Hotel Delta

Hotel Delta ★★★★


Det skønne 4-stjernede Hotel Delta ligger i rolige omgivelser i Puig de Ros-området. Hotellets faciliteter inkluderer en dejlig have, et stort poolområde med 2 swimmingpools, minigolf og tennisbaner. Der er desuden indendørs pool, motionscenter, internetcafe samt bar med underholdning. Elevator. Poolhåndklæder kan lejes. Wifi mulig mod tillæg. 

Der er to mindre shoppingcentre i nærheden af hotellet. Her finder man også også et mindre supermarked og et apotek. Transport til Palma og sandstranden Playa de Palma foregår nemt med offentlig bus.

Der er ca. 750 meter til klippestranden, nedstigningen er forholdsvis stejl, så man kan evt. vælge at køre med hotellets shuttlebus, som kører mellem hotellet og stranden flere gange om dagen.

Værelser: Alle med bad/toilet, hårtørrer, telefon, tv, minibar, værdiboks, aircondition og balkon. 

Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad. Mellem kl. 10 og 23.30 er følgende drikkevarer (lokale mærker) inkluderet: Vand, sodavand, øl, vin, sangria, drinks, likører, kaffe og the.
Adgang til snacksbuffet mellem kl. 10 og 23, dog kun udenfor restaurantens åbningstider.

Mhares Beach Club
Ca. en kilometer fra hotellet ligger havet og den eksklusive  beach club Mhares Sea Club med poolområde, bar og restaurant samt en helt spektakulær udsigt over havet. Der er gratis adgang til beach clubben, hvor man kan benytte baren og nyde udsigten. Brug af de øvrige faciliteter i beach clubben koster fra €20 pr. dag og inkluderer brug af poolen, lån af solstol, parasol og håndklæde, samt en kop kaffe, en vand eller en læskedrik.

Billeder af Hotel Delta