Itanos Hotel

Itanos Hotel ★★★


Itanos Hotel har 66 værelser og ligger centralt i Sitia lige ned til byens hyggelige havn, som er centrum for byens folkeliv og der er masser af caféer og restauranter. På tagterrassen kan man nyde en kop kaffe eller en drink med fantastisk udsigt over bugten. Cafeen i hotellets lobby tilbyder friskbagt brød og kager, is, snacks, friskpresset juice m.m.

Faciliteter: Reception, lobby med TV, mulighed for internetforbindelse og café, tagterrasse med bar, restaurant og fortovsrestaurant. Stranden ligger i gåafstand.

Værelser: Eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, minibar, værdiboks, aircondition, mulighed for internetforbindelse samt balkon med udsigt over byen eller havnen. 

Måltider: Morgenmadsbuffet i hotellets restaurant Afroditi. Aftensmaden består af fire retter (forret, salat, hovedret og dessert) og serveres i hotellets restaurant Porti, hvor der er mulighed for at sidde ude. Hotellets køkken har fokus på lokale og kretensiske retter og bruger såvidt muligt lokale råvarer, heriblandt frugt, grønt og krydderurter, olivenolie, friskfanget fisk m.m. 

Begge hotellets restauranter er åbne til frokost hvis man ønsker at spise på hotellet, ligesom der er mulighed for at få madkurv med hvis man tager ud for at udforske øen på egen hånd. 

Billeder af Itanos Hotel