Griffen Spa Hotel

I eventyrets verden vogter fabeldyret Griffen over værdifulde skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget passende navn for det skønne hotel, som ligger i første række til vandet ved havnepromenaden i Rønnes gamle bydel.

Hotellet er indrettet i moderne stil af den bornholmske glasdesigner Pernille Bülow. Glæd dig til flotte værelser, hvor du kan vælge mellem værelser med fransk altan og byudsigt eller værelser med egen balkon og havudsigt.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant, bar, café, indendørs swimmingpool,/SPA-område gratis Wi-fi. Der kan lånes cykler gratis på hotellet.

Spa: Der er gratis adgang til Den Bornholmske Diamantspa på hotellet. Her venter en verden af afslapning, velvære og ro. Her er ingen ure, ingen hastende mails og ingen bimlende telefoner. Vælg mellem flere forskellige saunaer, iskolde bade og varme bade. Alt er designet for at give din krop afslapning og forbedre dit kredsløb.

Værelser: Bad, toilet, hårtørrer, telefon, TV, wi-fi, minibar eller minikøleskab, faciliteter til at lave kaffe/te. Der er mod tillæg mulighed for at opgradere værelset med havudsigt ud over kystvejen og havet, samt egen balkon med terrassemøbler. Alle senge i dobbeltværelserne er 180 cm. bredde - værelser med byudsigt fås med twin senge.

Dobbeltværelse med havudsigt og balkon
Dobbeltværelse med udsigt mod byen
Griffen Hotel SPA
Griffens Spa Hotel
Griffen Hotel SPA
Griffen Hotel SPA - isfad
Griffen Hotel sauna
Griffen Hotel SPA - vådovn

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse