Club Europa

Club Europa ★★★★


Hotel Club Europa ligger ca. 900 meter fra vandet i Paguera, som ligger på Mallorcas sydvestkyst ca. 25 km fra Palma. Hotellet undergår en større renovering i løbet af vinteren og vi kan se frem til flotte fællesfaciliteter samt lyse og lækre værelser i stueetagen el. på 1. sal i hotellets hyggelige bungalows.  

Paguera er en hyggelig by, som ligger for foden af træklædte bjerge. I byen finder man masser af butikker, restauranter og cafeer. Byens tre dejlige sandstrande Platja Palmira, Platja de la Romana og Platja de Tora er forbundet med strandpromenade og har lavt og roligt badevand. Der er flere forskellige offentlige busruter til Palma, bl.a. rute 102, som har stoppested i gåafstand fra hotellet. 

Faciliteter: Reception, dejligt poolområde med solstole og parasoller, mulighed for trådløs internetadgang, bar, café, restaurant, lille supermarked, have og mange aktivitetstilbud, heriblandt tennis- og squashbaner samt cykeludlejning. 

Værelser: Lyse og bekvemme værelser med bad og toilet, telefon, TV, aircondition, minibar, balkon/terrasse, og (mod tillæg) værdiboks. 

Forplejning: Helpension inkl. vin til frokost og aftensmad.

Billeder af Club Europa