Hotel Maioris

Hotel Maioris ★★★★


Dejligt hotel for både store og små med skøn beliggenhed sydøst for Palma de Mallorca i området Puig de Ros. Alle hotellets fællesfaciliteter ligger i samme niveau, og der er elevator til værelsesetagerne.

I lokalområdet Puig de Ros er der to mindre shoppingcentre, et mindre supermarked og et apotek. I Arenal, som ligger ca. 4 km fra hotellet, er der flere butikker og en dejlig strandpromenade. Der er shuttlebus fra hotellet til El Arenal hver formiddag undtagen søndag og retur om eftermiddagen. Desuden er der shuttlebus til Palma et par gange om ugen. Der er også gode forbindelser med offentlig transport. 

Faciliteter: Reception, restaurant, barer, fitness-rum, cykeludlejning og souvenirbutik. Flot pool-område med solstole og parasoller og en dejlig have. Hotellet tilbyder både underholdning og et væld af aktivitetsmuligheder, heriblandt minigolf, bordtennis, tennis og petanque - gratis, der betales blot depositum for lån af udstyr. Poolhåndklæder udlånes i receptionen mod depositum. WiFi er tilgængeligt mod tillæg.

Værelser: Rummelige, lyse værelser med bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, aircondition og balkon. Værdiboks. 

Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad. Mellem 10.30 og 23.00 er følgende drikkevarer (lokale mærker) inkluderet: Vand, sodavand, øl, vin, sangria, drinks, kaffe, te, varm cacao. I baren er der desuden en buffet med snacks, kager og frugt. 

Mhares Beach Club
Ca. en kilometer fra hotellet ligger havet og den eksklusive  beach club Mhares Sea Club med poolområde, bar og restaurant samt en helt spektakulær udsigt over havet. Der er gratis adgang til beach clubben, hvor man kan benytte baren og nyde udsigten. Brug af de øvrige faciliteter i beach clubben koster fra €20 pr. dag og inkluderer brug af poolen, lån af solstol, parasol og håndklæde, samt en kop kaffe, en vand eller en læskedrik.

Billeder af Hotel Maioris