Fuente las Piedras Hotel

Fuente las Piedras Hotel ★★★★


Det 4-stjernede Hotel Fuente las Piedras er et hyggeligt hotel, som ligger i smukke omgivelser lidt udenfor Cabra. Hotellet, som er bygget i 2004, har 61 værelser, gode fællesfaciliteter og et stort, flot udendørs område med have, pool og terrasse. 

Fra hotellet er der 1400 meter (med fortov) til byporten og markedspladsen, hvor det ugentlige marked finder sted om mandagen. Herfra er der cirka samme afstand til byens centrum. Taxi mellem hotellet og centrum koster ca. €5. Når bussen kører tilbage til hotellet efter udflugterne vil der være mulighed for at blive sat af i byen. 

Faciliteter: Bar/café, TV-stue, dejlig velholdt have med appelsintræer, skønt poolområde med terrasse og swimmingpool. Mulighed for trådløs internetforbindelse.  

Værelser: Balkon, siddehjørne, bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, minibar, værdiboks og aircondition.

Måltider:   Til aftensmaden er vin (1/2 fl. pr. person) og vand inkluderet. 4 gange i løbet af ugen er der buffet, de øvrige 3 aftener er der forskellige hyggelige særarrangementer: 

Paellaaften: Paella, som er en risret med kød, fisk og skaldyr, er et typisk måltid til festlige lejligheder i Spanien

Grillaften: Der grilles i det fri - også foran publikum.

Andalusisk aften: Bordservering af tjenere klædt i typisk andalusisk klædedragt og hatte. Her er der to forretter, to hovedretter og to desserter at vælge imellem.

Flamencooptræden: Èn gang i løbet af ugen kommer der en flamencogruppe, som underholder med sang og dans på ægte andalusisk manér.

Billeder af Fuente las Piedras Hotel