Maritim Antonine Hotel & Spa

Maritim Antonine Hotel & Spa ★★★★


Komfortabelt 4-stjernet hotel med god beliggenhed i den hyggelige by Mellieha. Hotellet ligger på et højdedrag med flot udsigt over den idylliske lille by Mellieha, som ligger på den nordlige del af Malta. Fra hotellet er der knap 2 kilometer til en dejlig sandstrand, som ligger i bunden af en dyb bugt. Hotellet har tre swimmingpools - en opvarmet indendørs pool, en udendørs pool med poolbar samt en mindre pool på tagterrassen. I hotellets cocktailbar/café Le Mirage kan man nyde en kop kaffe eller en drink, mens pubben 120 Bar frister med forskellige slags øl. Poolhåndklæder kan lånes, henvendelse i receptionen. 

Faciliteter: Reception, elevator, barer, restauranter, 3 swimmingpools, fitnessrum samt spa-afdeling (gratis adgang) med jacuzzi, sauna og mulighed for at tilkøbe massage og andre behandlinger. Mulighed for gratis trådløs internetadgang. 

Værelser: Bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, værdiboks, køleskab, faciliteter til at lave kaffe/te, aircondition og møbleret balkon med udsigt over byen.

Forplejning: Opholdet inkluderer halvpension, bestående af morgen- og aftensmad, som indtages i hotellets buffetrestaurant. 

Billeder af Maritim Antonine Hotel & Spa