes en hel del solsenge, og en lille bar med borde og stole. I baren kan der købes et lille udvalg af mad.

Fra hotellets rummelige restaurant er der udgang og udsigt til poolområdet. Der er kun ca. 10 minutters gang til stranden, de berømte havbade eller blot til de skønne, små gader i centrum. 

Forplejning: Opholdet på hotellet inkluderer en stor og varieret buffet til morgenmad og aftensmad - frokosten kan man købe på de mange lokale restauranter i området.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant, lobbybar, poolbar, udendørs opvarmet swimmingpool, solsenge, parasoller, poolhåndklæder, have, wi-fi (varierende dækning - virker bedst i receptionsområdet)

Køleskab og elkedel på værelser: Værelserne har som standard ikke køleskab, men de kan udstyres med et - oplys ved bestilling, hvis køleskab ønskes. Prisen herfor er ca. 2 Euro pr. dag, som betales i receptionen. Elkedel kan ligeledes lejes og betales i receptionen, for et beløb af 18,- Euro for opholdets varighed.

Shuttlebus: Flere gange om ugen tilbyder hotellet gratis shuttlebus til Martianez-shoppingcentret.

3Tf239kznpuwn3fogh5r Large

Dobbeltværelse

Badeværelse med kar, toilet, hårtørrer, telefon, TV, værdiboks (mod gebyr), wi-fi (gratis) og balkon.

Se stort billede
Kyuudbspwp8edaalveoz Large

Dobbeltværelse med havudsigt

Badeværelse med kar, toilet, hårtørrer, telefon, TV, værdiboks (mod gebyr), wi-fi (gratis) og balkon med havudsigt.
OBS: Værelser med havudsigt vender mod nord, og man må derfor ikke forvente sol på balkonen.

Se stort billede
Suite

Suite med havudsigt

Badeværelse med jacuzzi, toilet, hårtørrer, telefon, køleskab, TV, værdiboks (mod gebyr), wi-fi (gratis) og to balkoner - én med udgang fra opholdsstuen og én fra soveværelset.
OBS: Suiter kan kun bestilles på forespørgsel. Suiter med havudsigt vender mod nord, og man har derfor ikke sol på balkonen.

Se stort billede
Zpmqf0byihzxtlyyggle Large
Piscina Superior Copia
PLC RESTAURANTS 021
Recepción Copia
Tenerife Playa Jardín Copia

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse